בדיליי קטנטן D:
שיר השבוע של מקפליי: כלמיני. כל מה שיכולתי לשמוע באייפוד ופלא בקטנה בבראשית (כדי שלא יגמרו הבטריות..).
שיר השבוע לא של מקפליי: Pink Stars And Magazines - Useless ID Turn Up The Radio - Useless ID It's Alright - Useless ID Kiss me. Kill Me - Useless ID Remembering Sunday - All Time Low Breath - Anna Nalick Smile - Lee Biran סיוון, תמיד אהבה, אחלום לנצח - לי בירן בהופעה%#@$ D:
אומן/ית/להקת השבוע: יוסלס איידי ומקפליי.
אלבום השבוע: --
קליפ השבוע: --
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: האח הגדול וגריק.
סרט השבוע: --
שימח השבוע: בראשית, והייתי בהופעות של ליבי ויוסלס איידי D: ~ליבי לא בבראשית~
עיצבן השבוע: שחברה שלי פתחה מעל הראש שלי קופסאת שימורים ושפכה על השיער שליי מיץ אפונה%#@%#@$ וזה היה מיד אחרי שהתרחצתי וחפפתי את הראש! ומקלחות עלו כסף! והיא עוד הכחישה, למרות שכל הראש שלי היה רטוב בריח אפונה%#@%
העציב השבוע: התגעגעתי בבראשית מ-מ-ש לאח שלי הקטןXD
ציטוט השבוע: Shir. ; says (20:43): אם הוא נראה כמו הומו, מתלבש כמו הומו ויש לו רומן סודי עם גבר. האם זה סימן שהוא הומו? לא! זה סימן שהוא חבר בלהקה מקפליי! D: ניצן=] they tell me that only the strong survive says (20:43): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה באמת נכון! Shir. ; says (22:23): אה שתדעי לך שממחר עד שבת אנלא בבית אורטל - בננה אדומה says (22:23): למה ? OO" Shir. ; says (22:23): בראשית... <: אורטל - בננה אדומה says (22:23): ברא ה' ... אורטל - בננה אדומה says (22:23): ומה את מנסה להגיד בזה ? אורטל - בננה אדומה says (22:24): אהה ! זה איך קוראים לזה .. נו ><" אורטל - בננה אדומה says (22:24): לא פסטיגל אורטל - בננה אדומה says (22:24): שירק תעזרי לי ברחה לי המילה .. Shir. ; says (22:26): פסטיבל XDDDDDD יא חתיכת מטומטמת XDDDDDDDDDDDD Shir. ; says (01:07): אומגד הורדתי עכשיו תסקיני והרגשתי איך הדם חוזר לי לרגליים XDDDDDDD אורטל - בננה אדומה says (01:08): אממ שירק, תזהרי מהסקיני זה מסוכן XD Shir. ; says (01:08): נכון, אני עלולה להתעלף XD אורטל - בננה אדומה says (01:09): חחחח או שיורידו לך את הרגל ! לכי תדעי כמה נמק יכול להיות מסוכן .. Shir. ; says (01:09): אני כבר רואה את הכותרת בעיתון: "נכרתה לנערה הרגל בגלל לבישה יתרה של סקיני. תזהרו מסקיניים צמודים מדי, זה מסוכן!" אורטל - בננה אדומה says (01:10): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Shir. ; says (01:10): והאחים ג'ונאס יגידו שהם המומים מהאובדן ויעברו לבאגיז אורטל - בננה אדומה says (01:10): והפגנות ענק של אמהות "דיי לסקיני זה הורג ילדים !" אסי עזר על לאון ושי: "כנראה שעבר ביניהם תולי חתלתולי שחור."
מתנגן בראש/בפלייליסט: הסרט מועדון קרב.
המלצת השבוע: "תפסיקו לדבר ותתחילו לכווץ נרתיקים!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתוך הרצאה טנטרה, מכוון לנשים בכללי XD
התמונה הכי חמה: