McNews

Lex 1

New member
../images/Emo248.gif ועוד כל מיני תמונות..

טום מהטיפוס שלו על ההר בשבוע שעבר עם ג'יובנה

Lex 1

New member
../images/Emo248.gif../images/Emo248.gif

טום התולעת ספרים מהיומולדת

Lex 1

New member
../images/Emo248.gif../images/Emo248.gif../images/Emo248.gif../images/Emo248.gif

הקונברס המגניבות של טום, שימו לב שהשם שלו תפור עליהם מאחורה..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifנו אני גם עשיתי כאלה!

שהשם שלי גם יהיה תפור עליהם... זה מגניב לאללה!

Lex 1

New member
../images/Emo240.gif../images/Emo124.gifלא רק אנחנו שונאות את השפם של טום

טום קיבל לאחרונה הרבה מחאמות שליליות לגבי השפם החדש שהוא החליט להצמיח ומתברר שהמעריצים ממש שונאים את זה. הוא אמר: "I've never had so much abuse. They really don't like it". ממ הנה רעיון, אולי תוריד אותו כבר?!
דני יתארח בתוכנית Garden ER ב-3 לאוגוסט, יום רביעי בשעה 7:30 בבוקר שעון אנגליה בערוץ 5 הבריטי.
והנה פרטים על היום השלישי מתוך ארבעה של הבנים ביפן
הבנים הופיעו אתמול בטוקיו וחברת האבטחה לא נתנה לאף אחד לצלם תמונות או וידואים, מוזר ביותר אם תשאלו אותי. היום הם הופיעו שם שוב, אם יהיו סרטונים או תמונות אני אשתדל להעלות.
דאגי ודני צייצו:
Dougie: Awesome show Tokyo! Round two karate kicked ass! Danny: great last show in tokyo!!! Thanks again for a great time!! next stop - Osaka​
והנה 2 תמונות חדשות של הנ"ל מהטאמבלרים שלהם. דאגי מוצא חבר חדש

Lex 1

New member
דני רוצה טלוויזיה חדשה ../images/Emo44.gif

מחר הבנים מופיעים באוסקה ומחרתיים, חוזרים ככל הנראה לאנגליה

Lex 1

New member
../images/Emo15.gif ג'ון ופולה החברים החדשים של דאגי..

Lex 1

New member
../images/Emo230.gif פרוייקט חדש עבור פיונרים בלבד!

הפרוייקט נקרא The Pioneer Journal (יומים הפיונרים=חלוצים). הנה סרטון בו הבנים מסבירים על הפרוייקט: http://www.youtube.com/watch?v=vgI4CidnY8E&feature=player_embedded בעיקרון, ישנו יומן שעובר מפיוניר לפיוניר ברחבי אנגליה וכל מעריץ מקבל דף ביומן כדי לכתוב סיפורים, חוויות, להוסיף תמונות וכו' ולאחר מכן הוא/היא מחוייבים להעביר את היומן לפיוניר הבא ברשימה והמחזור ממשיך עד שהיומן חוזר למקפליי. טום רשם את העמוד הראשון ודאגי, דני והארי ירשמו את שלהם לפני שהיומן יגיע אל הפיוניר הראשון. טום צייץ בטוויטר שישנם יותר מ-280 עמודים ביומן וכרגע היומן יהיה אך ורק באנגליה אך בהמשך יהיה גם יומן אוניברסלי. לפרטים נוספים אתן יכולות להיכנס לכאן: http://www.youtube.com/user/ThePioneerJournals

למעלה