בא לך לשתף?*__*
R Rose131 New member 5/5/07 #38 רק אני לא הבנתי מה הקטע של זה?../images/Emo12.gif בכלל, את רוב הקליפ לא הבנתי
L Lies for the Liars New member 4/5/07 #11 אני יכולה להשבע ששמתי פה../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif עוד תמונות, ועכשיו זה מראה לי ששמתי רק 4 תמונות מהקליפ. אני אעלה אח"כ עוד פעם.
אני יכולה להשבע ששמתי פה../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif עוד תמונות, ועכשיו זה מראה לי ששמתי רק 4 תמונות מהקליפ. אני אעלה אח"כ עוד פעם.
G GD ROCKS New member 4/5/07 #13 עדיין לא ראיתי אותו :| נו ): אני הולכת מזה לחרוש על אמטיוי מחר עד שאני אראה, זה לא הולך ככה.
L Lies for the Liars New member 4/5/07 #14 הוא לא באמטיוי../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif לא שאני ראיתי לפחות
L Lies for the Liars New member 4/5/07 #19 למי שאין את ברט'../images/Emo176.gif אז תמונה הזאת היא מהחלק ששואלים אותם שאלות, ובדיוק ג'פה באמבטיה וזה נורא מצחיק. D:
למי שאין את ברט'../images/Emo176.gif אז תמונה הזאת היא מהחלק ששואלים אותם שאלות, ובדיוק ג'פה באמבטיה וזה נורא מצחיק. D:
L Lies for the Liars New member 4/5/07 #20 זה גם מברט'../images/Emo176.gif שג'פה וקווין עושים מסך ירוק [או איך שלא קוראים לזהP:], גם קטע קורע.