שרשור התפקדות אוגוסט

Mudhoney16

New member
איזה כיף, אוגוסט!

שם: אילנה גיל: יום שני הבא 16!!! איזור מגורים: צורן (לב השרון) אלבום אהוב של הפפרז: BSSM וסתם ככה: אוגוסט- חופש...קיץ...יומולדת....כייף!

the funky monk

New member
מתפקדת! ../images/Emo66.gif

שם: סתיו גיל: 15 אזור מגורים: ת"א אלבום אהוב של הפפרז: BSSM וסתם ככה: שמתם לב שלחצי מהאנשים בריקי לייק קוראים שניקווה או מוניק? :)

FLEA OWN

New member
אני

שם:אור גיל:14.5 איזור מגורים:השרון אלבום אהוב של הפפרז:UPLIFT וסתם ככה:לנגן כמה שאפשר

מוצארט

New member
טרולולום...

שם: יוסף (ג'ו) גיל: 20 איזור מגורים: באר-שבע אלבום אהוב: דקה אחת חמה סתם ככה: לא יודע, יהיה בסדר אני משער...

Nofar RHCP

New member
אני...

שם:נופר כהן גיל:14 איזור מגורים:גן יבנה (אשדוד והסביבה) אלבום אהוב של הפפרס: כולם וסתם ככה: אני חולה על הצ'ילי פפרס ומעריצה אותם בטירוף...גאווה!

טוף...

שם: לי איזור: קיבוץ אי שם בנגב... אלבום של הפפרז: דקה אחת חמה\ BSSN קשה...קשה... סתם ככה: ח-ם ל-י!!! ולא ישנתי דקה אחת בלילה... אבל חפיף...

On drugs

New member
../images/Emo177.gif

ארז 18 באר שבע חלב אמא משתעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Rock and MetaL

New member
אני

שם:אורי גיל:14 אזור:המרכז בישוב שוהם אלבום אהוב של הפפרז:BSSM RULL סתם ככה:אמממ סתם ככה נו לא משנה אחותך מלטפת פודינג

אני

שם: שירה גיל: 15 איזור מגורים: ראשון אלבום אהוב: BSSM סתם ככה: נשאר חודש לחופש!! לעזאזל!! :(

Rusty Cage

New member
קיי, אני:

שם:טליה גיל:15 (עוד חודשיים=) איזור מגורים:רעננה אלבום אהוב של הפפרז:blood sugar sex magik וסתם ככה:לנשוך חתולים זה טוב.בל החתול המסטול השמיייינה
אה,ועוד מעט נגמר החופש
, לא רוצה תיכון

kalista

New member
אני:

שם: מלכה גיל: 14 ו7 חודשים היום!!!
איזור מגורים: מושב שפיר (בין קרית מלאכי לאשקלון) אלבום: bssm/californiacation סתם ככה: היום אני בכפר המוזיקה
אה ואני דודה כבר כמעט 5 שנים...

Dizen

New member
גם אני פה לפעמים...

שם: יעל גיל: 18 איזור מגורים: רעננה אלבום אהוב של הפפרז: BSSM וסתם ככה: שני

tribe spirit

New member
חיחי...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אכן,רעיון מחוכם. מתפקדת... נדיה 15 וכמעט 3/4 ירושלים one hot minute סתם ככה...חופש משעשע...שמחה לחזור לפה אחרי חודש בערך שלא הייתי..מחנות הופעות וכו'...

Bassיסט

New member
הפרטים שלי

שם: רון גיל: 19.5 איזור מגורים: המרכז (נתניה) אלבום אהוב: מה רק אחד???? טוב אז הכי עשה לי את זה זה MOTHERS MILK אבל יש עוד פוול וכמעט כולם אהובים עליי אני שומע את כולם כמעט כל שבוע סתם ככה: אני בסיסט (כמו שכבר שמתם לב) ואני ממש נהנה לנגן את השירים שלהם כי פליי הוא ממש אחד שעושה תעבודה שלו כמו שצריך אם בא לכם לדעת יש עוד בסיסט אחד שהתלהבתי ממנו כמעט כמו שהתלהבתי מפלי וזה הבסיסט של הדורבנים אייל מזיג הבסליינים שלו ממש ממש ממש קשים וצריך ממש לדייק בהם (כמו באלבומים הישנים של הפפרס)

למעלה