סקר חובה לענות

flowers girl

New member
זה בסדר, ויש לי שם אחר בשבילך..

בריברי
קוראים לך בריברי
ואיך מבטאים? ככה: BriBri כן כן

O Boy

New member
מישהו כאן אמר שלא עניתי??

נההה לך! השעה שהתחלת לענות על השאלון: 18:47 שם: אור ספר אהוב: אין כזה סרט אהוב: אמריקן פאי אהבתי הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שקרנים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: בנות?! צבעים אהובים: כחול להקה אהובה: חמסה נחמדה, בתכל'ס אין להקה "אהובה" סרט דיסני אהוב: כמה שלא.... חיות מחמד: אין מקצוע אהוב: לשון מקצוע שנוא: תנ"ך שיר אהוב: אהבתי את בוני וקלייד של ביונסה וג'יי זי שיר שנוא: מקרנה, חחח... זוכרים? המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : א-נ-צ-י-ק-ל-ו-פ-ד-י-ה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מדבר עם חברים!! פורומים שאתה משתתף בהם: אין ואאוט איך הגעת לפורום הזה? פרשתי מניהול הפורום הקודם שהיה ברשותי, והחלטתי על הקמת פורום אין ואאוט החברים שלך בפורום הזה: אני לא רוצה לא להזכיר מישהו ואז שיעלב... אז אתם, אתם יודעים מי אתם המשקה אהוב: שוקו (של קופי בין הכי) טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: ביסלי, במבה, לא משנה שפה אהובה: עברית הספר האחרון שקראת: הקיץ של אביה, לבוחן קריאה בספרות נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: לא זוכר, היה מזמן ציטוט נבחר: אם אין אני לי, מי לי? חמין, טשועלנט או סחנה: כלום השלם/השלימי: "אין לי..." עצבים לשאלון, ארוך רצח כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: את יודעת מי את מנגן ב: לא, ממש לא! אייקון אהוב:
קור או חום: קוררר גשם או שמש: שמש כשאהיה גדול אני אהיה...: איש עסקים אולי שם שהייתי רוצה להיקרא בו: טוב לי עם השם שלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה או חביתה מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? זה היה מזמממן, ממש מזמן אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? לאאא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אה? סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: חינוכית??? טוב... הרגל מגונה: דונט נווו עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: חם לי מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? עלה תאנה... רגע, אולי כן חחח המורדים, כן או לא? כרגע לא דג - באקווריום או בצלחת? אקווריום, זה יפה סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סטייליסט?! מה מספר המזל שלך, ולמה ? 6? לא יודע למה, סתם יש לך קמיע? מהו? אז"ש פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? לא סופר חג אהוב- חנוכה הקלדה עיוורת - יודע? בערך השלם: "..... זה השטן~!" עזבווו התחלה או סוף? התחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: היה טוב, טוב שנגמר (סיימתי לענות על השאלון בשעה שהסקר נשלח, ראו צד ימין למעלה של ההודעה)

O Boy

New member
תעני! תעני!

אני אבוא אלייך!!!!
סתאאאם, בא לך לענות, תעני, לא בא לך אל תעני!

vashla

New member
דיייי בא לי, אבל אף אחד לא יקרא,

זה ארוך, למי יש כח????( לקרוא, דהה)

moi

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 22:42 שם: שירה ספר אהוב: תותי כלב פרסומות סרט אהוב: bring it on, הוקוס פוקוס וגברת דאווטפייר הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים שמתגרים בי, רעש מעצבן ואוכל מאתמול הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: כשמלטפים אותי בגב, לסיים מוקדם בית ספר צבעים אהובים: ורוד, תכלת, לבן ואפור להקה אהובה: כוורת, ביטלס וקווין סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה וסינדרלה חיות מחמד: פלוטו, הכלב שלי מזה 12 שנים מקצוע אהוב: מחשבים ואנגלית מקצוע שנוא: היסטוריה גיאומטירה ומתמטיקה שיר אהוב: wake me up, hey jude, bycicle, ו"אם תלך..." שיר שנוא: בואי, אמריקן לייף וזה מה שועלךה לי בראש כרגע... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : טריכולומניה ו-מיסיסיפי מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מושכת לחברתי לשולחן בשיער, מתכתבת עם אנשים ומציירת ביומן פורומים שאתה משתתף בהם: צופים, אין ואאווט, ביטלס, ועוד כמה שאני פחות נכנסת... איך הגעת לפורום הזה? הוא היה ה"פורומים חדשים" אז נכנסתי ומאז אני פה חברים בפורום:אני אוהבת את כולם
המשקה אהוב: דיאט קולה ומיץ פטל טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: מילקי וויי וסוכריות על מקל שפה אהובה: עברית, אנגלית וגרמנית הספר האחרון שקראת: יומנה הפרטי של אלינורה נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: עישון בקרב בני נוער ציטוט נבחר: bring back the good old days when sex was dirty and air was clean חמין, טשועלנט או סחנה: צ'ולנט... גם זה לא משהו... השלם/השלימי: "בלי..." wtf
השלם/השלימי: "אין לי..." חבר כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אממ... יש ניים... סופרמן ולשני מהיום נקרא... א' מנגן ב: פסנתר וקלרינט אייקון אהוב: סימן קריאה ושאלה (
) קור או חום: קריר... גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): קולז' כוסוןנים ועוד מישהו חביב... כשאהיה גדול אני אהיה...: יותר גדולה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מאיה והילה איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? רק לא מקושקשת וקשה
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? תא טלפון אתה נלחץ ממבחנים ? לא ממש... ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): כמדומני, שומו שמיים, לא איכפת לי סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פלאי קלעים הרגל מגונה: אני שואלת יותר מדי עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: נתקע לי וקץ ביד היום בפעולה בצופים מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? בינוני מה בחיים לא היית לובש/ת? חולצה ירוקה, חצאית ג'ינס ארוכה המורדים, כן או לא? השירים והעיתון - לא הסדרה דג - באקווריום או בצלחת? שלי מת, אבל באקווריום סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? 50:50 מה מספר המזל שלך, ולמה ? 5. לא ברור בכתה ב' החלטתי, אבל הוא לא עושה לי מזל אני סתם אוהבת אותו יש לך קמיע? מהו? סופרמן וגלנה (שתי דמויות אהובות עלי) פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מזיק חיוני, כמו בנים כמה שעות אתה במחשב ביום? מספיק מדי... חג אהוב- פסח הקלדה עיוורת - יודע? כן השלם: "..... זה השטן~!" בנים ספיציפים, גיאומטריה, 1 בספטמבר התחלה או סוף? סוף זה תמיד התחלה, של משהו אחר... סוף השעה שסיימת לענות על השאלון:23:04

שלייייייייייייייייייייייייייייייייי

השעה שהתחלת לענות על השאלון: 23:44 שם: ליאור ספר אהוב: סודות נעורים וכל הספרים של התאומות אולסן המושלמות! סרט אהוב: רשימה ארוכה מדי!!!!!!!!!! הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: צביעות! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: בגדים וקניות
חחח ובנים! צבעים אהובים: כוווווווולם להקה אהובה: אממ...יש הרבה סרט דיסני אהוב: לא רואה דיסני... חיות מחמד: הייתה לי פעם ארנבת אבלה היא מתה
מקצוע אהוב: אממ....שום דבר שקשור לבית ספר, בכלליות שירה! מקצוע שנוא:הכללללללללללל שיר אהוב: המוווון שיר שנוא: הפינאלי
ממש נמאס!!!!!!! המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אוזופוזוקוקורוזולמונטלהמנטבלהסמנינולספנינוסמןקוזומיניגרם (ואני יכולה להגיד את המילה הזאת מהר!!!! בעל פה!!) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: שרה!!!!
פורומים שאתה משתתף בהם: אממ...."נמצאת" בכמה פורומים אבל רק קוראת!! בנות שולט, אין אאוט גם שולט!, המורדים!, התאומות אולסן, ואופנה! איך הגעת לפורום הזה? סתם חיפשתי אתרים של אין ואאוט יכ זה מאוד מעניין אותי והגעתי לכאן
החברים שלך בפורום הזה: אני לא מכירה
למישהו יש אייסיקיו? המשקה אהוב: מיץ תפוזים סחוט טיבעי עם חתיכות!!!!!!!!!!
טוסט או לחם:לחםםםםםםם ממתק אהוב: שוקולד!!! שפה אהובה: אנגליתתתתתתתתת שפה שולטת!!!! הספר האחרון שקראת: לא קראתי
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אמממ...שורשים בעעעעעעע ציטוט נבחר:כשאין לך משהו טוב להגיד פשוט תסתום! חמין, טשועלנט או סחנה:
השלם/השלימי: "בלי..." בלי פאקינג תלבושת אחידה בשנה הבאה הייתי מאושרת!!!!!!!!!!!!!!! השלם/השלימי: "אין לי..." אין לי ארץ אחרת!!!!!!! כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: "המושלם"
מנגן ב: לא מנגנת, אבל שרה! אייקון אהוב:
קור או חום: חום!! וקור!!
גשם או שמש:שמששששש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): המורדים המושלמים!!!!!!!! כשאהיה גדול אני אהיה...: הלוואי עלי זמרת (אני יכולה לחלום) חחח...אממ...אולי משהו שקשור בחברת פרסום... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: עמית
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? ברוס הגדול מכולם (חמוד ביותר+) אתה נלחץ ממבחנים ? תלוי איזה... ספרים באנגלית - כן או לא? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): what ever סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המורדים (כן כן זה חינוכי) קטנטנות! וY בלילה!!! אהה ואקזיט הרגל מגונה:
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? באמצע
מה בחיים לא היית לובש/ת? דפוק אותי לבית ספר... המורדים, כן או לא? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
דג - באקווריום או בצלחת? לא ולא! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אמממ...לא יודעת... מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי.... יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חינוכי!!!!! כמה שעות אתה במחשב ביום? הררררבה חג אהוב- חופש גדווול הקלדה עיוורת - יודע? בערך
השלם: "..... זה השטן~!" המנהלת הסתומה שלי התחלה או סוף? תלוי של מה... השעה שסיימת לענות על השאלון:23:58

למעלה