סופ"ש ב-
אנשים

skipp

New member
כל הכבוד !!!

תגידי מאיפה יש זמן גם ללמוד וגם להציף את הפורום ?!

Super Alonit

New member
תודה!../images/Emo24.gif

למדתי יומיים לפני... ואז לא הצפתי וענבר ואיתי הספיקו לעקוף אותי
עכשיו חזרתי להציף במלוא המרץ
(אבל תכלס, זה לא לוקח הרבה זמן, אני קוראת הודעות מהר ותמיד יש לי מה לומר... אני מהטיפוסים האלה שיכולים לדבר נונ-סטופ על הכל, אז פשוט ככה... אני כותבת מה שעולה לי בראש וזה מצטבר למלאנתלפים הודעות
)

Super Alonit

New member
הס! אני בטוחה שילך לך מעולה,

את סתם נדבקת מהפורום בבכיינות חסרת הבסיס הזו

The Cat Woman

New member
../images/Emo11.gifמוסד../images/Emo11.gif

אז היה כיף... ואיתי היה עייף, מסכן. הבאתי לו מתנה קטנה ליומולדת- קשת שחורה עם המספר 1656 רקום כזה מאחור אבל הוא איבד אותה
לא נורא... הוא בטח מחפש סיבות להמשיך לשים את הקשת הורודה ושיחק אותה כאילו איבד את השחורה... והוא הלך יחסית מוקדם מה שגרם לו להפסיד את דימו בורגיר במטאל ואז נייטוויש (שיז מיי סין
) ועוד קצת פאוור גם ברחבת מטאל... ואז דרים ת'יאטר ברחבת אלטרנטיב וגם פיית' נו מור באלטרנטיב ומיוז בבריט... בקיצור- הפסד לאנושות! הייתה מוזיקה ממש טובה, שמו פאוור והרבה פאוור לשם שינוי, בד"כ המגעילים שמים הרבה דת'. ואביתר גם היה שפוך כולו מעייפות ונרדם על איזה ספה... רק אני הייתי מסטולה והמוזיקה נתנה לי ממש בראש
ושיא השיאים- איתי חזה בנפלאות רמת-חן
שממש השמין מאז שהיינו ביחד... בעע. חוסר זוגיות לא עושה לו טוב.

The Cat Woman

New member
אה, והייתה גם אתיופית שהקיאה באוטובוס ../images/Emo5.gif

איכסה! מישהי הקיאה באוטובוס בדרך לת"א... איזה גועל. רבע שעה של סירחון אימים... כאילו שת"מ ת"א לא מספיק מסריחה.

The Cat Woman

New member
והייתה גם לסבית שלא הפסיקה לצלם אותי../images/Emo12.gif

*נזכרת בדברים מאתמול*

skipp

New member
מה הקטע של לסביות איתך ?!

יש אחת שיש לה תמונה שלך בסמן לא ?

The Cat Woman

New member
באלטרנטיבה עדיין לא... אבל ../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

הלסבית הזאת- לאיזה אתר היא צילמה?! בטח כל האלה צילמו לאלטרנטיבה... עלתה גלריה ברזידנט אבל לא הצטלמנו לשם כי הצלם זה אריה- ההודי הזה- והוא בד"כ בנו-מטאל, רחבה ממנה התרחקנו כמו מאש

למעלה