שיזוף-החבר של חלקנו

dark eyes

New member
אתם בסדר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני בשוק מהאופוריה שלכם!!!!! אתם יודעים כמה מתים בשנה מסרטן עור
ואתם עוד אומרים שמן תינוקות, סביר להניח שתוך כמה שנים העור שלכם גם אם לא תקבלו סרטן עור יהיה כל כך מגעיל מקומט ויבש ושום לחות או קרם "אבסולו" של לנקום יעזרו לכם!!! ומתיחה בגיל שלושים ז"א שבגיל שישים אתם כבר הרבה מוץ למעגל

../images/Emo99.gifאוי אוי! שיזוף

אני מתהההה כבר לתפוס צבע!!!! יואווווווו ואם זה לא יעבוד אני אקח צבעי גואש בחום ואצבע את עצמי
נאי מתההההההההההה כבר להיות שזופהההה

cutey

New member
sure../images/Emo70.gif

דווקא השתזפתי היום-בבריכה.. ולדעתי כל השמנים סתם הורסים אתכם!אתם ממש "מטגנים" את עצמכם,ושלא נדבר על סרטן..זה בכלל מגדיל את הסיכויים. אני אישית..בתחילת החופש או קיץ,רצה לים כדי להשתזף.ואני ..איך שקוראים לזה..משתזפת טבעית,זה בא לי ממש בקלות,ואני ממש אוהבת את זה! ושלא נדבר על שיזוף מלאכותי...מה אין לכם דברים יותר חשובים לבזבז עליהם את הכסף שלכם?! וגם מעל כל זה,רואים שזה מלאכותי!(אני מכירה מלא אנשים שעשו את זה). אבל...אם אין לכם זמן ללכת לים,אז אני ממליצה על האבקות שיזוף האלה-שנותנות מראה שזוף כזה,ויפה!

מאיה1983

New member
אני נשרפת...../images/Emo10.gif

אבל אם אני עושה את זה לאט ובזהירות אני משתזפת דווקא לא רע. כבר הספקתי ללכת כמה פעמים לים השנה או יותר נכון לחוף ולא דפקתי חשבון והשתזפתי טופ-לס. היה שווה את זה... למרות שהסימני שיזוף מתחת לתחתון (שמין הסתם לא הייתי מורידה!) מבאסים קצת...

SHARON 103

New member
כנסו רגע....

אני אחד ששומר על הגוף שלו מכל מיני דברים מסוכנים וכאלה... תראו, לדעתי אישה שזופה היא ממש סקסית ואני חושב שגם איש שזוף זה יפה... אבל תחשבו על זה ... בשביל להיות יותר יפים צריך להסתכן ולסכן את העור שלנו מסרטן העור? אני אחד שמאוד אוהב ביולוגיה ושאלתי את המורה שלי איך נגרם סרטן העור, אז שמעו, נכון השמש מפיצה את שיא החום שלה בין השעות 10 עד 3 בצהריים? יפה , אז בין הקרניים שהיא מפיצה יש גם קני uva שהם קרניים מאוד מסוכנות שכשהן מגיעות לתאים בגוף שלנו , הן פשוט הורסות את המבנה של הדי אן איי ואז מתפתחת מוטציה ואז יש גידולים בעור, כתמים , שומות לפעמים וכמובן , שיזוף. מאז ששמעתי את זה אני ממש פוחד להשתזף... עד ששמעתי את זה אני השתזפי ורציתי להישרף ונהנתי מזה... אבל אני לא לוקח יותר סיכונים... אז תחשבו ... להיות בריא יותר או יפה יותר...?

למעלה