סיכום שבוע
:

NITSAN6

New member
גם את המורה מ-ז' שלי פיטרו../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

היא הייתה מטומטמת ברמות..

RayoDeLuz

New member
אני

סרט השבוע: סטפ אפ 2 שיר השבוע: sometimes של בריטני תוכנית השבוע: פטיטו סרטון/קליפ השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברה טובה דבר לא טוב שקרה השבוע: התעצבנתי על סבא שלי ציטוט השבוע:--- מאכל השבוע:שניצל תירס בילוי השבוע: עזריאלי עם חברה תכנונים לסופ"ש: לארוז תכנונים לשבוע הבא: לעבור לקיבוץ סתם משהו להוסיף: משעמם

just adiki

New member
עונה:

סרט השבוע:אולי היום אני אראה, במהלך השבוע לא ראיתי... שיר השבוע:קשה לי... die for you-antique תוכנית השבוע:"חברים"
החזירו לביפ
סרטון/קליפ השבוע:ביצוע הגמר של כרמל ל"ציפור מטורפת". דבר טוב שקרה השבוע:ראיתי את כרמל
דבר לא טוב שקרה השבוע:יום ראשון סתם היה לי מצב רוח לא טוב כי הייתי עייפה... ציטוט השבוע:חברה הכי הכי מנסה להתרגל לזה שעוד חודש אני אהיה בצבא:"יו דיקו, איך אני יכולה לשרוד בלי לדבר איתך כל יום?!"
איזה חמודה... ולמי שרוצה המשך השיחה: "ממי, אני אדבר איתך בערב..." השיחה ממשיכה וממשיכה... אני:"טוב אז אני אשאל לשלומך ביום שישי שאני אחזור"
:"מה יום שישי?! את לא תשלחי לי SMSים? מה אני כלב?!"
מאכל השבוע:יכולתי לכתוב
אבל היה אתמול סגור
. אז.. בייגלה
. בילוי השבוע:היום יהיה בעזרת השם
. חוץ מהיום-שופינג
. תכנונים לסופ"ש:לצאת היום לבר/סרט. תכנונים לשבוע הבא:בייביסיטר ו... להנות! סתם משהו להוסיף: כרמל כזאת אושיאושי!

linoy7

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: שכחתי את השם.. חח שיר השבוע: Jermaine Jackson & Pia Zadora - When The Rain Begins To Fall תוכנית השבוע: בנות גילמור, חשופים[נגמר
], חברים סרטון/קליפ השבוע:-- דבר טוב שקרה השבוע: אשתו של בנדודה שלי ילדה עוד בת
, יומולדת
דבר לא טוב שקרה השבוע: חברה שלי סובלת בצבא
מ"מית מטומטמת!
ציטוט השבוע: -- מאכל השבוע: ספגטי
בילוי השבוע: ראשון- בעבודה ואח"כ הסתובבתי עם אמא
רביעי- יומולדת
בבוקר- יום כיף עם אמא
ובערב עם חברות
מוצ"ש- אצל חברה^^ תכנונים לסופ"ש: אממ.. עשיתי בעיקר כלום
תכנונים לשבוע הבא: בנתיים אין סתם משהו להוסיף: להלהלה

למעלה