סכמ"ש!

מסתיים הגן. ../images/Emo223.gif

וכן, גם השירות לאומי. אבל אני עושה עוד שנה באותו מקום.
הילדים האלה הולכים לגן עירוני, ויבואו ילדים חדשים. (חצי חדשים וחצי מהכיתות תינוקות ופעוטים מאצלנו- ככה שאני מכירה כבר כמה מהם. )

TicketToRide

New member
וואי מועדון לילה הרגו אותי ! ../images/Emo129.gif

ואקדוחן , תתחברי כבר למסנ' !

דווקא מועדון לילה היה יחסית חלש... ../images/Emo223.gif

ואני אתחבר מתישהו חחח יש לי חתונה יותר מאוחר.>>

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מדהימים שלי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אין הרג אותי הקולות רקע

מוסיפה ציטוטים: ../images/Emo223.gif

~אחי שגיא דופק בדלת~ "אפשר להיכנס? ~נכנס~ יופי!" קארין: "ואם הייתי מחליפה חולצה עכשיו?!" שגיא: "אז היו רואים לך!" XDD כל שישי בערב אחרי הארוחה אני ואחי חגי מוציאים את אנג'ל לטייל
והוא תמיד אומר לי לרדת עם הבגדים שאני לובשת ולא להחליף, אבל אני תמיד עם פיג'מה ואני לא ארד עם קרוקס למטה! אז ישר כשאמרנו 'בואו נרד עם אנג'ל לכמה דקות' הוא אמר לי 'את לא מחליפה בגדים עכשיו!!' ואני כזה 'לאלא, רק ג'ינס, נו דקה!' וחגי 'לא עדי לא לא לא !!' אני ~רצה לחדר להחליף רק ג'ינס~ בסוף יצא שחיכינו לאחי כמה דקות, אני "נו, יכולתי להתאפר בזמן הזה!" ~חגי מארגן כמה דברים~ אני אומרת לקארין "טוב אני אלך להחליף חולצה מהר מבלי שהוא ישים לב" ישר אחרי שסיימתי את המשפט חגי אמר "יאללה בואו" זה היה מצחיקXDDD נכון קארין? ~בארוחה~ שגיא: "ואיף אני מפוצץ.." חגי: "קח עוד חתיכת כבד" שגיא: "איזה כבד אין לי מקום לנשום" חגי: "אז קח איזה פולקע"
חגי: "קארין את יוצאת לים וכאלה?" קארין: "כמעט ולא, אין לי עם מי" חגי: "תתתקשרי אליי, אני תוך 5 דקות באשדוד" אני: "יופי, העיקר שאני אומר שאין לי איך לנסוע לאשדוד אתה לא מתנדב לקחת אותי!" חגי: "נראהל ך אני אקח אותך עד אשדוד, את יודעת כמה זמן נסיעה זה?!" XD כשאני אזכר בעוד אני אוסיף.

NoAmItA ChAn

New member
ועוד שבוע חלף לו D:

שיר השבוע של MCR? X? שיר השבוע בכללי? Night Of The Hunter - 30 Seconds to Mars (התמכרתי) Stranger In A Strange Land - 30STM Search And Destroy - 30STM Closer To The Edge - 30STM (לא מפסיקה לחרוש עליו ולא נמאס לי לרגע) Hurricane - 30STM The Fantasy - 30STM This Is War - 30STM Alibi - 30STM Attach - 30STM My First Kiss - 3OH!3 Starstrukk - 3OH!3 (אחי ואני חרשנו לו את הצורה ולא נמאס לנו) Follow Me Down - 3OH!3 Don't Trust Me - 3OH!3 אמן/אלבום השבוע? 30 סקנדס טו מארס XD וכמובן ש3OH!3. אחי שלי תומר ניסח את זה בצורה הכי טובה: "אני לא בטוח אם אני אמור להתבייש כשאני שומע אותם" XDDD מה אני אעשה, יש להם שירים מפגרים! שרים על בחורות בג'ינסים צמודים ועם דאבל די, כן זה דבילי. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - ראינו אתמול אבי, סבתי, דודי ואני סרט איטלקי-יווני שאבא שלי הביא, נראה לי שקוראים לו משהו עם הים התיכון XD אה, וגם ראיתי עם חברה שלי ברביעי בטלוויזיה סרט שנקרא בעברית "הוא פשוט לא בקטע שלך" - סרט מוזר, שהשורה התחתונה שלו היא: אם בחור מעוניין בך, הוא יזמין אותך לצאת. ספר - "עשו" - אני מתקדמת יפה D: תוכנית - "האוס" - נגמר לי ;____________________; דבר טוב/רע שקרה השבוע?
טסים ליווןןןןןןןן! בספטמבר, לשבועיים - עכשיו זה בטוח!! DDDD: טיול לפני צבא!
מפגש פורום ג'וני דפ - עם עטרוש ועם מנהלת הפורום XP (כן, זה היה מפגש ממש מצומצם)
מנגל גיוס לחברה שלי :) יצא לי לראות הרבה אנשים שלא ראיתי מלא זמן.
בריכה עם אחי, עם חבר שלו ועם בן דודי :)
באתי לחברה שלי והיה כיף D:
אירוע קריוקי ביפנית - היה טיפה הזוי, אבל בסדר. לפחות יצא לי לראות חברים שלי XP
שיעור גיטרה מעולה! ניגנתי מלא, והמורה שלי ממש החמיאה לי על הנגינה שלי. אני גם מרגישה ממש טוב בנוגע ליצירות האלו DDD:
בסוף לא היה מפגשינה אצל ידיד שלי >:
אתמול באו סבתא ודוד וראינו סרט ואז הלכנו אחי, אבי ודודי לשחק בליארד. היינו דודי ואני נגד אחי ואבי, ואנחנו ניצחנו 2:0 D: ובמשחק השני, אני הכנסתי שלושה כדורים ברצף, ואז פספסתי כדור ממש קל, ואחרי גם אבא שלי, גם דוד שלי וגם אח שלי פספסו אותו!!! XDDDDDDD כדור קל להחריד. והייתי בטוחה אחרי שפספסתי אותו שאנחנו נפסיד, כי אם הם היו מכניסים אותו ואת הכדור השחור (האחרון, שהיה גם בהישג יד) הם היו מנצחים. אבל אז הגיע התור שלי שוב, והכנסתי את הכדור הזה סופסוף, ואז גם את הכדור האחרון וניצחנו D:
חםםםםםםםםם T__________T ציטוטי השבוע? עשינו מרתון בדיחות "יש לי יש לי" XDDDDD אח שלי עלה על אחת: "אני רוצה לאכול חו-צבי? לא! אני רוצה לאכול חו-מוס!" XDDDDDDD ומשם זה רק הידרדר למשפטים כמו: "סלע גבירול? לא, אבן גבירול!" תכנונים לשבוע הבא? אמא נסעה הבוקר לסיני לשלושה ימים, היום ללכת לישון אצל קארין התל-אביבית, בשלישי להיפגש עם ידיד שלא ראיתי מלא זמן, ברביעי שיעור גיטרה, בחמישי שתי מסיבות יום הולדת (XD), ובשישי עוד מסיבת יום הולדת D: תמונת השבוע? X שאלת השבוע: האם נוח לכם יותר שיהיה מפגש ב-9.8 או ב-10.8? לא משנה לי :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיאא נשמע שהיה אחלה שבועD:

איזה כיף לך שאת טסה, אני בסוף החלטתי שאני לא רוצה טיול לפני צבא כי מעדיפה להשאר בארץ ולהפגש עם חברות^^ ואיך היה באמת בקריאוקי? כאילו מה היה שם? חשבתי אולי ללכת אבל גם אני לא כלכך בקטע של מוזיקה יפנית כבר וגם זה יצא נדמהלי על השיעור יפנית שלי... אם אני זוכרת נכון- זה היה בחמישי לא? בכ"מ מה היה שם? סתם אנשים ששרים שירים יפניים מטומטמים ברנדומאליות?XD וכאילו זה היה גם ג'יירוק/ג'ייפופ או רק מוזיקה מאנימות וכאלה?

NoAmItA ChAn

New member
האמת? היה הזוי פשוט

אוקיי, אז באתי לגל, ואז נסענו לשם ושעה היינו בדרכים, ואז כשהגענו זה לא עבד, אז היינו צריכות לנסוע חזרה לבית שלה, לחכות 40 דקות שזה יעביר את כל השירים לדיסקאוןקי ואז נסענו חזרה, ככה שיצא שזה באמת התחיל בסביבות שבע במקום בחמש XDDDDDD כלומר, מי שהיה שם לפני פשוט שר מיוטיוב XDDDDDDDD אבל בסדר, זה היה בעיקר מאנימה XP

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLOL דפוקים~

נימ לאדעת פשוט הייתי בקריאוקי שהיה באחד הכנסים והיה... נחמד שכזה, אבל שוב, הכל היה מאנימות אז הכרתי רק חלק X: כאילו עזבי את זה שעברתי לשמוע 95% רק קוריאנים חחח אבל אפילו ביפנית, אני בקושי שומעת שירי אנימות... זה בעיקר ג'יירוק וג'ייפופ אז אפילו שם אני לא שומעת את הדברים שהיו שרים שם~ XD חבל, דווקא יש להקות יפניות טובות X_X אני ממש מקווה שבג'יירוק שיהיה בחודש הבא [... מה הסיכויים שאת באה?
] יהיה גם מוזיקה נורמאלית [=אראשי, קאטטון, הייסייג'אמפ? וגאקט כמובןXD על מיאבי כבר וויתרתי, אנשים לא אוהבים אותו מספיק והוא לא רקיד מספיק בשביל המסיבות האלהXD] ולא רק מוזיקת אנימה כמו שהיה בג'יירוק האחרון שהייתי בו שהיה בסוכות... X: [למרות שאני בטוחה שיסתננו לשם גם כמה שירי קייפופ- אין שום סיכוי שזה לא יקרה LOL אפילו אם זה קייפופ במסווה של ג'ייפופ, כמו שחברה שלי הכניסה את DBSK בתור ג'ייפופ פשוט שמה את השירים שלהם ביפנית במקום בקוריאנית
]

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כל הכבוד על הנגינה ../images/Emo13.gif

איזו באסה זה לסיים סדרה חחח

NoAmItA ChAn

New member
תודה D:

ולגמרי T_T גם נגמר לי סופרנטורל, גם נגמר לי האוס - עכשיו נותר לי רק לראות המורדים >:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif You can't win this fight

שיר השבוע של MCR? שמעתי 3 שירים אצל עדי D: שיר השבוע בכללי? A7X מן הסתם חחח
היהודים - הימים שלנו התקווה 6 - כל יום מחדש Desaparecidos - Follow You LMFAO & Lil Jon - Shots Savage Garden - To the Moon And Back 2Pac - Changes Ciara - Like A Boy Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie Jason Derulo - Ridin Solo Robert M & Nicco - Dance Hall Track Taio Cruz - Break Your Heart Tinie Tempah & Labrinth - Frisky אמן/אלבום השבוע? אמ.. נראלי שהבנתם כבר בהתחלה
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- מועדון לילה, צחוק מעבודה, נראה אותך. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
נסעתי לעדי.
A7X, יש יותר טוב מזה? [אני יודעת שאני חופרת אבל לא איכפת לי
] בטח היו דברים לא טובים אבל אני לא זוכרת אותם XD ציטוטי השבוע? victim של אוונג'ד מתחיל ואני מתחילה לשיר: "צלצולי פעמונים.." שמעו זה התאים רצח
בהמשך של אותו שיר יש קולות רקע, עדי: "זה בטח זאקי" ~אחרי כמה זמן~ "לא זה בטח ג'וני" זה היה מצחיק
הייתי שמה פה עוד מלא ציטוטים מהשירים החדשים אבל אני חושבת שחפרתי מספיק
תכנונים לשבוע הבא? רבוטה ויציאות :) תמונת השבוע? סגידהסגידהסגידה
!!! שאלת השבוע: האם נוח לכם יותר שיהיה מפגש ב-9.8 או ב-10.8? איי דונט קר

PUMPKIN juice

New member
Bolsheviks! ../images/Emo195.gif

שיר השבוע של MCR? אין. שיר השבוע בכללי? You Lost Me-Christina Aguilera Maybe You Are-Asaf Avidan & The Mojos Bolsheviks-Eatliz Violently Delicate-Eatliz שלח לי מלאך-ארקדי דוכין רק אל תלכי-זקני צפת מה את רואה-מוקי לא רואה ממטר-מוקי ניצוצות-ברי סחרוף ורמי פורטיס אמן/אלבום השבוע? כריסטינה
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר-הארי פוטר השלישי
סרט-מממ לא זוכרת
תוכנית-מגרש בייתי והאו. סי. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
אין ספק שהייתה רפסודיה מוצלחת :)
יש לי רק עוד 10 ימי עבודה!
שבוע עמוס.
ממ, רגשות מעורבים. לגבי עצמי וכולם.
הרגשה של איכס. ציטוטי השבוע? יש לי ידיד מאוד מאוד טוב שהוא גדול[
].. ובכלל, כל המשפחה שלו הם אנשים גדולים. אז דיברנו על זה שנולד לו אחיין חדש וקוראים לו ארבל. אני:"ארבל שם יפה.." ידיד אחר:"ארבל שם של הר"
תכנונים לשבוע הבא? טיול של הכיתה מהקיבוץ לירושלים, לשלושה ימים! הלוואיהלוואיהלוואי שיצא לי ללכת להופעה של אטליז בשישי בעין השופט, ואם לא אז הופעה של שליחי הבלוז בחורשתא. :) תמונת השבוע? אני מהלפטופ של אמא.. שאלת השבוע: האם נוח לכם יותר שיהיה מפגש ב-9.8 או ב-10.8? בנתיים נוח לי בשניהם, נראה ככל שיתקרב המועד. :)

TicketToRide

New member
חחחחחחחחח הרגת אותי עם הציטוט ../images/Emo129.gif

והיה כיף לראות אותך ברביעי ! הייתה רפסודיה לפנים !! ואני מצפה לראות אותך בקרוב !

TicketToRide

New member
איזה מילה מוזרה זאת מכשפה:-*../images/Emo129.gif

שיר השבוע של MCR?
וואלה HOV... שרתי את זה בעבודה והבוס קצת נבהל
שיר השבוע בכללי?
יותר מידי שנים-רגב הוד
וגם קצת
dont speak americno - ככה קוראים לזה ? וכל השיריי רגאי שהיו לעין גדי לידנו ברפסודיה .. שירים כאלה שתמיד יש את המשפט- סווט' אפריקה .. ווירד . ומוקי וכאלה.
אמן/אלבום השבוע?
מממ וואי .. מוקי אוליי ?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
החיים המסתוריים של הדבורים (
) עם קווין לטיפה ואלישה קיז .. והחמוד הזה שמשחק ב 90210
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
רפסודיייה ! וואו היה לפנים !!
עבודה .. נו מה לא עושים בשביל כסף .
כל השבוע יש לי חשק נוראי ליוגורט
.
ציטוטי השבוע?
חברה שלי מתחילה לשיר בעבודה :
"הינה עיר הינה אנשים שיש להם הכל אבל אין להם מאום ! .. וואי זה לא קצת סותר את עצמו ? " אח"כ הסברתי לילדה את האינטרפטציה לזה .. קצת סתומה הבחורה .
וואי היא אחת המטרידות! לא קשור לציטוט אבל הפקינג ציפור הזאת נראת אכולה או משהו .
הבוס שלי בעבודה מסתכל על הילדים שבאו לאכול בחד"א ועבדנו לידו .. פתאום מישהו דופק את הגלבה של החיים כאילו, אז הוא אומר לנו "ראיתן את ההחלקה שהוא דפק ? " פתאום אחרי כמה שניות "רגע , זה הבן שלי ! " חחחח יאו איך צחקנו ! טוב יש מלא אבל מי זוכר ?!
תכנונים לשבוע הבא?
עבודה .. לאכול יוגורט כבר אמא אני נואשת ... ללכת לסרט אנא ערף .
תמונת השבוע?
כה הלק מתקלף כי הוא היה עליי איזה שבועיים וכל פעם חידשתי אותו .. אבל היי זה היה בתקופת המונדיאל וזה היה עדכני ! (למי שלא ראה את התמונה בפייסבוק .. )
שאלת השבוע: האם נוח לכם יותר שיהיה מפגש ב-9.8 או ב-10.8?
את האמת לא יודעת .. מה שתגידי אבל רק צריך להחליט מהר
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
מה ההבדל מהקודם ?

למעלה