flying eagle
New member
../images/Emo178.gifחבל שלא עשו פרק על....
מעין משחקון חדש! תשרשרו לכאן כל מיני רעיונות שלדעתכם חבל שלא עשו אותם בפרק במכושפות, או שלא עשו מהם עצמם פרק. כל רעיון צריך להתחיל ב: "
חבל שלא עשו פרק שבו/על" אתם יכולים ממש להרחיב, או רק לכתוב בקיצור, אתם יכולים להרחיב רעיונות של אחרים ואתם יכולים להתנגד לרעיונות של אחרים (אבל במילים יפות!
). אני אתן כמה רעיונות שעלו לי כדי שתבינו למה הכוונה:
חבל שלא עשו פרק שבו פייפר מממשת את שמה והופכת למעין גירסה נשית ומודרנית של החלילן מהמלין (piper = חלילן). כשעשו איזה פרק עם עכברים-שדים, זה היה מעין פתח לזה! חבל שלא הכניסו את זה שם או בפרק אחר לגמרי שפייפר מחללת ומובילה אחריה עדר של שדים או של משהו אחר למוות...
חבל שלא עשו פרק שבו, באחת התקופות בהן פייפר וליאו היו בפרידה לא ברירה, חבל שלא החזירו את דן שיכשל שוב לזכות בפייפר. כמו שהחזירו את גרג הכבאי - דן הוא יותר איום על ליאו כי איתו היה לפייפר קשר יותר רציני!!
חבל שלא עשו פרק שבו פרו חוזרת והיא ופייג' כל הזמן מתחרות אחת בשנייה מי מכשפה יותר טובה [האמ-פרו-האמ], או מתחרות על תשומת לב מהאחיות שלהן
נראה לי הבנתם, אז יאללה! עכשיו אתם!
מעין משחקון חדש! תשרשרו לכאן כל מיני רעיונות שלדעתכם חבל שלא עשו אותם בפרק במכושפות, או שלא עשו מהם עצמם פרק. כל רעיון צריך להתחיל ב: "