חבל שלא עשו פרק על....

flying eagle

New member
../images/Emo178.gifחבל שלא עשו פרק על....

מעין משחקון חדש! תשרשרו לכאן כל מיני רעיונות שלדעתכם חבל שלא עשו אותם בפרק במכושפות, או שלא עשו מהם עצמם פרק. כל רעיון צריך להתחיל ב: "
חבל שלא עשו פרק שבו/על"
אתם יכולים ממש להרחיב, או רק לכתוב בקיצור, אתם יכולים להרחיב רעיונות של אחרים ואתם יכולים להתנגד לרעיונות של אחרים (אבל במילים יפות!
). אני אתן כמה רעיונות שעלו לי כדי שתבינו למה הכוונה:
חבל שלא עשו פרק שבו פייפר מממשת את שמה והופכת למעין גירסה נשית ומודרנית של החלילן מהמלין (piper = חלילן). כשעשו איזה פרק עם עכברים-שדים, זה היה מעין פתח לזה! חבל שלא הכניסו את זה שם או בפרק אחר לגמרי שפייפר מחללת ומובילה אחריה עדר של שדים או של משהו אחר למוות...
חבל שלא עשו פרק שבו, באחת התקופות בהן פייפר וליאו היו בפרידה לא ברירה, חבל שלא החזירו את דן שיכשל שוב לזכות בפייפר. כמו שהחזירו את גרג הכבאי - דן הוא יותר איום על ליאו כי איתו היה לפייפר קשר יותר רציני!!
חבל שלא עשו פרק שבו פרו חוזרת והיא ופייג' כל הזמן מתחרות אחת בשנייה מי מכשפה יותר טובה [האמ-פרו-האמ], או מתחרות על תשומת לב מהאחיות שלהן
נראה לי הבנתם, אז יאללה! עכשיו אתם!

barhenhalliwell

New member
זה יכול להימשך לנצח ../images/Emo3.gif

חבל שלא...
יכלו להחזיר את שאנן, לכל פרק. רק להראות שהיא כמו פאני ופאטי..מסוגלת לנוע בין העולמות.
עשו פרקי פלאש באק עם הגברים שהיו בחייה של סבתא, כי זה נראה שהיו רק 2.. ובכלל סבתא, זה רק אני או שהדמות של סבתא כל פעם מקבלת מעין טוויסט באופי שלה [וגם במראה החיצוני]? בתחילת הסדרה הציגו אותה כמכשפה חזקה ואמיצה, כזאת שלא מפחדת מכלום.. ואח"כ בפלאשים בעונה 3 היא קצת "חלשה" פיזית אך עדיין עקשנית באופייה. ואז בחתונה, היא קצת יותר עליזה מאשר הייתה בעונה 1. בעונות המתקדמות.. היא כבר משהו שונה לגמרי מהפך של 180: היא נראת שונה ומתנהגת בקלילות ובחוסר רציניות, היא "קולית" זקנה שכזאת. זה תמיד נראה לי כמו השינוי הכי קיצוני שהיה לדמות בסדרה במהלך השנים. היא מתהף וכלן האופי שלה צריך להישאר אותו הדבר ( אחרי הכל הוא נשאר ככה במשך כמה שנים. ). \\\קצת סטיתי\\\
פרק שבו היו מציגים את הדוד השיכור.. או בכלל עוד עץ משפחה וקרובי משפחה :)

חבל שלא עשו פרק עלל

אממ... על... באמת חשבתי על זה מזמן,חבל שלא עשו פרק של שילוב בין הארי פוטר למכושפות[הזכירו אותו בעונה השישית כשגילו את המאג'יק סקול נכון?]...אולי זה קצת יותר מסובך כי זה מצריך כמה דברים אבל זה היה יכול להיות נחמד..ובכלל,לא רק הארי פוטר,גם דמויות כמו האקס-מן וכאלה... אגב נופך הרעיון הראשון שלך עם החלילים נשמע ממש משעמם

The Immortal Me

New member
וגם די מתאים! תחשבי שאחת מן השלוש../images/Emo210.gif

צריכה עזרה בלהיפטר משד סופר רשע שמאיים למחוק את העולם ומתקשרת לוומפייר סלייר הנודעת בשביל תגבורת...

The Immortal Me

New member
XD, איי נואו../images/Emo210.gif

צריך לעשות קאבן של ווילו, טארה, פייפר פיבי ופייג'. אם טארה, יו נואו...

spelling

New member
חבל שלא עשו...

1)פרק שבו קול חוזר ונלחם עם קופ על פיבי חחחח 2)פרק שבו הראו את פיבי ובילי הולכות מכות! 3)פרק שבו רוז נתקעת באיזה מישור ופרו מחלצת אותה משם ואז כשרוז חוזרת אחרי שהאחיות חיפשו אותה בטירוף..היא חוזרת עם פרו ויש כוח ה 4! 4)פרק הקבלה ל2.02 רק שהפעם לראות אם באמת יקרה מה שיקרה עם פיבי למרות כל השינויים בעבר..פייג' במקום פרו וכו...וגם הראו באמת במי פגע השחקן בייסבול!

flying eagle

New member
וואלה... ../images/Emo122.gif

אחחח אבל זה היה פשוט קטע טוב! חבל שליאו הזה הרס והפריע לה!!!

yoad123

New member
חבל שלא עשו פרק על...

חחח יש לי כמה, די מוזרים: *פרק שבו האחיות מצטרפות ל-FBI ותופסות רוצח קטלני. *פרק שכולו סובב סביב הסבתא שלהם שחוזרת מהמתים. *פרק שבו פייפר ופייג' רבות מכות (וכמובן פייפר מכסחת לה את הצורה
) *פרק שבו שד רשע מטיל על האחיות כישוף והן כולן הופכות לפקצות וורודות. *פרק שבו האחיות קופצות לביקור בארץ הקודש ופייפר משמשת מגן הקפאה נגד קטיושות. *פרק שבו האחיות ידברו רק יידיש. *פרק שבו סוף סוף האחיות יחסלו את כל הבכירים סתם כי הם מעצבנים. *פרק שבו ברבס לוקח את וואיט וכריס ללונה פארק ומרכל עם פייפר. (אין לי מושג מאיפה זה בא, אבל זה מצחיק אם תדמיינו את זה) *פרק שבו פייפר תתעורר פתאום ותגלה שהיא הייתה שקועה בתרדמת במשך 8 שנים ובסך הכל חלמה את הכל.

flying eagle

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif

*פרק שבו שד רשע מטיל על האחיות כישוף והן כולן הופכות לפקצות וורודות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויש רק לחשוב על זה זה קורע.... *פרק שבו ברבס לוקח את וואיט וכריס ללונה פארק ומרכל עם פייפר פשוט ענק! פשוט קורע! בארבס לשלטון! בארבס הוא השד הכי שווה!!!!!
*פרק שבו פייפר תתעורר פתאום ותגלה שהיא הייתה שקועה בתרדמת במשך 8 שנים ובסך הכל חלמה את הכל. - משו בסגנון brain drain (אני חושבת 4.10)? חחח לוידועת, זה מה שזה הזכיר לי... באמת את הפרק הזה יכלו לעשות הרבה יותר טוב אם הפרק עצמ והיה מתחיל בזה שפייפר מתעוררת לזה שהאחוזה היא בית משוגעים. ואז הצופים לא בטוחים אם באמת כל ה-4 שנים האחרונות היו בראש שלה או לא, ואז לאט לאט רק מגלים שבעצם המקור משחק לה עם הראש. ולא כמו שהם עשו שמהתחלה אתה יודע שזה לא באמת בית משוגעים! הם הרסו את זה
אה ויש לי עוד רעיון דורש מאוד: חבל שלא עשו פרק שבו בילי מתה מוות כואב ונוראי בעינויים קשים

yoad123

New member
חח צודקת בקשר ל-brain drain

ובילי דווקא חמודה... חח אבל קצת דורשת מכות.

The Immortal Me

New member
הממ, לראשונים באמת היו פרקים כאלה...../images/Emo210.gif

*פרק שבו האחיות מצטרפות ל-FBI ותופסות רוצח קטלני. - תחילת עונה שמונה, וגם א טריאל ביי מג'יק נכנס לקטגוריה, לא? *פרק שכולו סובב סביב הסבתא שלהם שחוזרת מהמתים. - אולי היא לא חוזרת מהמתים, אבל יש הרבה פרקים כאלה... לדעתי וויצ'סטוק נכלל, לא? *פרק שבו פייפר ופייג' רבות מכות (וכמובן פייפר מכסחת לה את הצורה) בפרק של הוולקריז פייפר רבה עם פייג' (ובעונה השמינית פיבי פשוט קופצת על פייג' ומרביצה להXD) *פרק שבו שד רשע מטיל על האחיות כישוף והן כולן הופכות לפקצות וורודות. - פאוור אוף טרי בלונדס נכנס בערך. לפחות ההתחלה של זה כשאתה בטוח שהאחיות באמת הפכו לסופר-טראמפס. האחרים מקוריים ובאמת הצחיקו אותי, והאחרון הוא בריין דריין, כמו שכבר אמרו. בקיצור, XDD

למעלה