שלייייייייייייייייייייייייייייייייי
השעה שהתחלת לענות על השאלון: 23:44 שם: ליאור ספר אהוב: סודות נעורים וכל הספרים של התאומות אולסן המושלמות! סרט אהוב: רשימה ארוכה מדי!!!!!!!!!! הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: צביעות! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: בגדים וקניות
חחח ובנים! צבעים אהובים: כוווווווולם להקה אהובה: אממ...יש הרבה סרט דיסני אהוב: לא רואה דיסני... חיות מחמד: הייתה לי פעם ארנבת אבלה היא מתה
מקצוע אהוב: אממ....שום דבר שקשור לבית ספר, בכלליות שירה! מקצוע שנוא:הכללללללללללל שיר אהוב: המוווון שיר שנוא: הפינאלי
ממש נמאס!!!!!!! המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אוזופוזוקוקורוזולמונטלהמנטבלהסמנינולספנינוסמןקוזומיניגרם (ואני יכולה להגיד את המילה הזאת מהר!!!! בעל פה!!) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: שרה!!!!
פורומים שאתה משתתף בהם: אממ...."נמצאת" בכמה פורומים אבל רק קוראת!! בנות שולט, אין אאוט גם שולט!, המורדים!, התאומות אולסן, ואופנה! איך הגעת לפורום הזה? סתם חיפשתי אתרים של אין ואאוט יכ זה מאוד מעניין אותי והגעתי לכאן
החברים שלך בפורום הזה: אני לא מכירה
למישהו יש אייסיקיו? המשקה אהוב: מיץ תפוזים סחוט טיבעי עם חתיכות!!!!!!!!!!
טוסט או לחם:לחםםםםםםם ממתק אהוב: שוקולד!!! שפה אהובה: אנגליתתתתתתתתת שפה שולטת!!!! הספר האחרון שקראת: לא קראתי
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אמממ...שורשים בעעעעעעע ציטוט נבחר:כשאין לך משהו טוב להגיד פשוט תסתום! חמין, טשועלנט או סחנה:
השלם/השלימי: "בלי..." בלי פאקינג תלבושת אחידה בשנה הבאה הייתי מאושרת!!!!!!!!!!!!!!! השלם/השלימי: "אין לי..." אין לי ארץ אחרת!!!!!!! כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: "המושלם"
מנגן ב: לא מנגנת, אבל שרה! אייקון אהוב:
קור או חום: חום!! וקור!!
גשם או שמש:שמששששש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): המורדים המושלמים!!!!!!!! כשאהיה גדול אני אהיה...: הלוואי עלי זמרת (אני יכולה לחלום) חחח...אממ...אולי משהו שקשור בחברת פרסום... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: עמית
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ברוס הגדול מכולם (חמוד ביותר+) אתה נלחץ ממבחנים ? תלוי איזה... ספרים באנגלית - כן או לא? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): what ever סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המורדים (כן כן זה חינוכי) קטנטנות! וY בלילה!!! אהה ואקזיט הרגל מגונה:
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? באמצע
מה בחיים לא היית לובש/ת? דפוק אותי לבית ספר... המורדים, כן או לא? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
דג - באקווריום או בצלחת? לא ולא! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אמממ...לא יודעת... מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי.... יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חינוכי!!!!! כמה שעות אתה במחשב ביום? הררררבה חג אהוב- חופש גדווול הקלדה עיוורת - יודע? בערך
השלם: "..... זה השטן~!" המנהלת הסתומה שלי התחלה או סוף? תלוי של מה... השעה שסיימת לענות על השאלון:23:58