סקר חובה לענות

O Boy

New member
../images/Emo179.gifסקר חובה לענות../images/Emo176.gif

ארוך, ארוך ושוב פעם ארוך... OFF TOPIC, אבל יאללה להתייצב ולענות השעה שהתחלת לענות על השאלון: שם: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורום הזה? החברים שלך בפורום הזה: המשקה אהוב: טוסט או לחם: ממתק אהוב: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן~!" התחלה או סוף? השעה שסיימת לענות על השאלון:

מאיה1983

New member
אווףף מגיע לך מכות אור! לקח לי יום

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 20:23 שם: מאיה ספר אהוב: ורוניקה מחליטה למות. של פאולו קואלו סרט אהוב: משחקי פיתוי הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: צביעות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: גורי כלבים!
צבעים אהובים: ורוד, תכלת להקה אהובה: סאבלימינל והצל (זו להקה!?) סרט דיסני אהוב: מלך האריות והיפייפיה והיחפן חיות מחמד: אין כרגע, אבל אצל אמא יש כלב מותק שקוראים לו צ'ופי על שם הדיג'יי חחח מקצוע אהוב: תיאטרון מקצוע שנוא: פיזיקה שיר אהוב: Jenny from the block (used to have a lil now i have a lot!) שיר שנוא: בואי תני לי יד ונלך...
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : השם שלי כשאמא שלי צורחת אותו מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מתכננת תוכניות ביומן שלי... פורומים שאתה משתתף בהם: אין ואאוט ותמונות מצחיקות (רק צופה...) איך הגעת לפורום הזה? זוכרת שהוא היה "חדש" ובאתי לראות על מה מדובר...("היו היה...") החברים שלך בפורום הזה: קודם כל המנהל המעולה אור, שחרחר,ssssTaaaar, ובר שמדברת איתי מידי פעם... המשקה אהוב: דיאט קולה עם לימון טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקולד אגוזים שפה אהובה: עברית שפה יפה... הספר האחרון שקראת: אניהו של אתגר קרת נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: זה היה לפני שניםםםםם ציטוט נבחר: "האדם גילה את האש, אבל האישה גילתה איך משתמשים בה.." מתוך סקס והעיר הגדולה... חמין, טשועלנט או סחנה: אף אחד מהם לא אוכלים אצלנו השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי ארץ אחרת!"
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: קומפי (קיצור לקוף שלי- זה כינוי חיבה!) מנגן על: העצבים של השותפות אייקון אהוב:
קור או חום: חום גשם או שמש: שמש
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): זה לא המחשב שלי ולכן הוא בתם כחול כשאהיה גדול אני אהיה...: שחקנית תיאטרון ואתם עוד תשמעו ממני שם שהייתי רוצה להיקרא בו: קושקוש...
איך אתה אוהב את הביצה שלך? שונאת ביצים! מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? 10 ימים להפטר מבחור איך הוא היה? מצחיק ומרגש אתה נלחץ ממבחנים ? לא זוכרת. לא. ספרים באנגלית - כן או לא? לא קוראת אבל עשיתי 5 יחידות מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מותק סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: חחח ממש! הרגל מגונה: עושה גרפסים בציבור עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אמור זה שם של דג מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת? משהו זוהר המורדים, כן או לא? לאאאא דג - באקווריום או בצלחת? צלחת ועם הרבה לימון סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? בלונדינית מה מספר המזל שלך, ולמה ? 9 כי זה לפני 10 ואף פעם אי אפשר להיות מושלם יש לך קמיע? לא מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך.... כמה שעות אתה במחשב ביום? תלוי ביום. מ0 עד שעתיים... ואם יש זמן אז אפשר גם 5 שעות... אבל אף פעם אין זמן! חג אהוב- יום הולדת! הקלדה עיוורת - יודע? לא ממש השלם: "מעריצי המורדים זה השטן~!" התחלה או סוף? התחלה. לא יכולה להתמודד עם סופים השעה שסיימת לענות על השאלון: 20:51

O Boy

New member
"המנהל המעולה"? ../images/Emo9.gif

תודה מאיה... מה איתכם אנשים?? לענננות.... זה ארוך, אבל להתפקד, מה נהיה?

O Boy

New member
היי, היי...

בלי ללכלך... ראי תשובות בתגובה שלי מטה!!

תשובות../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 22:43 שם: קארין ספר אהוב: חחח טלויזיה סרט אהוב: ריקוד צמוד, אין עליו! הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ג'וקים
וחומוס
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: מסיבות, ובנים. צבעים אהובים: תכלת שולט להקה אהובה: ג'וזי והפוסיקטס חיחי סרט דיסני אהוב: מלך האריות, בכיתי המון (כשהייתי קטנה כמובן) חיות מחמד: כלב פיקינס מקצוע אהוב: ספרות יש לי 100! מקצוע שנוא: פיזיקה יש לי 55... שיר אהוב: dj sammy - heaven שיר שנוא: כל הרוק או מזרחי המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מחראנימבריזהמהביצפראיזהכיף (נניח מילה) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציקה לאמיר פורומים שאתה משתתף בהם: אהבה בגיל ההתבגרות, סאבלימינל והצל, אין ואאוט איך הגעת לפורום הזה? : פירסומת בתפוז החברים שלך בפורום הזה: הא... המשקה אהוב: קולה טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: שוקולד, או כל דבר שיש בו שוקולד שפה אהובה: אינגליש, עיברו, ג'רמן הספר האחרון שקראת: וואי צריך לחזור הרבה מאוד זמן אחורה נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: היהודים בשואה ציטוט נבחר: BoYs ArE tOyS חמין, טשועלנט או סחנה: הא... השלם/השלימי: "בלי..." בנים, אין כיף השלם/השלימי: "אין לי..." בן, אין לי כיף כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: חח להקריא את הרשימה? מנגן ב: מקלדת של מחשב אייקון אהוב:
קור או חום: אני ילדה חמה גשם או שמש: אני ילדה חמה תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): של כלב עם משקפיים אדומות כשאהיה גדול אני אהיה...: אילת? שם שהייתי רוצה להיקרא בו: קארין בסדר... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא אוהבת ביצים מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? 8 מייל, פ33ות אתה נלחץ ממבחנים ? כןןןןן ספרים באנגלית - כן או לא? לאאאאא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מנצנץ סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פורנו חיחי הרגל מגונה: להדלק מהר מדיי על בנים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הא... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ממוצע מה בחיים לא היית לובש/ת? שלייקס סטייל סטיב ארקל המורדים, כן או לא? לא דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? רע, אבל לפעמים מחלקת כמה... מה מספר המזל שלך, ולמה ? 4, כי זה מספר יפה. יש לך קמיע? מהו? אין
פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך אנושי חיוני להישרדות כמה שעות אתה במחשב ביום? 2 חג אהוב- חופש גדול! הקלדה עיוורת - יודע? לעעע... השלם: "..... זה השטן~!" דודי מזרחי זה השטן! התחלה או סוף? התחלה? השעה שסיימת לענות על השאלון: 22:55 סקר חמוווווווד

פשש... עבדו על זה קשה, אה..

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 23:14 שם: שלי ספר אהוב:מעבר לגבולות השכל סרט אהוב: גריז הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים שמרשים לעצמם לשפוט אחרים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: החיים צבעים אהובים: הכל, צהוב וכתום קצת פחות להקה אהובה: דסטיניס צ'ילד סרט דיסני אהוב: לא זוכרת.. חיות מחמד:אין מקצוע אהוב: תקשורת מקצוע שנוא: התעמלות שיר אהוב: Warren G - Regulate שיר שנוא: כל מיני מזרחית ובריטני ספירס למינהם המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : רטרוספקיציה, אסוציאציה, פרספקטיבה.. יש הרבה.. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת עיצובים של בגדים פורומים שאתה משתתף בהם: אקזיט, אופנה, אופנה מלאה, הייד פארק.. איך הגעת לפורום הזה? מפורום אופנה של תפוז.. החלתי לחפש עוד ב"קהילות וראיתי את זה.. החברים שלך בפורום הזה: אני חדשה.. המשקה אהוב: מים טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: גלידת "תשוקה" של "יצרים" מגנום שפה אהובה: אני מדברת עיברית, ספרדית ואנגלית.. הכי מקורי לי איטלקית הספר האחרון שקראת:פרחים בעליית הגג נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: פרוייקט על חברת סקצרס ציטוט נבחר: "אם תרצו אין זו אגדה" חמין, טשועלנט או סחנה: איככ.. קוסקוס השלם/השלימי: "בלי..." מים יש לי סחרחורת... השלם/השלימי: "אין לי..." כוח לסבול "נעליים" (טיפשים) למינהם כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: הנשיא מנגן ב: עדיין לא אבל בקרוב גיטרה ואורגן אייקון אהוב: מאיזה בחינה? איש "איקון" שאני מעריצה.. או איקון של אורנג' או איקון =לוגו קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): אתם לא רוצים לדעת כשאהיה גדול אני אהיה...: מפורסמת, אישיות בינלאומית- לא משנה באיזה תחום שם שהייתי רוצה להיקרא בו: רק בשלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא משנה לי מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? "סדנה לעצבים" לא מה שחשבתי.. סוף ברור מעליו. אתה נלחץ ממבחנים ? כן ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): הרמוניה סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הבית של פיסטוק נחשב? הרגל מגונה: להשאיר כלים לאמא בכיור עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני מתכסה גם בקיץ בסמיכה עבה מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת?חולצה מכופתרת, צווארון, עניבה המורדים, כן או לא?כן דג - באקווריום או בצלחת? צלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? רע, אני "סנובית" מה מספר המזל שלך, ולמה ? 5, יום לידה יש לך קמיע? מהו? ספר תהילים אני משארת פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני ביותר, במיוחד כשאתה חוזר מבילוי בלילה כמה שעות אתה במחשב ביום? מי סופר.. יש ימים שבכלל אני לא במחשב.. חג אהוב- פורים הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "..... זה השטן~!" השטן התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון:23:33

Just Adi

New member
יוווו כיף :) ../images/Emo80.gif

שעה שהתחלתי לענות על הסקר : 00:50 שם: עדי ספר אהוב: "האל שרוכב על הארלי", "פרקליט רחוב" , "עת להרוג" סרט אהוב: אין משהו מיוחד... אולי "נוטינג היל" או "אישה יפה" הדבר השנוא ביותר בכללי: אנשים שמשחקים את עצמם הדבר האהוב ביותר: החברים שלי צבעים אהובים: שחור, אדום (השילוב במיוחד) כחול ככה וגם סגול כהה להקה אהובה: מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר, שייגעצ, ועוד כל מיני סרט דיסני אהוב: אלאדין :) חיות מחמד: כלב מתוווק בשם "חומי" או בכינוי "מוחי" מקצוע אהוב: מתמטיקה, אזרחות, לשון (בגלל המורה) מקצוע שנוא: תנ"ך שיר אהוב: "פרפר" סתם עלה לי בראש עכשיו... "מספיק בנאדם" שיר שנוא: כל הקרצי הזה... "שיר הקטשופ" ודומיו... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : קלסטרופוביה... לא עולה לי בראש משהו מה אתה עושה כשמשעמם לך בשיעור: כשהיו לי הודעות יוצאות הייתי מתכתבת בSMS, עכשיו סתם מדברת עם חברות ומקשקשת שירים על השולחנות פורומים שאני משתתפת בהם: הכי הכי מוניקה סקס (לנצח!) איך הגעת לפורום הזה?: בקלות החברים שלך בפורום הזה: אני לא כותבת פה משקה אהוב: קולה/בירה שחורה/מים טוסט או לחם: טוווסט ממתק: אגוזי שפה אהובה: ערבית מבחינת הכתב... מבחינת הדיבור? אני אוהבת רוסית, לא יודעת למה, ואנגלית ומבטא בריטי (יו גרנט
) הספר האחרון שקראת: אניהו/אתגר קרת נושא העבודה האחרונה שכתבת לביה"ס: ניתוח דמות ספרותית ציטוט נבחר: "מהיום שהתחלתי לרוץ, ידעתי שירדפוני לעד" השלימי: בלי... החברים שלי הייתי מתה השלימי: אין לי... חיים שאני עושה את זה כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מניאק מנגן ב: לא אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ: חברה שלי כתבה לי בענק בצייר שהיא אוהבת אותי כשאני גדול אני אהיה: גדולה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: פדידה איך אתה אוהב את הביצה שלך: עין הסרט האחרון שראית: לא זוכרת לא נלחצת ממבחנים ספרים באנגלית כן או לא: תלוי איזה מילה אהובה: דוגרי/פשוש סדרת טלוויזיה חינוכית מועדפת: המומינים הרגל מגונה: לכסוס ציפורניים נמוך או גבוה?: בנים גבוה בנות נמוך יותר מה בחיים לא היית לובשת?: אני אף פעם לא אומרת אף פעם המורדים כן או לא?: סידרה נחמדה, האובססיה פפשוט דוחה דג באקווריום או בצלחת?: אני לא אוכלת חיות, אבל עדיף שישאר בחנות סטיגמות זה רע- אבל מה אתה?: לפי אנשים בכיתה שלי: שאנטית/פריקית/היפית מה מספר מהזל שלך?: 9, כי ככה קמיע: אין פלאפון: נזק לאנושות שאי אפשר לחיות בלעדיו כמה שעות אתה במחשב ביום?: סביבות השעתיים שלוש ארבע חג אהוב: החופש הגדול /: הקלדה עיוורת: יודעת השלם: ....סאבלימינל זה השטן התחלה או סוף: סוף שהוא גם התחלה השעה שסיימתי לענות: 1:05

cutey

New member
וואו..איזה ארוך! אבל נחמד..אין לי

זמן אז אולי מחר..

cutey

New member
יאללה ...לא יכולתי לעמוד בפיתוי..

השעה שהתחלתי לענות על השאלון:2:15 שם:גניה.(ולא....אני לא רוסיה) ספר אהוב:something upstairs של אבי.הנער מסיביליה. סרט אהוב:נשים קטנות.קומדיות.ואימה. הדבר השנוא ביותר:אנשים שמתלהבים מעצמם יותר מידי,ואנשים צבועים. הדבר האהוב עלי:אוכל!!...סתם..כלבים. צבעים אהובים:כחול,טורקיז,אדום,סגול,ותכלת. להקה אהובה:עוד פעם?היהודים,שוטי הנבואה,מוניקה סקס,אינקיבוס,דסטיניז צ'יילד. סרט דיסני אהוב:מלך האריות,יש עוד..לא זוכרת. חיות מחמד:כלב,דולפין. מקצוע אהוב:אין..אולי מתמתיקה בעצם. מקצוע שנוא:תנ"ך,לשון,מדעים,בקיצור...כולם! שיר אהוב:כל השירים של היהודים,של שוטי הנבואה,ושל הכל המוזכרים למעלה.. שיר שנוא:אמ..שיר הקטשופ!!! המילה הכי ארוכה שאת מכירה:קשה..וטב אומנם זה באנגלית..אבל זה עדין נחשב-flaberghasted. מה את עושה כשמשעמם לך:רוקדת,שרה..משתעממת:)אה..בשיעור:מציירת. פורומים שאת משתתפת בהם:אין ואאוט,ופעם בחברים. איך הגעת לפורום הזה:הסתכלתי התפוז,וראיתי משהו על הפורום והחלטתי להכנס..ומזל! החברים שלך בפורום זה:אור..ועוד הרבה.. המשקה האהוב:root beer.מאר"הב..אולי אתם לא מכירים,וגם קולה. טוסט או לחם:טוסט ממתק אהוב:שוקולד!!!!! שפה אהובה:אנגלית,ספרדית(לא שאני יודעת הרבה..) הספר האחרון שקראת:something upstairs-לעבודה באנגלית.. נושא העבודה האחרונה שכתבת לבית ספר:כלבים-חוש הריח. ציטוט נבחר:"הכלב הוא החבר הכי טוב של האדם" חמין,טשועלנט או סחנה:כלום..ומה זה סחנה? השלמי:בלי אהבה-אין חיים. השלמי:אין לי סבלנות לאנשים צבועים! כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:תותים. מנגנת ב:פסנתר,ובעתיד בגיטרה. אייקון אהוב:
קור או חום:קור.חום-רק אם יש ים בסביבה! גשם או שמש:אותה התשובה שלמעלה. תמונה נוכחית על הדסקטופ:תמונה של הכלב הממי שלי. כשאני אהיה גדולה אני אהיה:זמרת,רקדנית,שחקנית,רופאה. שם שהייתי רוצה להיקרא בו:מרוצה מהשם שלי..אבל אוהבת שקוראים לי:גן,גניו'ש,גנגנה..סתם. איך את אוהבת את הביצה שלך:מקושקשת. מה הסרט האחרון שראית בקולנוע:השעות,ולא היה משהו... את נלחצת ממבחנים:לא ממש ספרים באנגלית:צריך לאהוב לקרוא כדי לדעת מה עדיף,אבל הם בסדר. מילה אהובה:ממי. סדרת הטלויזיה החינוכית המועדפת:חדשות-עלק!אין. הרגל מגונה:להדלק על בנים עם יופי,אבל בלי אופי.וגם סתם להדלק על בנים ממש מהר. עובדה טריויאלית בלתי מעניינת ובלתי חשובה:אמ... מה עדיך להיות:באמצע נחשב? מה בחיים לא היית לובשת:בגד שקוף. המורדים:אולי.. דגים:בצלחת סטיגמות זה רע-אבל מה אתה:מתולתלת..ואוהבת להסתכן. מה מספר המזל שלך:לא הייתי קוראת לזה ככה אבל-4,3. יש לך קמיע:בערך.מהו?שרשרת שניתנה לי ע"י סבא וסבתה שאני לא מורידה אף פעם. פלאפון:מצרך חיוני מאוד! כמה שעות את במחשב ביום:תלויאין לי כל כך הרבה זמן במחשב אז..שעה-3ולפעמים 4 או יותר. חג אהוב:חנוכה,פסח,סוכות. הקלדה עיוורת:יודעת השלמי:"ציידי חיות זה השטן~!" התחלה או סוף:התחלה. השעה שסיימת לענות על שאלון:2:50 נ.ב-אור..אחלה סקרים!!!(גם אני מפרגנת..
)

dark eyes

New member
ננסה וננסה מהר

שעת ההתחלה: 1:47 ספר אהוב: הפילוסופים הגדולים. סרט אהוב: ראיון עם הערפד. הדבר השנוא: אנשים שהם קרציות
. הדבר האהוב ביותר:אני. צבעים אהובים: לבן, כחול על גווניו, וחום קאמל וכיו"ב. להקה אהובה: אין להקה במיוחד. סרט דיסני אהוב: מלך האריות. חיות מחמד: כלב. מקצוע אהוב: הסטוריה, כימיה. מקצוע שנוא: מתמטיקה תנ"ך תודה לאל שנפטרתי מזה
שיר אהוב: אין מיוחד אולי שמיים כחולים. שיר שנוא: מזרחית הכל
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר: Supercalifragilisticexpialidocious שמשעמם בשיער: יוצא ממנ
איך הגעתי לפורום: סתם דפדוף... משקה אהוב: בירה לבנה. טוסט או לחם: לא זה ולא זה
ממתתק: שוקולד לינדור....מממממ.... שפה אהובה: אנגלית וגרמנית. הספר האחרון: בית הבובות. העבודה לביצפר: תרכובות פחמן. ציטוט: "אם אין אני לי מי לי
" חמין. השלם: בלי תורה אין לחם
אין לי כוח לסקר הזה
כינוי: רותוש'. מנגן בפסנתר 10 שנים
אייקון:
קור או חום: קור וגשם
תמונה נוכחית: סורי לא יכול לצרף אבל תמונה של היידי קלום.. כשאהיה גדול אהיה עורך דין... אני אוהב ת'ביצה שלי מקושקשת עם גבינה. סרט אחרון: איך לא מטריקס 2
וסרט ע נ ק
ממבחנים: תלוי באיזה מקצוע התמטיקה אני נלחץ.... ספרים באנגלית: כן ובגרמנית גם! מילה אהובה: מדהים. הרגל מגונה: להעביר ביקורת על אנשים... עובדה לא מעניינת: אני חושב שיש לי חצ'קון
עדיף להיות: גובה בטוח... מה לא הייתי לובש: ירוק זוהר כתום זוהר או כל צבע זוהר... מורדים: לא
דג: בצלחת. סטיגמוות: רע, אבל לפעמים כיף. מספר מזל: 8 למה סיפור ארוך... יש לך קמיע: כן שעון שנקנה מסבא שלי. פאלפון: יש חיים בלעדיו
כמה שעות מחשב: לא הרבה אני נמצא באופן מפוזר תמיד. חג אהוב: שבועות. הקלדה עיוורת: בקושי. סוף:2:04

i l0ve u

New member
אני!!!

שם:בר ספר אהוב:אממממ אנילא זוכרת שמות אבל אני אוהבת ספרים שאמא שלי קוראת חחחח תמיד אני לוקחת לה אותם <"תמיד"> סרט אהוב:אמממ לא עולה לי 1 כזה בראש אני אוהבת קומדיות מצחיקות סטייל אמריקן פאי וגם אימה וכאלה אקשן אבל ממש ....ושמשעמם אני יכולה להסתפק באיזה דרמה אבל שתהיה מעניינת ....רומנטיקה לרוב משעמם אותי רצח.. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אמממ באופ כללי?!זה ממש קשה אין לי מושג.. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אמממ כנ" לגבי הקודם.. צבעים אהובים:הקיץ הזה -כתום ורוד מסטיק שחור וגם ירוק מגניב כזה אני לא יודעת איך קוראים לו-מהזית כבר עברה לי ההתלהבות.. להקה אהובה: אמממ אמממ אמממ נראה לי דה קולינג סרט דיסני אהוב: חחחח אמממ טיגר לא יודעת למה... חיות מחמד:מה יש לי או מה אני אוהבת? יש לי כלב אחד ואני אממ מסמפטת בוא נגיד כלבים חחח סתם כל עוד הם חמודים אין לי איתם בעיה.. מקצוע אהוב:אפחדדדד מקצוע שנוא:כולםםםם שיר אהוב: יש לי מלאאא שירים שאני אוהבת אבל משומה אדריאן של דה קולינג זה השיר שלי... שיר שנוא:אויש יש הרבה בעיקרון אני לא הכי אוהבת את של טאטו אבל יש גרוע מזה... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :גשקעשינה <=שיתוק לביצה> חח סתם לא עולה לי מילה... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ביד....לא סתם בדרך כלל מכסכסת עם חברות או בדיבור או במכתבים או מקשקשת על השולחן חברה שלי פשוט אוהבת לעשות מייק אובר לאנשים אז לרוב אנחנו עסוקות בזה בשיעור חח פורומים שאתה משתתף בהם:בעיקרון עכשיו רק הפורום הזה פעם הייתי בהרבה <אבריל,דה קולינג ועוד הרבה של סדרות סרטים כוכבים...>עכשיו אני לא נמצאת הרבה בתפוז ואם כן אז רק כאן... איך הגעת לפורום הזה? אממממ לא זוכרת נראה לי שסתם ראיתי בריבוע הזה של הקהילות החדשות ונכנסתי והתמכרתי חח החברים שלך בפורום הזה: במציאות?טל <ואסתי שנכנסה לכאן קצת..> המשקה אהוב:אמממ נראה לי שקולה...אבל לפעמים שבא אז פטל תפוזים לימונדה ... טוסט או לחם:לחם אממ לא טוסט לא לחם בעעע ממתק אהוב:שולקולד לא חשוב איזה... שפה אהובה:עברית סתם מה אהוב בשפה? אממ אינגליש חח הספר האחרון שקראת:אממממ ספר כלשהו של אימא שלי רק אני לא זוכרת ת'שם.. נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:נראה לי בתנ"ך...לא זוכרת על מה משו על שופטים נראה לי.. ציטוט נבחר:??לא יודעת...תנו לחשוב...<זה באנגלית ואין לי כוח לכתוב> חמין, טשועלנט או סחנה:חמין השלם/השלימי: "בלי..."-פיטמה לא יונקים חלב אנערף השלם/השלימי: "אין לי..."-זין <לסקר הזה ..> כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:אמממ אין כינוי.. מנגן ב:מתה לנגן בגיטרה אבל לא מתמידה בגרוש... אייקון אהוב:יש הרבה!
קור או חום:שחם-קור ושקר-חום גשם או שמש:ביחד חח תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):אממ סתם משו מהמחשב כזה ים עם אי משו כזה ואין לי כוח לצרף חח כשאהיה גדול אני אהיה...:גדול שם שהייתי רוצה להיקרא בו:אמממ לא יודעת... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?לרוב חביתה מה הסרט האחרון שראית בקולנוע?אמממממממ לא הייתי הרבה זמן בקולנוע ונראה לי שהאחרון היה הארי פוטר חח שהלכתי עם אבא ואחיותי הקטנות.. איך הוא היה? סביל חח סתם נחמד אתה נלחץ ממבחנים ? תלוי באיזה מקצוע וכמה התכוננתי ספרים באנגלית - כן או לא? לא יצא לי לנסות ממש.. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): מבצבץ ...סתם לא יודעת לא עולה לי בראש.. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: חחחח חינוכית?העולם האמיתי לאס וגאס הרגל מגונה:מחשב ו......תנו לחשוב.........
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:טוש אדום מוציא דיו אדומה מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?הכל במידה.... מה בחיים לא היית לובש/ת? אמממממ
המורדים, כן או לא?אממ כן לאמה לא? דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?דג
מה מספר המזל שלך, ולמה ? תמיד חשבתי -2 לא יודעת למה... יש לך קמיע? מהו? לא.... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?מצרך חיוני אבל עושה לנו לפעמים ת'חיים קשים.. כמה שעות אתה במחשב ביום? תלוי.......אם אני לבד משועממת אז יותר...בממוצע הכי הרבה 4 שעות לדעתי... חג אהוב-כל חג עם חופש ואוכל טעים הקלדה עיוורת - יודע? לא השלם: "..... זה השטן~!"-כולנו התחלה או סוף?אם זה התחלה של משו טוב ברור שהתחלה אם משו רע אז סוף וכמה שיותר מהר... השעה שסיימת לענות על השאלון: 14:11

i l0ve u

New member
איזה אהבלה אני!!שכחתי לרשום מתי

התחלתי לענות בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעסהההה

i l0ve u

New member
תיקון של השאלון!!!!עבדתי קשהההה

שעה שהתחלתי לתקן ת'שאלון חח:12:24 ......
שם:בר
ספר אהוב:
אממממ אני לא זוכרת שמות אבל אני אוהבת ספרים שאמא שלי קוראת חחחח תמיד אני לוקחת לה אותם <"תמיד">
סרט אהוב:אמממ לא עולה לי 1 כזה בראש אני אוהבת קומדיות מצחיקות סטייל אמריקן פאי
וגם אימה
וכאלה אקשן אבל ממש
....ושמשעמם אני יכולה להסתפק באיזה דרמה אבל שתהיה מעניינת
.... רומנטיקה לרוב משעמם אותי רצח..
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:
אמממ באופן כללי?!זה ממש קשה אין לי מושג..
הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:
אמממ כנ" לגבי הקודם..
צבעים אהובים:
סדגש|הקיץ הזה -כתום ורוד מסטיק
שחור וגם ירוק מגניב כזה אני לא יודעת איך קוראים לו-מהזית כבר עברה לי ההתלהבות..
להקה אהובה:
אמממ אמממ אמממ נראה לי דה קולינג
סרט דיסני אהוב:
חחחח אמממ טיגר לא יודעת למה...
חיות מחמד:יש לי כלב אחד
חמודייייי חולה עליו-לברדור
מקצוע אהוב:אפחדדדד
מקצוע שנוא:כולםםםם
שיר אהוב: יש לי מלאאא שירים שאני אוהבת אבל משומה אדריאן של דה קולינג זה השיר שלי...
|סגדש|
שיר שנוא:אויש יש הרבה בעיקרון אני לא הכי אוהבת את של טאטו אבל יש גרוע מזה...
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :גשקעשינה <=שיתוק לביצה> חח סתם לא עולה לי מילה... <כל מילה שהמורה לספרות אומרת...>|סהדגש|
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ביד....לא סתם בדרך כלל מכסכסת עם חברות או בדיבור או במכתבים או מקשקשת על השולחן חברה שלי פשוט אוהבת לעשות מייק אובר לאנשים אז לרוב אנחנו עסוקות בזה בשיעור חח
פורומים שאתה משתתף בהם:בעיקרון עכשיו רק הפורום הזה פעם הייתי בהרבה <אבריל,דה קולינג ועוד הרבה של סדרות סרטים כוכבים...>עכשיו אני לא נמצאת הרבה בתפוז ואם כן אז רק כאן...
איך הגעת לפורום הזה? אממממ לא זוכרת נראה לי שסתם ראיתי בריבוע הזה של הקהילות החדשות ונכנסתי והתמכרתי
חח
החברים שלך בפורום הזה: במציאות?טלו'ש <שחרחר מתוק>
-חולה עליווו חחח אנחנו גם באותה כיתה חח נכון טלו'ש?? ונועל'ה הממממממתוקההההההה
ומאיו'שש הכוסיתתת שלפעמים אני מדברת איתה קצת באיציק חחח
שכחתי מישו???
המשקה אהוב:אמממ נראה לי שקולה...אבל לפעמים שבא אז פטל תפוזים לימונדה ...
ושוקוווווו לאר חיה בלי זהה
טוסט או לחם:לחם אממ לא טוסט לא לחם בעעע
ממתק אהוב:שולקולד לא חשוב איזה...
שפה אהובה:עברית סתם מה אהוב בשפה? אממ אינגליש חח
הספר האחרון שקראת:
אממממ ספר כלשהו של אימא שלי רק אני לא זוכרת ת'שם..
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:נראה לי בתנ"ך...לא זוכרת על מה משו על שופטים נראה לי..
ציטוט נבחר:??לא יודעת...תנו לחשוב...<זה באנגלית ואין לי כוח לכתוב>
חמין, טשועלנט או סחנה:חמין
השלם/השלימי: "בלי..."-פיטמה לא יונקים חלב אנערף חחח אויש זה אפילו לא היה מצחיק
השלם/השלימי: "אין לי..."-זין <לסקר הזה ..>
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:אמממ אין כינוי..
מנגן ב:מתה לנגן בגיטרה אבל לא מתמידה בגרוש...
אייקון אהוב:יש הרבה!
טמבל|
קור או חום:שחם-קור ושקר-חום
גשם או שמש:אממממ...שמש נעימה עם טיפות גשם חח
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):אממ סתם משו מהמחשב כזה ים עם אי משו כזה ואין לי כוח לצרף חח
כשאהיה גדול אני אהיה...:גדולה
שם שהייתי רוצה להיקרא בו:אמממ לא יודעת...
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?לרוב חביתה
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע?אמממממממ לא הייתי הרבה זמן בקולנוע ונראה לי שהאחרון היה הארי פוטר חח שהלכתי עם אבא ואחיותי הקטנות..

i l0ve u

New member
פאק תפוזז טוב?!

שעות אני עובדת על זה בסוף ההדגש בכלל לא יצא <הסדגש יותר נכון..> וחצי מהשאלון נמחקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!פאקינגגג

flowers girl

New member
../images/Emo32.gifהנה התשובות שלי../images/Emo32.gif

השעה שהתחלת לענות על השאלון:
5:25 שם:
נעה
ספר אהוב:
יומני הסגול. קראתי אותו כבר חמש פעמים, מכתה ג' בערך.. סרט אהוב:
אני הכי אוהבת.. לבנתיים... את סיפור אהבה בלתי נשכח". מדהים הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:
כשמשקרים לי אנשים שאני אמורה לסמוך עליהם, שמספרים סודות שסיפרתי, כשרבים איתי, כשצועקים עלי, ג'וקים, בדידות. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:
כשאומרים לי שאוהבים אותי, כשמתחילים איתי, כשמתייחסים אלי יפה, כשקונים לי דברים שאני רציתי המון זמן, אהבה (של ממש
)
צבעים אהובים:
תכלת וורוד של תינוקות להקה אהובה:
זה נחשב להקה
סאב והצל.. ו...אממ.. לא יודעת.. זהו נראה לי
סרט דיסני אהוב:
אממ.. אני אישית חושבת שסרטי דיסני כל אחד לא בדיוק חינוכי.. אבל בעיקרון- אלאדין. הייתי מאוהבת באלאדין כשהייתי קטנה
חיות מחמד:
אין לי.. הייתי מתה לכלבלבון מקצוע אהוב:
דרמה מקצוע שנוא:
ספרות, סביבה שיר אהוב:
Dirrty, הפינאלי, Cruz שיר שנוא:
Oops, i did it again המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :
הכי ארוכה
לא יודעת עכשיו.. אני אחשוב על מה שעכשיו אני יכולה לחשוב עליו, פיזיולוגיה
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:
בעיקרון, רושמת מלא פעמים "שלום" על נייר, אבל אני יכולה להתכתב עם אנשים או לשחק בפלאפון פורומים שאתה משתתף בהם:
כריסטינה אגילרה (|בלון
מנהלת
), אין ואאוט (שולט
), חחח בישול לילדים, דוסון קריק בעיקרון אבל לא ממש כותבת, משחק החיים, אהבה בגיל ההתבגרות
איך הגעת לפורום הזה?
ראיתי אותו בקהילות.. פורום מגניב, יש לציין.. החברים שלך בפורום הזה:
שחרחר מתוק (לשעבר
), iLoveU או איך שלא קוראים לזה (ברושיטט
).... הייתי רוצה עוד
המשקה אהוב:
קולה טוסט או לחם:
טוסט ממתק אהוב:
שוקולד
. בעיקרון אני לא אוהבת ממתקים
שפה אהובה:
אנגלית הספר האחרון שקראת:
צנחן וחצי, מאת זהבה קור נראה לי. אחלה ספר. קצר אבל חמוד נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:
אממ.. זה היה בחממה. היום הגשתי את זה. קוראים לזה: "הצמחים השתיינים". זה עבודה שחקרתי על כמויות שונות של מים לעגבניות ופלפלים. ציטוט נבחר:
"עכשיו דממה. נעה על הבמה." חמין, טשועלנט או סחנה:
מה
השלם/השלימי: "בלי..."
בלי נעה, אין רשע בעולם השלם/השלימי: "אין לי..."
זמןןןןןןןןןןןןןןןן
(דודו טופז)
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:
חחח.. פלוצר.. לפרטים- מסר מנגן ב:
שיניים, כפות ידיים. אייקון אהוב:
ו-
קור או חום:
חום. רק בלי הג'וקים גשם או שמש:
שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):
כריסטינה וג'סטין. מצורף כשאהיה גדול אני אהיה...:
או זמרת או שחקנית. או שחקנית זמרת שם שהייתי רוצה להיקרא בו:
הייתי רוצה שיקראו לי אנה או איימי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?
אני לא אוהבת ביצים, אבל בעיקרון... ביצת עין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?
תא טלפון. א-ד-י-ר. כל מילה מיותרת אתה נלחץ ממבחנים ?
תלוי במה. בערבית קצת, באנגלית בכלל לא, במתמטיקה קצת גם ספרים באנגלית - כן או לא?
כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ):
מותק סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:
לא קיימת הרגל מגונה:
להתאהב באנשים שאין סיכוי שאי פעם ישימו עלי עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:
WTF
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?
לבנות- בערך 1.65 זה יפה לדעתי, לבנים- 1.75 או 1.70 זה מספיק
מה בחיים לא היית לובש/ת?
שמלה של נזירות המורדים, כן או לא?
כן.. דג - באקווריום או בצלחת?
באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?
אני
צפונבונית
מה מספר המזל שלך, ולמה ?
14, כי נולדתי ביום הזה. הוא פשוט נותן לי מזל יש לך קמיע? מהו?
כן. תמונה של כריסטינה פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?
מצרך חינוכי, כל עוד הילדים הקטנים בכתה א' לא שמים את הצלצול של הפלאפון שלהם בסוף הלימודים בהסעה כשכולם מתים מעייפות (חוויות אישיות) כמה שעות אתה במחשב ביום?
בעיקרון כל היום. בזמן האחרון לא כזה הרבה חג אהוב-
מצד אחד פורים, כי מתחפשים. מצד שני פסח, כי יש המוןןן חופש הקלדה עיוורת - יודע?
בטחח
כולם יודעים שאני יודעת. ואני גם כותבת נורא נורא נורא מהר.. (שחצנית
) השלם: "..... זה השטן~!"
וואט דה פאק
טוב נו... "בדידות זה השטן
"
התחלה או סוף?
התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון:
|הדגש5:50 וכנראה נגמר מלאי ה"סדגש" שנותר. אז זה צריך להיות סוף מודגש.

i l0ve u

New member
חחחחחחח נועה אפשר לבקש טובה??

עשי טובה אל תקראי לי ברושיט חחח אולי ברושית למרות שזה נשמע כמו שם של עץ בעעע איזה שם מסריח יש לי... פשוט ברושיט לא נשמע טוב שיט זה חרא U KNOW.... חחחחחחחחחחחחחחח ובחברים שלי מהפורום סורי שכחיתי לכתוב אותך לרגע שכחתי שאת משתתפת בפורום הזה SO... SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY

למעלה