סופסופ סיימתי את ספור הלידה

debby12

New member
מנהל
גמלי

אבל נראה לי שזה עניין לשרשור נפרד - ולא לשרשור המזל טוב וההצדעה לעוז הרוח של למבי המלכה האם

גמני מרגישה צורך לשמוע

יותר על התנהלות המלווים. נראה לי שיש שם שיעור. דנה את רוצה לפתוח בדיון נפרד ?

גם למבי

New member
יאללה - בכייף תגידי - מאוד מעניין

אותי. אז יאללה - תפתחי שירשור אני כבר מתביישת לפתוח ולמשוך עוד פוקוס לאחר כל התגובות האוהדות שקיבלתי - אני זורחת עד עכשיו...

מזל טוב לעומר ולך ולכל המשפחה!

קראתי בהתרגשות ובדמעות, ודמיינתי אותך בכל מיני מקומות בחצר ובבית והתמלאתי בהערכה מאוד מאוד גדולה לאומץ ללכת עם מה שהיה חשוב לך ובעיקר להתמודדות עם הפחד. חיבוק חזק חזק חזק ממני.

ס ו ל ה

New member
סליחה מה זאת אומרת? אם לא אלד?

יש לך תכנון כזה שאני לא שמעתי עליו?

ס ו ל ה

New member
האמת ה -23 זהו תאריך נומרולוגי

מופלא וממוזל ביותר.... אני ממש מתכונת ללדת מחר!

mise

New member
לא יודעת, נראה לי שבחודש הזה

זה עשוי לקרות כל יום, אני כל הזמן אומרת את זה, כשאני קובעת עם אנשים, או בכלל.. "אם אני לא אלד עד אז". את לא?

ס ו ל ה

New member
אני יודעת? כן בטח שכן פשוט נראה לי

מוזר כזה... שזה יכול לקרות כל רגע... ומצד שני יכול גם ממש לא!

שָׂרָה

New member
'גם למבי' היתה גיבורה בלידה!!

ולדעתי המיילדת התערבה והלחיצה יותר מדי עם הוראות מה מותר ומה אסור.. המיילדת היתה צריכה לשמור על פרופיל נמוך, ולהיות בצד ולסרוג סוודרים ולעזוב את היולדת במנוחה. לאפשר לה להכנס לאמבטיה מתי שהיא רוצה, לא לאכול אם היא רוצה, וללכת לשירותים מתי שהיא רוצה. זה היה מקל על הלידה וחוסך הרבה כאבים.

גם למבי

New member
המון תודה לכולכן על ההערות ו

החיזוקים. אני בטח אשמח לשירשור הקלות אחרי והמלצות ובינתיים שולחת נשיקות לכולן ובהצלחה!

שיווואווווו!!!! תסלחי לי שרק עכשיו

התפניתי לקרוא, נכון? היה שווה לחכות. איזו לידה חזקה, את מלכה, והאוסקר מגיע לך
!

ריקי29

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif בוכה מהתרגשות

כל כך יפה וכל כך מרגש! אני יושבת במשרד ומזילה דמעה ומתפללת שאף אחד לא יראה אותי.... איזו לידה מדהימה! המון המון מזל טוב!!!!

סטיוויה

New member
אוסקר בריבוע וגם ../images/Emo47.gif מגיע לך

מאד מאד הזדהיתי עם הסיפור וזיהיתי בו את עצמי בלידה השנייה(ראשונה אמיתית,בעצם). הדאגה לבן ה"גדול" ,הכאב בישיבה בצירים על האסלה(לעולם לא עוד,סיוט),קונפליקטים בין המיילדת והתומכת,חוסר הקשבה לקול היולדת ולאינטואיציה שלה. ילדתי לפני כמעט שנה עם המיילדת שלך. כמוך,הגעתי אליה דרך אילנה ואני אסירת תודה לה שהסכימה לקחת את הלידה.אני חושבת שבגלל המקצועיות שלה והידע הרב שלה קשה אולי לפעמים להבין מאיפה היא באה. אבל היא תמיד באה ממקום של טובת היולדת והתינוק. מזל טוב לך ולכל המשפחה
שפע חלב. תני לעצמך הרבה מנוחה! שחררי את בנך הבכור,שחררי קצת שליטה. את לא נפרדת ממנו,את רק מנתקת איזה חוט דק ונסתר מהעין אבל לא מהלב. זה בסדר.זה מתאזן מהר מאד. נוחי הרבה,איכלי טוב והסירי כל דאגה מליבך הנפלא.

למעלה