רולאן גארוס- חצי הגמר

Winner4Ever

New member
באותו משחק של קלייסטרס זה לא היה

עם שבירה זה פשוט היה היחס בתחילת המשחק... כמובן שבחימר זה משהו אחר אבל בסך הכל בנשים הפערים בין הטופ 5 או טופ 10 לבין יתר שחקניות הסבב הוא פער די גדול ושווה לקחת אותן גם כשהן נקלעות לפיגור של מערכה ואפילו יותר מזה. בכלל בנשים שווה ללכת על שחקנית שנמצאת בפיגור כי בטניס נשים ידוע שההגשות פחות משחקות תפקיד מאשר בגברים ובנשים יש הרבה מאוד שבירות על אחת כמה וכמה כשמדובר בחימר...

מסכים, אני לא אוהב להמר נטו

עשיתי את זה באופן חלקי במקרה של קוזנצובה והיום עם פדרר, אבל בעיקרון לא מהמר ככה.

Winner4Ever

New member
כן , זה מה שיפה בבטפייר שלא מהמרים

נטו. כמעט בכל ההימורים שלקחתי שם הימרתי על שחקן מסויים או שחקנית מסויימת לא במטרה שהם ינצחו אלא במטרה של למכור אותם ביחס נמוך יותר בהנחה שהיחס באמת יירד בהתאם למתחרש.

מה שאני מתכוון זה שגם את זה אני לא

עושה בדר"כ, כי מאיפה לך שהיחס יירד? זה הימור כמעט מוחלט. רק אם אני מזהה טעות של השוק (בציפייה שתתוקן כעבור כמה דק' ואז אוכל להתיירק) אז אני הולך על הימור מסויים, או מתעסק עם שבירות, שזה עסק מסובך.

אנטי עבודה גדולה ... רק תיקון קטן

פדרר לא יהיה הראשון לזכות בכל ה-4 תארי גרנד-סלאם. כבר עשו את זה לפניו ,אפילו באותה שנה ואפילו פעמיים. דבר אחד אין ספק שפדרר השחקן הטוב ביותר בכל הזמנים (זכייה ביום ראשון תכתיר אותו לזה כבר בגיל 24) ואולי בעוד כמה שנים באותה שורה של מייקל ג'ורדן

היה לי חשש שאני טועה בעניין הזה :(

לא היה לי כוח לברר. העניין הוא שהשחקן היחדי שעוד משווים אליו, סמפראס, זכה בהכול חוץ מזה, ולכן זכייה באמת תכתיר אותו לגדול מכולם.

BEST BET

New member
פדרר לא זכה בכל הגרנד סלמים!!

וגם מובס בקביעות ע"י נאדל

אין הרבה עם מי לדבר, אני מבין....

בטח ראית את פדרר בקושי 5-10 פעמים. מי שלא מבין שהוא הגדול מכולם לא מבין בטניס, נקודה.

BarcaBoy2

New member
עזוב סמפרס היה אוכל אותו אם היו

משחקים באותה תקופה.. והיו עוד שחקנים טובים בהסטוריה שלוקחים אותו

תראה, פדרר היה רחוק משיאו אז, אבל

גם סאמפראס כבר היה מעבר לשיא. ועדיין המשחק מסמל הרבה לדעתי. פדרר הגדול מכולם, כל המבינים אומרים את זה בלי למצמץ. ודווקא אחרי שפהיסד לנאדאל בשובר שיוויון ב-5 מערכות על חימר (דבר שסאמפראס יכול רק לחלום עליו), המעמד של השוויצרי התחזק. להיות כ"כ טוב על כל המשטחים, זה בלתי נתפס. מאוד מקווה שינצח את נאדאל הפעם, אפילו שחבל לקלקל לילד את הריצה המדהימה על חימר.

למעלה