McWeekend Bitches!:D

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifששש אני לא היפית!../images/Emo10.gif

חס ושלום XD והיה מאוד מרגש שהתקשרתן מהמפגש, חמודות

sweet shir

New member
בדיליי קטנטן D:

שיר השבוע של מקפליי: כלמיני. כל מה שיכולתי לשמוע באייפוד ופלא בקטנה בבראשית (כדי שלא יגמרו הבטריות..). שיר השבוע לא של מקפליי: Pink Stars And Magazines - Useless ID Turn Up The Radio - Useless ID It's Alright - Useless ID Kiss me. Kill Me - Useless ID Remembering Sunday - All Time Low Breath - Anna Nalick Smile - Lee Biran סיוון, תמיד אהבה, אחלום לנצח - לי בירן בהופעה%#@$ D: אומן/ית/להקת השבוע: יוסלס איידי ומקפליי. אלבום השבוע: -- קליפ השבוע: -- תוכנית הטלוויזיה של השבוע: האח הגדול וגריק. סרט השבוע: -- שימח השבוע: בראשית, והייתי בהופעות של ליבי ויוסלס איידי D: ~ליבי לא בבראשית~ עיצבן השבוע: שחברה שלי פתחה מעל הראש שלי קופסאת שימורים ושפכה על השיער שליי מיץ אפונה%#@%#@$ וזה היה מיד אחרי שהתרחצתי וחפפתי את הראש! ומקלחות עלו כסף! והיא עוד הכחישה, למרות שכל הראש שלי היה רטוב בריח אפונה%#@%
העציב השבוע: התגעגעתי בבראשית מ-מ-ש לאח שלי הקטןXD ציטוט השבוע: Shir. ; says (20:43): אם הוא נראה כמו הומו, מתלבש כמו הומו ויש לו רומן סודי עם גבר. האם זה סימן שהוא הומו? לא! זה סימן שהוא חבר בלהקה מקפליי! D: ניצן=] they tell me that only the strong survive says (20:43): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה באמת נכון! Shir. ; says (22:23): אה שתדעי לך שממחר עד שבת אנלא בבית אורטל - בננה אדומה says (22:23): למה ? OO" Shir. ; says (22:23): בראשית... <: אורטל - בננה אדומה says (22:23): ברא ה' ... אורטל - בננה אדומה says (22:23): ומה את מנסה להגיד בזה ? אורטל - בננה אדומה says (22:24): אהה ! זה איך קוראים לזה .. נו ><" אורטל - בננה אדומה says (22:24): לא פסטיגל אורטל - בננה אדומה says (22:24): שירק תעזרי לי ברחה לי המילה .. Shir. ; says (22:26): פסטיבל XDDDDDD יא חתיכת מטומטמת XDDDDDDDDDDDD Shir. ; says (01:07): אומגד הורדתי עכשיו תסקיני והרגשתי איך הדם חוזר לי לרגליים XDDDDDDD אורטל - בננה אדומה says (01:08): אממ שירק, תזהרי מהסקיני זה מסוכן XD Shir. ; says (01:08): נכון, אני עלולה להתעלף XD אורטל - בננה אדומה says (01:09): חחחח או שיורידו לך את הרגל ! לכי תדעי כמה נמק יכול להיות מסוכן .. Shir. ; says (01:09): אני כבר רואה את הכותרת בעיתון: "נכרתה לנערה הרגל בגלל לבישה יתרה של סקיני. תזהרו מסקיניים צמודים מדי, זה מסוכן!" אורטל - בננה אדומה says (01:10): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Shir. ; says (01:10): והאחים ג'ונאס יגידו שהם המומים מהאובדן ויעברו לבאגיז אורטל - בננה אדומה says (01:10): והפגנות ענק של אמהות "דיי לסקיני זה הורג ילדים !" אסי עזר על לאון ושי: "כנראה שעבר ביניהם תולי חתלתולי שחור." מתנגן בראש/בפלייליסט: הסרט מועדון קרב. המלצת השבוע: "תפסיקו לדבר ותתחילו לכווץ נרתיקים!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתוך הרצאה טנטרה, מכוון לנשים בכללי XD התמונה הכי חמה:

Charley XD

New member
התגעגעת לאח שלך ?!

וואו זה חדש ! חכי שאני אגיד את זה ל... ~חושבת הרבה למי להגיד~ ... ... ... לא אין לי למי להגיד. אבל לפחות את חזרת DDDDD: אוו ושירק. ברוכה הבאה למשפחת האפונים XD חחח תולי חתלתולי שחור XDD ענק ! אוו חמדתי 3> רק תזהרי מסקיני.

sweet shir

New member
ברור שהתגעגעתי אליו O: ועכשיו אמא שלי סיפרה

אותו והוא חתיך3> חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ידידה שלי החליטה לקרוא לי אפונה!! היא כל הזמן ליטפה לי את הראש ואמרה "אפונה קטנה שלי.."
טוב היא החליטה את זה כי קראתי לה איילין במקום אליאן חחחחחחחחחחחחחחח אבל מה חחחחחחחחחחחח זה היה בלי כוונה! אזהר חחחחחחח 33>

Orange Sky

New member
תולי חתלתולי שחורXDDDDDDDDDD

כפרה על לאון ואסי
פשוט נקרעתי מצחוק אתמול כל הפרק חחחחחח בייחוד כשהם חיקו את איתי בשירותים... "תודה, סליחה" חחח "את הולכת לשירותים?" "לא" "אה, תודה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שמחה שנהנת בבראשיתD: באסה על המיץ אפונה
אהבת את מועדון קרב?:) 33>

sweet shir

New member
לא ראיתי מההתחלה :(

הייתי בקניון חחחחחח ושכחתי שזה יום ראשון בכלל. בראשית דפק לי הזמן>< שכחתי שהיה יומולדת לאמא שלי!!!! ועוד התקשרתי אליה וצעקתי עליה ><" אני גרועה כ"כ. אין פלא שהיא שונאת אותי אחכך XDDD ראיתי רק 20 דקות ואז חברה שלי צעקה עלי שאם ראיתי רק מהאמצע אחרי שעה בשום פנים ואופן לא לראות את העברתי תחנה XD 333>

Orange Sky

New member
חחחחח איזה כיף לך שישלך את הערוץ לייבXD

תמיד חשבתי "איזה רעיון מטומטם! מי המפגר שאשכרה יצפה בזה 24/7 ולמה שמישהו יתעניין בזה" חחח עכשיו אני רוצה את הערוץ הזהXDDD היום בבאולינג היה טלויזיה וזה היה על הערוץ הזה! אז ראיתי את לאון ושיפרה בבריכה
חחחחחחחח גם אני שכחתי את היומולדת של אמא שלי!XD באמצע היום אח שלי הזכיר לי והלכתי להגיד לה מזל טוב...לא נעיםXD 333>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח הציטוטים והתמונה ../images/Emo6.gif

גוד טו האב יו באק, שמחה שנהנית
כפי שאת יודעת גמני רציתי ללכת אבל לא יצא ><" אז עכשיו אני פשוט מקנאה DD: ליבי

sweet shir

New member
ליבי33>

חחחחחחחחח לא נורא, בינכה וכה כולם אומרים שבומבמלה פי אלף יותר טוב

חפרת.. חחחח

הכחשתי רק בגלל שלא חשבתי שזה הגיוני שזה ישפך עליך כשלא היו מים על\מסביב הקופסה.. אחרי שהרתי לא הכחשתי.. XP וזה לא אשמתי!! למה החלטת להתיישב שם???? XD Shir. ; says (22:23): בראשית... <: אורטל - בננה אדומה says (22:23): ברא ה' ... אורטל - בננה אדומה says (22:23): ומה את מנסה להגיד בזה ? XDDDDD ~מתה~ זה ממש הרג אותי XDD תעבדי על הקיבוץ נרתיק שלך! אני אבוא ואבדוק עם את יכולה להחזיק ביצה תילאנדית (או איך שלא קוראים לזה.. ) XDD 33>

sweet shir

New member
כי זה היה מעגל וישבתי לידך! XDD

ולמה את החלטת לפתוח לי את זה מעל הראש? XD חחחחחחחחחחחחחח כן, חוכמה היא לא הצד החזק של אורטל. XD קיבוץ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כיווץ יא מטומטמת. XD ושתדעי לך שאני יכולה להחזיק את הגולה(?) הכי גדולה!!!! ואיכס מסכנה קמי עם אחותה XDDDDD ~אין קשר סתם נזכרתיXD~ 333>

למעלה