סכמ"ש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo178.gifסכמ"ש!../images/Emo178.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? שאלת השבוע: האם נוח לכם יותר שיהיה מפגש ב-9.8 או ב-10.8? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע מעולה לכולם :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטרלהלהלהלה~

שיר השבוע של MCR? אממ לאדעת, כמה רנדומאלים~
שיר השבוע בכללי? הרבה מאוד, נו.
אמן/אלבום השבוע? לוציפר של שייני$#&^*%$&^%$
ובונאמאנה של סופר ג'וניור חח כרגיל~ וחוצמזה, כל שאר הלהקות שאני חורשת עליהן נו~
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- ירח חדש (היה לי משעמם באמצע הלילה והתחשק לי הומו בלי חולצהXD), שוליית הקוסם
ספר-
תוכנית- הלו בייבי של שייני, איידול ארמי עם אמבלאק~ ותוכניות רדנומאליות של דיסני וניקולודיאון~ וידיאו- Lucifer- Shinee אלא מה?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
יצא לוציפר
וכבר הזמנתי אותו מאיבייD:
נפגשתי עם חברות
מסיבת יומולדת לחברה אתמול~ היה די בעע כי: א. אני כבר לא הכי מדברת איתהX: ב. השתכרתי רצח. ג. בגלל סיבה ב' החלטתי בלי שום הגיון לעשן נרגילה, והיום כל היום זה עשה לי בחילה וטעם מגעיל בפה. ד. אני לא יודעת אם זה בגלל הנרגילה או בגלל ששתיתי שנאפס שככל הנראה משפיע עלי הרבה יותר מוודקה, היה לי האנגאובר רציני היום. ;; ה. קיבלתי מחזור. אבל חוץ מזה היה גייXD
ציטוטי השבוע? לא שתבינו את זה, אבל מילא~ שיחת סמסים שלי עם חברה- אני: דמיינתי עכשיו מיניטאמין עם השיער שיש לו עכשיו;_; אני רוצה ילד כזה אור: לול זה אפשרי בכלל? זה לא ארוך מדי? אני: לא אם קי אמא שלו. ~מדמיינת קי מרביץ לכל מי שמנסה להתקרב לטאמיני עם מספריים~ אור:קי, הבחור שגלחו לו חצי מהראש. נכון אני: לא במוח שלי ~התכחשות~ זה סתם שיעשע אותי קלותXD
תכנונים לשבוע הבא? אממ לראות אקליפס כנראה, להפגש עם ידיד שהתגייס לפני שבוע והוא יוצא לסופ"ש~
תמונת השבוע? guess who's back to black :D
שאלת השבוע: האם נוח לכם יותר שיהיה מפגש ב-9.8 או ב-10.8? לא אכפת לי אני חושבת~ הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
יפה לו!

איך זה שוליית הקוסם? זה נראה דווקא אחלה סרט, אני שוקלת מאוד בחיוב ללכת לראות אותו O: ופיכ אלכוהול ונרגילה והאנגאובר ומחזור >; (למרות שמהאחרון קצת בלתי אפשרי להימנע. אלא אם כן, כמו שחברה שלי אמרה שלשום בחוכמה רבה - נכנסים להריון)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני יודעת../images/Emo99.gif

ושוליית הקוסם ממשממש מתוק, בכלל לא מה שציפיתי [לא ראיתי את הטריילר רק שמעתי על הסרט הזה, ואז חברה שלי אמרה לי שהיא הולכת עם עוד חברה לראות את זה והציעה לי לבוא גם אז אמרתי כן~] אבל זה כל כך
באמת שווה לך לראות אותו~ ו... פיכ על הכל, כן. אבל אלכוהול במידה יכול להיות נחמד~ 3> פשוט... אין לי מושג מה לעזאזל זה היה ששתיתי שם. O_ם אני מעדיפה וודקה וזהו~

TicketToRide

New member
חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי../images/Emo129.gif

"התחשק לי הומו בלי חולצה "

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif.... D;

אני מתה על טיילור, כן? שזה יהיה ברור. שלא לדבר על זה שג'ייקוב הוא הדמות השנייה האהובה עלי בסדרה החסרת פואנטה הזאת~ [הכי אהובה זה סת' D; ומקום שלישי אליס, למקרה שתהיתם] פשוט... נו, את הבנת את הכוונה שלי. D;

TicketToRide

New member
חחחחח כן מבינה אותך ../images/Emo129.gif

האהובות עליי הן אליס ואמט
ועוד לא ראיתי את אקליפס ! איזה עצבים ! מתה לראות את זה ;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכנ"ל...

אני אמורה ללכת לראות שבוע הבא, מקווה שזה יצא לפועל~ כאילו אני כבר ממש לא אובססיבית לספרים האלה [מאז שהבנתי כמה הם גרועים, וכמה שאני שונאת את בלה ואדוארד~] אבל הסרטים עדיין חמודים חחח כי זה הקטע שלי עם הספר- זה הרבה יותר מתאים להיות סרט מאשר ספר כי הכתיבה שלה לא משהו... וגם העלילה לא כזה מדהימה אבל אני רגילה לעלילות כאלה בסרטים- לא בספרים. אז אין לי בעיה עם הסרט חחח חוצמזה שאת רוברט אני כן אוהבת, אז מה אם את אדוארד אני לא סובלת

TicketToRide

New member
את האמת שאני דווקא ממש אהבתי את הספר../images/Emo129.gif

ים ... קראתי את כולם באנגלית כמו שאת מתארת לעצמך חח ודווקא את ניו מון יותר אהבתי לקרוא .. מקווה שאקליפס יהיה יותר מגניב כי ראיתי את המאחורי הקלעים של זה וזה נראה לא רע ...

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהייתי אובססיבית לספרים האלה

בזמן שקראתי אותם וגם כמה חודשים אח"כ... אבל אז החלטתי לקרוא שוב איזושהיא סדרת ספרי פנטזיה שקראתי שנה לפני, וזו אחת מ3 סדרות הספרים הכי טובות שיצא לי לקרוא בחיי... ולכל בן אדם שחובב ספרי פנטזיה שתשאלי אותו, הוא יגיד שהיא באמת הסדרה הכי טובה שיש... ולא קראתי שום ספר ביניהם, ז"א, אמנם קראתי אותם בהפרש אבל באמת שבהשוואה לסדרה ההיא דמדומים זה... זה... אין לי בכלל איך להגדיר את זה. האמת אני לא יודעת באמת למה התחלתי ממש לשנוא את זה, אין לי בעיה עם הספרים והסרטים וכיף לראות אותם ואני מניחה שאם אקרא אותם שוב אני אהנה חח.. אולי זה פשוט בגלל שהתחלתי לשנוא את אדוארד *ממש*, אין לי מושג למה אפילו כי בהתחלה ממש אהבתי אותו... אני שונאת את הדמות שלו, הוא כזה אידיוט. וגם בלה סתומה, אני שונאת גם אותה. אז קצת קשה לי ממש לאהוב ספר שאני מתעבת את שתי הדמויות הראשיות בו

Wrath Within

New member
לי זה דווקא מסתדר../images/Emo11.gif

גמני לא מתה על אדוארד ובלה, והסצנות שלהם באקליפס אפילו דיי עצבנו אותי. אני בכלל הכי אוהבת את ג'ייקוב, הוא פשוט דמות טובה, אמיתית, נוגעת, וקורעת.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשוב, אין לי בעיה עם הספר/סרט הזה...

פשוט אני כבר לא אובססיבית אליו~ אבל אני כן מסכימה איתך בקשר לג'ייק, הוא פי מליון יותר טוב מאדוארד X_X [וזו אגב הסיבה שאני כ"כ שונאת את בלה... מי הסתומה שתוותר על מישהו כמו ג'ייקוב בשביל מישהו שהיא בטוחה שלא יחזור אליה יותר לעולם?
]

נוסטלגי

שיר השבוע של MCR? Demolition Lovers שיר השבוע בכללי? Live and let die אמן/אלבום השבוע? ביטלס סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- אוסטרליה, שרק 3 , דרום אמריקה באופנוע ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? עבודה תמונת השבוע? תגובה מהירה שאלת השבוע: האם נוח לכם יותר שיהיה מפגש ב-9.8 או ב-10.8? יש סיכוי ששניהם נוחים

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה השבה!! (?)

את תגיעי למפגש? כי אם כן זה יהיה ממש כיף ונחמד!! DDD:

... ../images/Emo223.gif

A7X
שיר השבוע של MCR? שמעתי 3 שירים כי קארין הכריחה אותי! XD A7X
שיר השבוע בכללי? א-ב-נ-ג-'-ד ס-ב-נ-פ-ו-ל-ד! האלבום החדש: So Far Away Buried Alive !!!!11 Victim Fiction וכל השאר.
ומה עוד שמעתי? ממ... A1 - Caught in the middle Blink 182 - I miss you The Script - If you see K The Used - Lunacy Fringe Fort Minor - Believe Me A7X
אמן/אלבום השבוע? אבנג'ד, נו. XD A7X
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית - צחוק מעבודה, מועדון לילה, נראה אותך. וידאו - הקליפ החדש של אבנג'ד, נייטמר: http://www.youtube.com/watch?v=94bGzWyHbu0 והאנימציה לבאריד אלייב: http://www.youtube.com/watch?v=imwmmv9r1oE A7X
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קאריני באה אליי.
האלבום החדש של אבנג'ד דלף[!].
עוד 23 יום ההופעה של 30סטמ.
חם.
הילדים בגן מתחילים לעלות לי על העצבים, כי הם עושים דווקא.
עוד עשרה ימים נגמר הגן ואני לא אראה את הילדים המעצבנים והחמודים האלה יותר. ><
ספינינגגגגגג שפירק לי את כל הגוף. היה כיף. *-* A7X
ציטוטי השבוע? היו כמה עם קארים ועם אחים שלי אבל אין ל כוח להיזכר... 'זה זאקי שר! בעצם זה ג'וני שר במקלחת והקליטו אותו באמצע' חחחח תשמעו את victim ותבינו. [נראה לי שזה משם, כןXD] A7X
תכנונים לשבוע הבא? ספינינג, חתונה של בן דוד... לא יודעת.>> A7X
תמונת השבוע? בשבילי הם תמיד יישארו 5.
A7X
שאלת השבוע: האם נוח לכם יותר שיהיה מפגש ב-9.8 או ב-10.8? אני חושבת ב-10.8.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
למה עוד עשרה ימים לא תראי יותר את הילדים?

נגמר לך השירות הלאומי? O: ויאאא, נכון, עוד 23 ימים! שיגיע כבר ;_;

למעלה