סופסופ סיימתי את ספור הלידה

גם למבי

New member
../images/Emo178.gif סופסופ סיימתי את ספור הלידה

הזהרתי שאחזור והנה הסיפור. הוא ארוך ומייגע אבל זה כלום לעומת לעבור את זה באמת... אני די בטוחה שפספסתי או לא כתבתי דברים בסדר הנכון אבל אלו הזכרונות שלי ואני משתפת באהבה את כולכן ומאחלת לכן לידות טובות וקלות! אוהבת את כולכן

גם למבי

New member
ומנצלש"ת - מזל טוב לטלימה ו -

המון המון בהצלחה לmise ולסולה ולכולן! עוקבת אחריכן ומחזיקה אצבעות למרות שעדיין לא משתתפת - לא מוצאת זמן... נשיקות!

nitsanem

New member
../images/Emo49.gif! ../images/Emo210.gif../images/Emo204.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

וואו איזה סיפור... מזל טוב לכולכם!

mise

New member
פששש....

זה נשמע אינטנסיבי מאוד, גם בע"פ וגם על הכתוב. מאוד מאוד אינטנסיבי. שמחה שעברתם את זה בשלום וכמובן (מקווה שככה זה הולך): ויבק היי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אשכר ש

New member
וואי דנה, ממש התרגשתי...

כבר הרבה זמן לא התרגשתי ככה מסיפור לידה. את פשוט מלכה בעיני, מגיע לך הרבה יותר מאוסקר
איזה סיפור- כ"כ הרבה עוצמה. אין לי מילה נוספת, פשוט עוצמה. המון מזל טוב, אושר ובריאות. את מדהימה.

swann

New member
איזה סיפור! את מלכה ../images/Emo47.gif

עם כל המסקנות שלך בסיכום, התחושה שאני קיבלתי מההריון והלידה שלך הם שעשית הכנה מצוינת, וילדת כמו גדולה
אני מרגישה כמוך לגבי שלב המעבר (שהיה קצרצר אצלי, אבל חשבתי שאעבור אותו אחרת) והלידה עצמה - דמיינתי דברים אחרים לגמרי וכמוך - למדתי לפעם הבאה. אני מניחה שכל לידה מלמדת אותנו דברים שניישם בלידה הבאה... שוב מזל טוב להולדת עומב
, שם יפהפה
נהניתי לקרוא, ולהרגיש איך את מעכלת את החוויה שעברת בזמן הכתיבה.

Manty

New member
דנה ../images/Emo24.gif

עשית זאת! הוכחת לגופך ולעצמך שאת מסוגלת ללדת בצורה טבעית!!! שוב, המון מזל טוב ונשיקות לרך הנולד (פשוט אין, אין כמו הריח שלהם.. הולכת להסניף את שלי
)

debby12

New member
מנהל
יההה - ממש נהניתי לקרוא

את מקבלת אוסקר על התסריט הטוב ביותר לסרט דוקומנטרי!! הזדהיתי עד מאוד עם הרבה קטעים - בייחוד עם התחושה של "לא הולכת יותר להשתמש בפות לשומדבר בחיים", עם ה"תוציאי אותו כבר!!" ועם ההרגשה שאת רכיכה בשלב הלחיצות (גם אני הרגשתי רכיכה לחלוטין בשלב הזה - ואני דווקא חשבתי שהגעתי מוכנה ב"ראש") לא הבנתי למה המיילדת כל כך נלחצה מהדופק. בלידה של גילגי כשהיא היתה בתעלת הלידה הדופק שלה ירד לאזור ה-100 והמיילדת הרגיעה אותי שזה בסדר ונורמלי בשלב הזה ושלא אדאג לה (בשלב הזה שאגתי לה חזרה שאני לא דואגת לתינוקת אלא דואגת לעצמי....). מצד שני אני לא מיילדת בהכשרתי. בכל מקרה -- את אלופה אמיתית, ועשית את זה כמו |מלכה| (תחשבי על זה ככה - בפורים השנה היית מלכה אסתר דה פקטו
). זכית בלנל"ק ביתי אינטימי וכיפי שמעטות זוכות לכזו מאחלת לך התאוששות מהירה ושפע חלב

ס ו ל ה

New member
גם למבי איזה סיפור ענק ומרגש...

המון מזל טוב ואיך את אומרת שפישלת בשלב האחרון היית גדולה מהחיים. נשיקות לך ולתינוק והמון אושר ושמחה וכמובן התאקלמות קלה....

מדהים מדהים התרגשתי דמעתי איתך

וכ"כ הזדהיתי עם הגעגועים לילד הבכור בעת הלידה..........ובכלל הזדהיתי... את מדהימה. מרגשת. על כאבי הפות (והטוסיק) לאחר הלידה יש דרכים להקל ואני מאד התעצבנתי על עצמי שלא עשיתי את זה, למדתי לקח לפעם הבאה. וגמני הודעתי אחרי הלידה בבית שאין מצב יותר, חבל על לוח הזמנים. והנה שנה וחצי אחרי אם הייתי עכשיו בהריון הייתי שמחה מאד, למרות שזה מה-זה-לא-בזמן...
יקירה, כשיעבור זמן ויתאים לך - אשמח לדבר על ההתנהלות של המלווים שלך בלידה, נראה לי שיש לי מה ללמוד ממה שאת סיפרת.

כי אכן מגיע לך אוסקר../images/Emo106.gif

תראי איזה סיפור, איזו אשה את, אני מעריצה אותך
אני מקווה שהכאבים יעברו בקרוב (אולי בעקבות מה שזהר כתבה נפתח טיפים להקלה אחרי אם לא היה?), שיהיה לכם המון נחת ואני מאחלת לך שתהני מהאהבה הנוספת כל יום כל היום כי זה באמת נשמע חלומי לישון עם 2 ילדים יחד
אמנם אין לי נסיון בנתיים עם לידת בית אבל בסיפור יש לקחים שכדי לעבד אותם ותודה לך על השיתוף. כל סיפור תורם.

שרונה80

New member
דמעות התרגשות

אני בהריון (ראשון) בהתחלה.. עוקבת אחרי כל הסיפורים של לידות בית ומתלבטת אם ללדת בבית בעצמי. אני אחות במקצוע כך שזה קצת מלחיץ אותי. אבל הצלחת לרגש אותי עד דמעות ולהאיר לי את ענין הלידות בית.. אולי יש עוד סיכוי שאלד בבית. הלוואי..

אם פי 3

New member
שוב מזל טוב

נשמעת לידה לא פשוטה, ואני דווקא לא חושבת שיש לך מה להתאכזב מעצמך - נראה שהיו גורמים מסביב שלא ממש עזרו לך ליצור את הבועה המוגנת של הלידה. ואני חושבת שלפחד, או לקטר, או אפילו לתהות מה לעזאזל עשיתי לעצמי (הריון/לידה טבעית/בית....) זה חלק לגיטימי בהחלט בלידה, ואפילו "לפי הספר". הלידה שלך מעלה לא מעט שאלות, אבל נראה לי שעדיף להעלות אותן בהמשך. בינתיים - מאחלת לך הרבה הרבה אושר עם האוצרות שלך (הגדול, הלא-כל-כך-קטנטן והקטנטן...), והתאוששות מהירה. עשית את זה!!!!

גם למבי

New member
בהחלט אני חושבת שני צריכה לעבד

עדיין את הלידה. תעלי חופשי מתי שבא לך ואני מציצה כל הזמן - גם אם לא כותבת (או כותבת ביד אחת בזמן הנקות) ותודה - עשיתי את זה

mise

New member
יש לי כל מיני מחשבות על הלידה שלך.

המחשבות שלי הן בחזקת ביקורת הן לגבי קהל המיילדות והן לגבינו, היולדות. הדברים שברצוני לכתוב (אם תסכימי) רלוונטים גם ללידה שלך וללידות בית בכלל.

למעלה