dudusch

New member
אויייש...../images/Emo4.gif

יש לי מחויבות קודמת... מסיבת סלסה (ולא הרוטב)... אולי אחורי המסיבה, אם עדיין תהיו שם אוכל לקפוץ...

thor

New member
אני בא ואביא טובלרון גדול......

כי אני חוזר כמה שעות קודם מחו"ל ובגלל הג´ט לאג זה יהיה ממש נחמד ועירני בשבילי

תגידו, מה דעתכם על הרעיון

שתחרות הנחשקים תקיים את המוקדמות שלה, את שלב הראיון האישי נגיד, באותו מפגש פורום נחשק? כל מועמד/ת יזכה למפגש בלתי אמצעי עם קהל המצביעים ויוכל לנצל את ההזדמנות החד פעמית להשפיע - בשיר, בריקוד, או בקסם אישי. המפקדת ליאן תנצח על התחרות, ונקודת השיפוט הראשונה תהיה שם, בין הגבינות והיין. ??? סתם הצעה.

ליאן.

New member
מדהים מדהים!

רק שזה לא בדיוק אפשרי מבחינה טכנית מכיוון שההצבעה הגדולה תערך בשבוע הבא.. אבל אולי יהיה אפשר לקיים את טקס ההכתרה הרשמי בו במקום ? אתה תעזור לי להכתיר את הזוכים ?

כניראה שאני יקפוץ

לא צפוי משהו מתוכנן וזה ליד הבית אז בטח בסיבוב ההליכה שלי אני יאמר שלום

זה לא שאני לא ורצה לבוא

אני אף פעם לא קובעת לי דברים מראש כי תמיד קופצים דברים אחרים,לאחרונה עקב מובטלות אני כל הזמן מטיילת. ואני לא מתה על ערב גבינות ויין
אבל אני ישמח להגיע

its moi

New member
רוצה לבוא אבל..../images/Emo92.gif

מחפש איך להגיע ? מישהו ? מישהי ? אפשר טרמפ ? או מהרצליה או מחיפה (נו"ש) .

psichi

New member
כולם חושבים שאני לא רוצה

הם לא מבינים שאני במילואים?

ליאן.

New member
חבר´ה!! קדימה להתפקד!

שריינו ושננו לעצמכם את התאריך כבר מעכשיו - 24.8 חשבתי לרגע שאולי ערב גבינות ויין הוא מושקע מדי ועדיף משהו פשוט יותר שיצריך כמה פחות השקעה וכאבי ראש.. אבל במחשבה שנייה.. לא כל יום יש מפגשים מושקעים כאלה בפורום, וזה באמת אמור להיות ערב מיוחד שיכלול הרבה חבר´ה חדשים ומגיע לנו להתפנק קצת מדי פעם.. אז קדימה, בקצת כוחות משותפים נוכל ליצור משהו נפלא באמת. בשלב זה אין צורך להתנדב להביא דברים, כי הרשימה המלאה והמפורטת ממנה אנשים יוכלו לבחור מה להביא, תבוא רק לאחר שנדע כמה חבר´ה מתכוונים להשתתף באירוע. אז כל אלה שרוצים ליטול חלק - מוזמנים ליקרוץ בהמשך.

הפילים באים

ייתכן מאוד נורא הכי שבעולם שגם אני אופיע, סה"כ שום מסיבה לא שלמה בלי מאלף הפילים ופילי המחמד שלו. וגם חבר שלי רוצה לבוא. הערה : באם צריך ונחוץ אשמח להביא טרקטור.

למעלה