סקר עבירות נדירות

אתה מזכיר לי משהו...

בס"ד לפני שנים מספר קראתי מחקר על הרפואה הסינית. התברר שהמקום בו מניחים את התפילין זהה למקומות שהם דוקרים - על מנת לגרום להרגעה וכד' ניסו לעשות זאת עם יהודי שהניח תפילין - וזה עבד. ניסו עם תפילין פסולות - בלי שהנבחן ידע - וזה לא עבד.

סוג ב

New member
עכשיו אני מבינה למה לא עובר לי הכאב ראש

אני לא מניחה תפילין

moshe010

New member
לגבי שבת

אם תשכח להדליק מזגן בערב שבת ביום חם מאוד ויהיה לך הזדמנות להדליק כלאחר יד כשאף אחד לא נמצא בבית(הם יחשבו שכן הדלקת לפני שבת) האם לא תדליק ? האם תסבול כל השבת ולא תוכל לישון רק בגלל שלא נוח לך מבחינה רגשית?

shtip69

New member
הכל הרגל..

אני גם חושב שהכל זה ענין של הרגל. אני כאברך חסידי לכל דבר (כלפי חוץ), גם חשבתי בהתחלה, אני בטח לא יחלל שבת אף פעם, ותפילין מאן דכר שמיה (לא להניח)... והיום עובר עלי שבתות שלמים שאני מחלל בצנעה (ל"ע), מלא ימים שאני לא מתפלל לא שחרית ולא מנחה מעריב (רח"ל), וכמובן פוגם בברית קודש שלי עם נכרייה (סקסית)... שותה איתה יין נסך... וכו' וכמובן השמיים לא נפלו!!! בהתחלה זה קשה כי אנחנו הורגלנו מקטנות כמה הדברים חמורים.. אבל אחרי פעם פעמיים כבר לא מבינים איך חיינו לפני זה..

גבעון 1

New member
אני יכול להוסיף לך לרשימה

תראה אני יכול להוסיף לך לרשימה כהנה וכהנה. למשל לזיין שתי אחיות ,אמא ובת, גם תוכל לנסות לזיין פרה... רק תזהר שהיא לא תבעט לך בטעות בביצים.... אם אתה נשוי אתה יכול לנסות לזיין את אשתך לאחר שילדה... (לא מבטיח שהיא תאהב את זה),יש עבירות יותר נדירות אך יש בהן גם עבירה על החוק. כך שלא אציע לך כרגע... לשחוט גדי ולבשל בחלב אמו. וכן לשחוט פרה ועגל יחד נראה לי קצת פיסכופטי לחפש בכוונה עבירות נדירות לא?

ידידי היקר, במילה אחת: הגזמת!

חזיר זה מלא שומן ולא בריא. ואשת איש? זה כבר לא מתאים אפילו לפי המוסר האנושי המקובל. מה עובר עליך? אתה צריך להבין שיציאה בשאלה זה לא התרת רסן כללית. אני מקווה שתתעשת ויפה שעה אחת קודם!

rachel437

New member
בבשר חזיר יש פחות שומן מבשר פרה

יש אנשים בעולם שמנהלים נישואים פתוחים, פרונוגרפיה זה עניין של גאוגרפיה.

גנדרן

New member
טעמת פעם?

טעמת פעם בשר חזיר, או יותר נכון "נקניק הונגרי"? והאם ניהלת נישואין פתוחים? שאת ממליצה על כך ליושבי הפורום?

מתבי6

New member
היא לא המליצה

פשוט היא הראתה שקיימת אופציה כזאת גם באופן מוסרי. אם זה מומלץ או לא, את זה היא השאירה לך לחשב לבד

גנדרן

New member
מה זאת אומרת

הראתה שיש אופציה, ברור שיש אופציה, יש גם אופציה לכל גבר לזיין את השכנה... השאלה אם זה רצוי...

rachel437

New member
לא ממליצה, מציינת עובדה.

שכל אחד יעשה עם חייו מה שהוא רוצה.

גנדרן

New member
את מזכירה לי

את מזכירה לי סיפור מהצבא, פעם קצין הודח מתפקידו בגדוד בגלל שסיפר לחייליו, באיזה מכוני ליווי הוא מבלה ומה הוא עושה שם עם כל בחור ובחורה, כשעלה למשפט אצל המג"ד שאל אותו המג"ד תגיד למה המלצת לחיילים שלך ללכת למכוני ליווי... ענה הקצין המודח לא המלצתי רק ציינתי עובדה...

אבסורד

אם שמת לב אתה מדבר על שבירת המוסכמות הרגשיות ביחד עם קיומם כ``כ קשה לך לאכול בלי ברכה? תתחיל עם הרגשות הקטנים קודם שגם אין בהם קוד אתי ובחילה

יאלה נסחפתם כולה עברות תעשו מה בראש

שלכם אני עשיתי הכל ואני כאן אומנם לא אשת איש אבל נשואים בכיף

למעלה