שרשור התפקדות אוגוסט

lollapalooza

New member
../images/Emo178.gif שרשור התפקדות אוגוסט ../images/Emo178.gif

אוקיי, אז החלטתי לגנוב לתומר יקירי את הרעיון- שרשור התפקדות חודשי. מאוד פשוט- במקום שרשורי היכרות פה ושם, בכל תחילת חודש פשוט נתפקד (להתפקד: כמה פרטים אישיים, ושאלות רנדומליות לפי מצב הרוח שלי
) וככה נדע מי נמצא פה. לי לפחות, זה חשוב, כי אני מתחילה להתבלבל.
אז ככה: שם: גיל: איזור מגורים: אלבום אהוב של הפפרז: וסתם ככה: ההודעה תישאר נעוצה ב- 24 השעות הקרובות. שבוע טוב

lollapalooza

New member
ואני אתחיל...

שם: הדס.
איזור מגורים: אשקלון עיר הרשע והפשע.
אלבום אהוב של הפפרז: BSSM
וסתם ככה: הולכת לישון.
(אפילו שמוקדם לי)

גיל מ

New member
אני

שם: גיל גיל: 17 איזור מגורים: ראשון אלבום אהוב: BSSM סתם ככה: מחר (2/8) אני אהיה פעם רביעית בהופעה של משינה!!!

chili angel

New member
אוקע..

שם:תמר גיל:12 איזור מגורים:צמוד לחיפה אלבום אהוב של הפפרז:יש 2;קלי' ו-BSSM וסתם ככה:נמנמ.. \ l / _ _ _ _ \ l / "@' / , . \ '@" /_ l \__/ l _/ \_ _ U _/

dafnaleh

New member
אני, נו.

שם: דפנה. גיל: 20 איזור מגורים: ליד חיפה אלבום אהוב: mother's milk סתם ככה: דיכאון עמוק.

dafnaleh

New member
:)

בקריות. (תחשבי הכי גרוע שיש, אם את מכירה). דכאון דברים קורים אנשים מתים עצוב. תודה על הדאגה.

Latisia

New member
שלי

שם: שרי גיל: 16 וחצי איזור מגורים: מושב אימונים. אלבום אהוב של הפפרז: קליפורניקיישן

SubwayToVenus

New member
Me../images/Emo13.gif

שם:הילה גיל:16 איזור מגורים:הרצליה אלבום אהוב של הפפרז:BSSM וסתם ככה: חבר שלי חזר מארה"ב והביא לי דיסק ראיונות של הפפרז שבא עם ספר ביוגרפיה שמישהו שכותב ביוגרפיות של להקות רוק כתב, וDVD שהוא לא מורשה או משהו ויש שם ראיונות עם הפפרז וחברים שלהם וגם טריוויה של 25 שאלות ממש טובות. זהו רק הייתי צריכה לספר את זה

אני

שם:עדי גיל: 16 איזור מגורים: רעננה אלבום אהוב של הפפרז: Californication וסתם ככה: אממממ.....החופש משעמם......אבל עדיף על לימודים.......

swan k

New member
יו איזה יופי.

כי אני לא לוקחת חלק כל כך בפורום אז ככה לפחות אני אהיה יותר חלק ממנו.. שם:רונית גיל:17.5 איזור מגורים: השרון אלבום אהוב: כרגע-TUMPP סתם ככה: אני שונאת את הקיץ.שונאת את החום. שיהיה כבר חורף!

מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: שיר
איזור מגורים: רעננה
אלבום אהוב של הפפרז: blood sugar sex magik
וסתם ככה: כבר אמרתי את זה בפורום עברי, אבל לא אכפת לי- אני דודה!! דודה דודה דודה!!!

MasterD_iL

New member
../images/Emo124.gif

שם: דן גיל: בעוד שבוע וחצי 20 איזור מגורים: אילת אלבום אהוב: BSSM, אין מה לחשוב בכלל וסתם ככה: סופסוף גימלים:)

DAN1EL

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: דניאל גיל: 16 איזור מגורים: השרון אלבום אהוב של הפפרז: Californiaction. ממש קצת לפני BSSM.

backstreet girl

New member
אני:

שם: רוני גיל: עוד 3 חודשים 15.. איזור מגורים: ראש העין! אלבום אהוב של הפפרז: קליפורנקשיין וסתם ככה: אני נוסעת מחר לסיני! איזה כיף!

hellrazor1

New member
אני פה

שם: עופר גיל: באוקטובר 15 (עולה ל-י') איזור: כפר סבא(באלפי מנשה) אלבום: BSSM ו- OHM וסתם: אני דוד כבר כמעט שנה!

the papercut

New member
אני

שם:Jazzy Jazz גיל:16 איזור מגורים:Rishont Lezyon אלבום אהוב של הפפרז:BSSM וסתם ככה: I Go To Record My Shwlf In Rap Song With Eminem

למעלה