שיזוף-החבר של חלקנו

O Boy

New member
../images/Emo178.gifשיזוף-החבר של חלקנו../images/Emo178.gif

הקיץ הגיע, זהו, רגע לפני שקופצים לבריכה ולים... השתזפתם כבר? יש את כל השזופים משמנים וכאלה, גם אתם ביניהם? או שאתם לא צריכים שיזוף בכלל, או לא אוהבים להיות שזופים?

טוב שציינת את זה...

כי אם אני לא אלך השבוע לים ואצלה כמו שצריך- אין מצב שאני אלך השנה לים...! ואני משתזף טבעי... השמנים האלה דוחים אותי....

fireblue1

New member
לא יודע למה...

אבל העור שלי תמיד שזוף כזה... ככה שאם אני הולך לים זה לא בגלל להשתזף..

flowers girl

New member
אני...../images/Emo26.gif

אני לבנה, אבל יכולה להשתזף, בניגוד לחברתי (היא שלגיה עם טונה נמשים, כשהיא "משתזפת" היא פשוט אדומה כולה..חח..) אני יכולה להשתזף בעיקרון, אבל אני לא יודעת אם אני כזה להוטה. אני חושבת שאני מספיק יפה ככה כבר, בלי שיזוף. אנשימים, אתם צריכים לאהוב את עצמכם, לבנבנים או שחרחרים....

fireblue1

New member
ככה את אומרת אז...

למה כל האנשים הלבנים רוצים להשתזף? כי חום בהיר עדיף...{לדעת הרוב}

O Boy

New member
זה לא זה...

זה לא שאדם שמשתזף לא אוהב את עצמו לא שזוף, פשוט זה יפה
אני הולך לים עוד איזה שבוע לתפוס שיזוווף חבל על הזמן
ידידה שלי משתמשת בשמן אגוזים, והיא שחומה לאללה, אבל אני לא צריך שמנים וכאלה...

טיפ../images/Emo70.gif

אם אתם רוצים להשתזף יפה.. אז תמרחו על עצמכם שמן.. ולא חייב שמן אגוזים.. אפשר גם שמן תינוקות
מה שיש ברוב הבתים..

אני יעשה מצווה ויציל אותכם..

אל תשימו עליכם שמנים למינהם ותלכו לחתוף מחלות חס וחלילה.. אני מתפלא שאין לכם תודעה לגבי סרטן העור!!! העצה שלי, תעשו מה שאני עושה.. מכון שיזוף (זה לא יקר ויש אחד מעולה בסנטר) זה בטוח ובריא ומכסה את כל האיזורים שאתם רוצים.. ולגבי הפנים - מייקאפ טיפה יותר כהה.. כי לא תמיד בריא גם להשתזף בפנים במכונות האלה.. מה שבטוח!!! אלו מכונות הרבה פחות מסוכנות משיזוף של קרני השמש המסוכנות עם היו וי עם שמעתם.. אז בהצלחה.. שמרו על עצמכם.. !

אהה ומייקאפ זה יותר טוב../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

חוצמזה.. לא לכולם חסר מה לעשות עם הכסף..

לא אמרתי שחייב מייקאפ

רק למי שלא רוצה לקלקל את העור עם כל השיזוף הזה.. שמהשמש הוא הרבה יותר מזיק אגב!!! ואם יש לך בעיה כספית אז.. חבל.. אני לא מיליונרית אבל כשנופל כסף ליד אני משקיעה במקומות הנכונים.. מה לעשות, טיפוח בא אצלי לפני יציאה למועדון.. שוב, כל אחד והבחירה שלו..

O Boy

New member
חולק על דעתך...

אין שום הוכחה שמכונות שיזוף מסוכנות פחות מהשמש!! להפך, משרד הבריאות מזהיר מפניהן. כדי להימנע מסרטן ולהישמר צריך, או אפילו רצוי ביותר, להשתמש בקרם הגנה. ואם השיזוף שלכם לא מגיע מעצמו בכמה שעות טובות בשמש, הייתי ממליץ על שמן, כמו ששחרחר אמר. אבל ללא ויתור על קרם הגנה.

זה דווקא כן בדוק

אני עשיתי מחקר לפני.. עד עכשיו זאת הפעם הראשונה שאני שומעת שמשרד הבריאות מזהיר מפני מכונות שיזוף..?! ההפך כמו שאמרתי קודם.. הן אמנם לא בטחות לגמריי אבל הן הרבה הרבה פחות מסוכנות מהשמש וקרני היו וי המסרטנות שלה, לשים על עצמך שמן ולטגן את העור.. ועוד בקרנים חזקות של השמש בימים של היום כשיש חור באוזון שרק גדל זה נראה לי מופרך, אבל כל אחר ובחירתו.. חוץ מזה יתרון נוסף... אפשר להשתזף במכונה טופלס :) ו.. לס בכלל אם יש אומץ ;)

O Boy

New member
עשית מחקר??

איך ביצעת את המחקר? תמיד טוב לדעת, זה מעניין, תספרי...

פשוט מאוד..

הלכתי ל- 2 מכונים, אחד בדיזינגוף סנטר בשם "סאן רייס" אם אני לא טועה (אני כבר לא זוכרת) והשני "לגוף" בחולון, תחקרתי אותם לגבי המכשירים וקיבלתי את אותן תשובות (מה שרשמתי קודם), אח"כ התעניינתי גם על לרכו מכונה בעצמי.. אז נכנסתי לכל מיני אתרים וגם התקשרתי ל"מד - אופ", "דפילב" ו"קנול".. וגם שם קיבלתי שוב אותן תשובות פחות או יותר...

SsssTaaaR

New member
לא צריכים בכלל../images/Emo163.gif

אבל הייתי אתמול בבריכה אז השתזפתי קצת

rory s

New member
אני לא יכולה להשתזף.. אולי טיפה..

ואישית לי זה גם לא יתאים.. חצי שעה בשמש בשעות החזקות ולא שיזוף ולא בטיח רק להראות עגבניה .. ואני אישית גם לא כל כך רואה את עצמי שזופה יש כאלה שדווקא מאד מתאים להם. עכשיו לשני דברים פה לשמן ולמכון שיזוף. בקשר למכון שיזוף מצטערת לבשר לך אבל קראתי שזה ממש לא בטוח וזה בהחלט יכול לגרום לסרטן.. 2. בקשר לשמנים.. אתם נורמאלים?!?! השמש מספיק חזקה ומסוכנת וכל שנה מתים מספר לא מבוטל של אנשים מסרטן העור ואתם עוד הולכים וצולים את עצמכם בשמן!? אתם נורמאלים?!? זה עוד יותר מסוכן.. אני עוד שמה מקדם הגנה כי נאי חייבת ומומלץ ועוד אלו שלא שמים זה גם לא בסדר ואתם הולכים ופשוט צולים את עצמכם?! סרטן העור יכול לקרות לכולם אולי זה לא ישפיע עליכם השנה אבל זה בהחלט יכול לקרות ואני איבדתי מישהו בגלל זה.. לא חבל?! בשביל שיזוף?! יש עכשיו קרמים שנותנים מראה שזוף.. עדיף כבר שתקנו את זה..

כמה דברים...

לדוגמנית העל: אני לא דיברתי על עצמי.. דיברתי בכללי
לא לכולם חסר מה לעשות עם כסף.. ועוד משהו בשבילך
זה לא יפה להשתזף בצורה מלאכותית
אם משתזפים בצורה מלאכותית רואים שזה שיזוף מלאכותי ואז זה לא יפה.. לעומת זאת
אם משתזפים בצורה טבעית זה יותר יפה
ותאמיני לי שיש הבדל.. אני ראיתי לפני כמה ימים מוכרת אחת שראו עליה שהיא השתזפה בצורה מלאכותית.. ולרורי אס: השמנים נועדו להפוך את השיזוף הרגיל לשיזוף יותר יפה ויותר אחיד.. ולפי דעתי את גם מגזימה.. את מציגה את זה כאילו שכל אחד שמשתזף חוטף בדרך סרטן העור
(טפו טפו טפו
) צריך גם לדעת לקחת דברים בפרופורציות.. בסדר, אנחנו יודעים ששיעור הנפגעים בארצנו גבוה ובשאר הארצות ושאצלנו הרבה נפגעים אבל את כבר מגזימה........

O Boy

New member
שיזוף טבעי ומלאכותי...

מה ההבדל? מירי בוהדנה, יעל בר זוהר ויהודה לוי הם רק חלק מהמשתזפים המכורים במכוני שיזוף... זה לא יפה עליהם?!

למעלה