ר רבקהrc New member 30/6/05 #25 ../images/Emo127.gif אני בטבעי עד המוות... או לפחות עד לשערות לבנות....
ר רבקהrc New member 30/6/05 #27 לגמרי לא ברור... בכללים כתוב כך "בהודעה הבאה אני אכתוב משהו שאף פעם לא עשיתי.......מי שכן עשה את הדבר שציינתי, כותב פשוט " זה מבלבל אז אם כן עשיתי את מה שכותב ההודעה לא עשה אני מסמנת ?
לגמרי לא ברור... בכללים כתוב כך "בהודעה הבאה אני אכתוב משהו שאף פעם לא עשיתי.......מי שכן עשה את הדבר שציינתי, כותב פשוט " זה מבלבל אז אם כן עשיתי את מה שכותב ההודעה לא עשה אני מסמנת ?
J Juliann New member 30/6/05 #28 אם כן עשית מה שהיא לא עשתה ..=> את עושה היא לא צבעה את השיער, אם צבעת את עושה אם לא צבעת את לא עושה.
ר רבקהrc New member 30/6/05 #29 אההה הבנתי אז אם כך נסעתי לחו"ל אף פעם לא הערצתי מישהו יותר משנתיים (גם לא פחות מזה) לא צבעתי את השיער... אם כך עד עשיו יש לי אחד...
אההה הבנתי אז אם כך נסעתי לחו"ל אף פעם לא הערצתי מישהו יותר משנתיים (גם לא פחות מזה) לא צבעתי את השיער... אם כך עד עשיו יש לי אחד...
ש ששוניקו New member 1/7/05 #36 ../images/Emo127.gif אתם יודעים ברגע של דיכאון שאתה לא מוכן זה בא אלייך :/
F Fairywitch New member 1/7/05 #39 ../images/Emo127.gifand never again../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif
S SHTRUDIDI New member 2/7/05 #65 אף פעם לא... טסתי בכדור פורח. מעניין אם מישהו כן,ספרו את הסיטואציה...