תשובה מלאה קיבלת ציון 100 ותמזגי גם לי כוסיתתתתתתתתתת
מ מ ופרעת New member 3/7/03 #19 תשובה מלאה../images/Emo24.gif קיבלת ציון 100 ותמזגי גם לי כוסיתתתתתתתתתת
מ מ ופרעת New member 3/7/03 #23 בוקר טוב לכולםםםםם../images/Emo24.gif חייבת לעוף לסידורים אבל ניפגש פה בערב לאיזו כוסית אז עד אז אחלה יום לכולםםםםםםםםםםם טאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איפה נעלמת לי???????????????????????
בוקר טוב לכולםםםםם../images/Emo24.gif חייבת לעוף לסידורים אבל ניפגש פה בערב לאיזו כוסית אז עד אז אחלה יום לכולםםםםםםםםםםם טאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איפה נעלמת לי???????????????????????
ל ליאור 74 New member 4/7/03 #24 שלום לכל הכוכבים... מה קורה?היום אני עד מאוחר.... מישהו בא להופעה של משינה???
מ מ ופרעת New member 4/7/03 #25 ערב טוב ישנוני../images/Emo9.gif משינה???????????? מוותרת לא לטעמי אבל אם תשמע על הופעה של שלמה ארצי תודיע לי ואיפה אני היא?.. נקבל כוסית ממנה או לא?.
ערב טוב ישנוני../images/Emo9.gif משינה???????????? מוותרת לא לטעמי אבל אם תשמע על הופעה של שלמה ארצי תודיע לי ואיפה אני היא?.. נקבל כוסית ממנה או לא?.
ל ליאור 74 New member 4/7/03 #26 אני ישנוני??? כולם פה ישנים בעמידה ואני ישנוני? ולא נראה לי שנקבל ממנה -לא כוסית שתייה,ולא כוסית....
מ מ ופרעת New member 4/7/03 #27 יו מי פרש אתמול מוקדם........../images/Emo3.gif שכחת ????????.. ואני דורשת כוסית ולגבי הכוסית זה כבר תשבור ת'ראש לבד
יו מי פרש אתמול מוקדם........../images/Emo3.gif שכחת ????????.. ואני דורשת כוסית ולגבי הכוסית זה כבר תשבור ת'ראש לבד
ל ליאור 74 New member 4/7/03 #28 ../images/Emo59.gifאתמול היה יום קשה היו פקקים ובלאגן,ואולי מישהי תעזור לי לשבור את הראש לגבי הכוסית.... יש לחץ באיזור ה....
../images/Emo59.gifאתמול היה יום קשה היו פקקים ובלאגן,ואולי מישהי תעזור לי לשבור את הראש לגבי הכוסית.... יש לחץ באיזור ה....
מ מ ופרעת New member 4/7/03 #29 חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif תצעק הצילווווווווווווווווווווווווווו מי יודע אולי מישהי תתחשב בך
ל ליאור 74 New member 4/7/03 #30 נראהלי נראה לי שכולם פה-הומוניםםםםםם, אף אחת לא אוהבת לראות כלי במצלמה?משונה
מ מ ופרעת New member 4/7/03 #33 הופסססססססססס.............. מאיפה הביטחון הזה???.. ובוא נשנה נושא שיחה או ש.................... עדיף ללכת לישון
הופסססססססססס.............. מאיפה הביטחון הזה???.. ובוא נשנה נושא שיחה או ש.................... עדיף ללכת לישון
מ מ ופרעת New member 4/7/03 #35 לילה טובבבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה נתת לי לצחוק מקווה שתפתור את בעית החרמנות שלך
לילה טובבבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה נתת לי לצחוק מקווה שתפתור את בעית החרמנות שלך
1 12אניהיא New member 4/7/03 #36 היי ישנונים../images/Emo35.gif אתם כבר ישנים אתם מצפים לכוסית בבוקר לחייכם.....
מ מ ופרעת New member 4/7/03 #37 שב"ש לכולםםםםםםםם../images/Emo141.gif טוב עכשו אומנם לא בוקר אבל......... עם הכוסית ששמת לי מול העיניים מי יכול לסרב אז תמזגי ושיהיה לחייםםםם אחלה שבת לכולם
שב"ש לכולםםםםםםםם../images/Emo141.gif טוב עכשו אומנם לא בוקר אבל......... עם הכוסית ששמת לי מול העיניים מי יכול לסרב אז תמזגי ושיהיה לחייםםםם אחלה שבת לכולם