רולאן גארוס- חצי הגמר

../images/Emo179.gifרולאן גארוס- חצי הגמר../images/Emo88.gif

4 השחקנים הטובים בעולם הגיעו לשלב חצי הגמר של הרולאן גארוס- אף צעיר לא התעלה על עצמו, בסופו של דבר אין הפתעות בשלב המכריע הזה. נאלבאנדיאן- פדרר- נאלבאנדיאן: 3-0 על ווארינקה בסיבוב הראשון, 3-1 על גאסקה בשני, 3-2 על טורסונוב בשלישי, 3-0 על ארגוולו בשמינית הגמר ו-3-1על דאוידנקו ברבע הגמר. פדרר: 3-0 על הארטפילד בסיבוב הראשון, 3-0 על פאלה בשני, 3-1 על מאסו בשלישי, 3-0 על ברדיץ' בשמינית הגמר ו-3-0 על אנצ'יץ' ברבע הגמר. פדרר הרשים מאוד בקלות שבה עבר את יריביו, אחרי פתיחה לא משכנעת של הטורניר. נאלבאנדיאן פתח מצויין והמשיך פחות טוב לדעתי, אבל מה שחשוב מבחינתו הוא המקום שבו הוא נמצא כרגע, בחצי הגמר מול פדרר. במפגשים ביניהם נאלבאנדיאן מוביל 6-5, אבל צריך להסתכל רק על המפגשים של השנתיים האחרונות, כאשר פדרר הפך למה שהפך. באליפות אוסטרליה ב-2004 (משטח קשה איטי יחסית) פדרר ניצח 3-1. ביו אס אופן ב-2005 (משטח קשה מהיר יחסית) פדרר ניצח 3-0. לטורניר המאסטרס של סוף השנה (בין 8 המצטיינים של אותה שנה, רק שחצי מהם לא הגיעו ולכן "באנדי" זומן, היה באמצע דיג עם אחיו בארגנטינה כשנקרא לדגל) האחרונה בשנגחאי הגיע פדרר פצוע, אבל סחב יפה במהלך הטורניר. בשלב הבתים הוא פגש את נאלבאנדיאן וניצח אותו 2-1 (אגב, מדובר במשטח מהיר מאוד, שטיח). השניים נפגשו שוב בגמר הטורניר, כאשר פדרר לקח בקושי את שתי המערכות הראשונות, נאלבאנדיאן חזר לקחת את ה-2 הבאות ולהוביל 5-1 במערכה החמישית. פדרר חזר ל-5-5, אבל הפסיד 7-6. השנה הם נפגשו בטורניר המאסטרס ברומא (חימר), פדרר התקשה מאוד וניצח 2-1בשובר במערכה השלישית והמכרעת. שורה תחתונה: פדרר מתקשה מול נאלבאנדיאן אבל הוא ווינר ולא יוותר על הזדמנות להראות שהוא מסוגל לנצח את נאדאל (וכולם מאמינים לו, פשוט הוא צריך להוכיח את זה לעצמו), שלא לדבר על להיות השחקן היחדי שזוכה בכל 4 טורנירי הגראנד סלאם, וע"י כך להיות מוכתר לגדול בכל הזמנים. אם יזכה בטורניר הוא גם יקבע רצף של זכיות בכל טורנירי הגראנד סלאם, החל מהיו אס אופן שנה שעברה ועד לרולאן גארוס 2006. סאמפראס, אחד הבודדים שאנשים עוד מתווכחים ואומרים לגביו שהוא טוב מפדרר, לא זכה ברולאן כארוס. אני לא מבטיח שפדרר יסתבך גם הפעם, אבל זה שווה ניסיון. לדעתי מה שכדאי לעשות זה למכור 3-0 לפדרר ביחס 2.78 (שקול ל-1.56 על נאלבאנדיאן לוקח מערכה או יותר), כאשר גם אם השוויצרי יוביל 2-0 במערכות, במידה והארגנטינאי יוביל בשבירה במערכה השלישית ניתן יהיה לקנות את ההימור בחזרה ביחס גבוה יותר וליצור רווח בכל מצב. בסופו של דבר, אני מאמין שהתנודות הרבות ביכולתו ובפוקוס של הארגנטינאי יעלו לו ביוקר, בתוספת לחדות המדהימה של פדרר בטורנירי גראנד סלאם (מאז חצי הגמר של טורניר זה שנה שעברה הוא לא הפסיד משחק במעמדים האלה, וגם אז זה היה לנאדאל). ליוביצ'יץ'- נאדאל- לוביצ'יץ': 3-0 על ברקלוק בסיבוב הראשון, 3-1 על הרנאנדז בשני, 3-2 על מונאקו בשלישי, 3-1 על הידאלגו בשמינית הגמר ו-3-0על בנטו ברבע הגמר. נאדאל: 3-0 על סודרלינג בסיבוב הראשון, 3-0 על קים בשני, 3-1 על מת'יו בשלישי, 3-1 על יואיט בשמינית הגמר ונהנה מפרישה של דג'וקו בגלל בעיות בגב התחתון אחרי 2 מערכות ברבע הגמר. ההגעה של ליוביצ'יץ' לשלב חצי הגמר היא בכל זאת בגדר הפתעה, היות וזה המשטח הגרוע ביותר שלו. אבל צריך לזכור שהוא לא עבר אפילו יריב רציני אחד (מונאקו בקושי רציני, הידאלגו מדורג 79 בעולם ונחשב למשוכה הגבוהה ביותר שהוא עבר, ובנטו לא הופיע, לא הסתדר עם הסגנון של הקרואטי). אני יודע שיש לפחות בנאדם אחד (מבטפייר) שמזיע כבר שבוע שלם בגלל לובה. אותו בנאדם מכר את הקרואטי לזכות בטורניר ביחסים של כמה מאות ואפילו 5$ ביחס 950! (שזה אומר שרק על המכירה הזאת הוא יצטרך לשלם 4745 נקי אם הקרואטי זוכה!). אז נכון שזה יהיה בגדר נס אם לובה ינצח גם את נאדאל וגם את פדרר (בהנחה שהוא יגיע לגמר), אבל זה מצב מאוד מפחיד. לגבי המשחק עצמו: השניים נפגשו 3 פעמים בעבר (כל המפגשים על משטח קשה, שליוביצ'יץ' מעדיף בגדול)- בפעם הראשונה הם נפגשו בטורניר תחילת השנה שעברה בקטאר, והקרואטי ניצח ב-3 מערכות. אחרי כמה חודשים השניים נפגשו שוב בטורניר המאסטרס במיאמי, כאשר נאדאל מנצח ב-3 מערכות הפעם. המפגש האחרון ביניהם היה גם הוא שנה שעברה, הפעם בגמר המאסטרס במדריד. ליוביצ'יץ' לקח את שתי המערכות הראשונות אבל נאדל התעורר בעזרת הקהל ולקרואטי נגמר הדלק, בדרך לנצחון סספרדי 3-2 בהטוב מ-5. אז גם הפעם זה הטוב מ-5, רק שהפעם הסרב של לובה לא יגרום לצרות כאלה גדולות. הבעיה של נאדאל תהיה בהגשה שלו. לובה מחזיר מצויין והבקהאנד שלו מאוד חזק, כאשר הוא גם יודע להחזיר כדורים מסובבים ונמוכים מאוד ביחס לקפיצות על משטח החימר. בכל מקרה, אני לא רואה את נאדאל מפסיד כאן, פשוט לא יקרה. הגמר הקלאסי חייב להתקיים. פעם שעברה פדרר שמט את הנצחון אחרי שהוביל 5-2 בשובר של המערכה החמישית, עוד שיפור קל והוא ינצח, אבל גם לנאדאל יש מה לשפר מהמשחק ההוא. אפשר למכור נאדאל ביחס 1.79 ולקוות לשבירה מוקדמת של לובה, אבל בגדול זה או 3-0 או 3-1 לספרדי (ועדיין כפול לא ממש שווה את היחס), לדעתי. המשחק של פדרר- נאלבאנדיאן מתחיל ב-2, ואחריו חצי הגמר השני. שידורים ישירים ביורוספורט ואיאספיאן. בהצלחה לכולם!

אנטי למי שמהמר באק, מה אתה מיעץ?

אני רוצה ללכת בשני המשחקים על מי שנותנים לו יחס יותר גבוהה.. נאלבדיאן לוביציץ מה אתה אומר

אם אתה מהמר נטו אז זה רע מאוד לדעתי

חכה לטורנירים קטנים בהמשך, אלה השלבים הסופיים ושום הימור לא ממש שווה את הסיכון.

סבבה..זה מה שרציתי לשמוע את דעתך..

משאיר את החשבוןן איך שהוא..נקוווה שתונסיה יגדילו אותו...אני רוצה שזה יהי רק חשבון טניסס

אנטי?

תגיד יש הימור כזה בבטפיר על סידרת הגמר בנ.ב.א שאומרת שהם יהיה שחקן שילקע במשך כל הסידרה מעל 35 נק'..כן או לא? ביחס של משחק כדורסל 1.8 משוה כזה..יש כזה הימור ?!

לא, אבל יש מלא דברים אחרים...

אבל אל תהמר על הימור שלקוח לו יותר משבוע להתעדכן, חבל על החשבון בינתיים.

Winner4Ever

New member
יעקובו , ממש קל לזכות בטניס בבטפייר

תנסה לקחת בהשקעות קטנות שחקנים שהיחס עליהם ממש גבוה ויש להם סיכוי לקחת מערכה ואז כשהיחסים משתנים אתה שם את כל הרווח הפוטנציאלי על השחקן/נית השני/ה. עשיתי את זה כמה פעמים ועשיתי בכל הימור כזה רווח עצום, לדוגמא שמתי 4 יורו על אחת שהייתה נגד קלייסטרס, היה יחס 34, היא לקחה סט ראשון ואז היחס על קלייסטרס עלה ל1.45, שמתי את כל מה שיכולתי להרוויח מההימור הראשון ואז למעשה לא היה מצב שאני מפסיד אלא רק מצב שאני מרוויח או לא מרוויח ולא מפסיד. הרבה פעמים בטניס נשים שווה ללכת על השחקנית שמפסידה את המערכה הראשונה(כשהשנייה בערך באותה רמה או טובה יותר).

לא מסכים שזה ממש קל.....

אתה צריך לפגוע בהתחלה לפי השיטה הזאת וקאמבק לא מובטח. אני אישית לא אוהב לעשות את זה, אבל אם זה מצליח לך אז אני מניח שתמשיך עם זה. במקרה שנתת לא היית מקבל יחס 34 אלא אם קלייסטרס שברה במערכה הראשונה ולמזלך איבדה אותה, או שהיא הייתה פייבוריטית גדולה והתקשתה גם במערכה השנייה. בכל מקרה לקחת יחס גבוה, אבל היה לך מזל שהיא הסתבכה. בנשים זה לא רע באופן כללי, אבל אל תבנה על זה אחרי עונת החימר. יעקובו פשוט לא רוצה להתעסק עם כל ההימורים האלה, רק באק אחד וזהו. כמובן שכל הרעיון בבטפייר הוא להתיירק.

BarcaBoy2

New member
יאלה נלבדיאןןןןןןןןןןן 1-0 חחח

עכשיו הדלקתי תטי וי ומה אני רואה 1-0 לדוד חח איזה יופיייי

BarcaBoy2

New member
בכסף חוזר..אלה דוד גורע אותו..

כמה חבבל שאני לא יכול להמר עליו.. היה 2.35 לא מזמן שזה היה ממש מתנה

BEST BET

New member
אמרתי לכם פדרר לא משהו..

נאדאל שחקן יותר טוב והוא הוכיח את זה שהוא כמטע תמיד מנצח את פדרר

לא נכון, בארסה בוי.... בבטפייר אחרי

מערכה אחת ההימורים על המנצח נחשבים, זה חלק מהכייף והעניין שאתה צריך להיות מודע למי שסוחב פציעות. כמובן שזה יכול לעבוד לשני הכיוונים. פדרר שיחק איום ונורא עד שהואיל בטובו להתניע, וגם אז הוא שיחק סביר ולא הרבה מעבר. בסוף המערכה השנייה נאלבאנדיאן התחיל להרגיש רע, נראה לי שמדובר בכאבי בטן. תוצאה סופית- פדרר מנצח, נאלבאנדיאן פרש לקראת סוף המערכה השלישית. תודה רבה על ה-1.64 על פדרר (היה כבר 2.5, אבל חיכיתי לראות שהוא חוזר לעניינים). אם הוא ישחק ככה מול נאדאל זה ייגמר ב-3 מערכות, כאשר פדרר ייקח פחות מ-10 משחקונים. אבל ברור שזה לא יקרה ושכל משחק לגופו. עכשיו צריך לראות אם נאדאל משלים את הגמר הקלאסי.

למעלה