חבל שלא עשו פרק על....

yoad123

New member
אממ

בתחילת העונה השמינית האחיות כביכול הצטרפו ל- homeland security אם אני לא טועה, והן לא באמת הצטרפו אלא רק פורסם שהם כאילו הצטרפו. אממ ובקשר לפקצות- בפאוור אוף טרי בלונדס האחיות לא היו באמת הן, אני התכוונתי לאחיות עם הפרצופים שלהן הופכות לכאלו. ותודה

CheN323

New member
פקאצות ורודות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

o r t a l i t

New member
עוד לא קראתי את שלכם, אז...

לא בטוחה אם אני חוזרת על משהו שכתבו, אבל נראה לי לא ככ סביר... ממש חבל שלא עשו פרק על השחרור של ביין מהכלא וההתמודדות שלו עם המוות של פרו. בכלל הייתי רוצה שיתייחסו אליה יותר ולא ישכחו אותה ולדעתי זו דרך לא רעה. [ביין ופרו
] יש לי יותר "חבל שלא" בתוך פרק... חבל מאד שלא הראו פרו קטנה [באיזשהו גיל] בפרק האחרון. הייתי ממש בטוחה שיעשו את זה וכמו טיפשים גם כאן הם כמעט לא הזכירו אותה [וכשהזכירו זה היה עם המשפט הכי מציק שקיים והכי מעליב !!!! כשדלת אחת נסגרת אחרת נפתחת, פחח !!] מספיק להיום, חזרתי לחיים בNJ :)

CheN323

New member
שלי שלי ../images/Emo9.gif

חבל שלא עשו פרק רק על האחים, נגיד שיציג מנקודת המבט שלהם קרב מסויים/פרק...
חבל שלא עשו פרק יותר נואש של קול שמנסה לחזור לפיבי. נגיד, במקום להיות תמיד קר כזה ואלגנטי, למצוא אותו בחצאית הולה וכתר פרחים על הראש
רוקד לה סמבה או משהו מזעזע אחר
ג'וליאן רולז
חבל שלא עשו עוד פרק מגניב שקשור לבית הספר לקסמים
כמו בעונה השישית עם הפרש בלי הראש...
חבל שלא עשו פרק שלם של המכושפות עם הבכירים
. נגיד הן עולות לשם וכולם עושים קומזיץ ענק ומריצים בדיחות על שדים
יכול להיות ענק: פייפר: יואו וזוכרים את השד המכוער הזה? שלא רצה למות והייתי צריכה לפוצץ אותו... אחד הבכירים: עזבי אותו! זוכרת את זה שנהיה ירוק אחרי שנתקע בעץ?
לא עולה לי עוד כרגע :]

CheN323

New member
מוסיפה

חבל שלא עשו פרק, נגיד אחד הפרקים בעונה רביעית {כשפיבי המלכה}, כשמציגים את כל הפרק מהצד של איזה שד תומך בבלתאזור. תכלס, מה זה קיפחו את השדים...

CheN323

New member
הרעיון של פייפר והחליל יכול להיות

ממש מגניב
בעיקר בגלל שזה ממש לא מתאים לה ד"א נופך, מאיזה פרקים הציטוטים בחתימה שלך

flying eagle

New member
אם אני לא טועה

Piper: The only Halliwell that likes earthquakes. Prue: I don't like them, but I don't go running naked through the house screaming, RUN FOR YOUR LIFE! either. Phoebe: Okay, that is *such* an exaggeration. I was wearing slippers. זה מ-1.15 Phoebe: I was under a spell. Evil. Paige: Evil? You were blonde! זה מ-5.18 Piper: Phoebe, how many times have I told you not to play dress-up with the demons? 7.14 ותקנו אותי אם אני טועה בקשר לשני

flying eagle

New member
חבל שלא עשו פרק על...

מכוש-זמר! חחחחחחחחחח שמישו מטיל כישוף שכל מי שרוצה לדבר - פוצח בשיר! אי אפשר לדבר, כי יצא שיר תמיד. גם האחיות, גם ליאו, גם השדים שהן בדיוק נלחמים איתם... (חחח תחשבו על דו שיח בין האחיות לבארבס!
) זה יכול להיות פשוט אדיר! אבל זה דורש כתיבה טובה.. בעיקר אם פייפר, כדרכה, תהיה ממש אנטי העניין ותגיד כמה היא סובלת (או תשיר
) ופיבי מאוד תתלהב מהעניין חחחח זה היה יכול להיות מגניב בתקופת קול הטוב... אני חשובת שעשו משו דומה בבאפי או באנג'ל.... ובסוף הן יצליחו לבטל את הכישוף איכשהו... כמובן

למעלה