משחק

Satla ruleS

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo103.gifמשחק../images/Emo103.gif../images/Emo179.gif

אוקיי..עשינו את זה פעם בקומונה - סיפור בהמשכים הכללים: אני כותבת משפט או שניים, מישו ממשיך אותי בעוד משפט או שניים..וככה הלאה! אה וכמובן זה חייב להיות קשור איכשהו לסימפל;] המטרה: שיצא כמה שיותר הזוי, מטורף, מצחיק!!! זוכרים איך בקומונה נקרענו?!
אבל..מכיוון שלומדים מטעויות;] יש כמה דברים חשובים:
אם יוצא בטעות שכמה אנשים מגיבים באותו זמן, ובטעות ממשיכים את אותו המשפט-ממשיכים מהתגובה האחרונה שהתקבלה..כדי שלא יהיו בלבולים..
כשאני יראה שזה מתחיל להיות קצת ארוך מדיי, ושמיצינו את זה.. אני אסדר את כל המשפטים להודעה חדשה..ויצא לנו סיפור
אז זייהו בינתיים;] תהנו! והנה המשפט הפותח שלי: לילה אחד, בסמטה חשוכה הסתובב לו עבריין מבוקש.. באותה הסמטה הסתובב לו גם סאב, שבדיוק חזר ממסיבה מטורפת..כשהוא שתוי!

0uTrAgEoUs B0Y

New member
../images/Emo26.gif

סאב שידוע כמופרע לא קטן לא חשש להדביק לעבריין לטמה ולהדביק אותו למדרכה לאחר שהעבריין ניסה לשדוד אותו טחחחחח הזוי

Just TalTi

New member
../images/Emo6.gif

העבריין קם וקרא לכל החברים העבריניים שלו, סאב ראה שהוא קורא לעבריינים [ושהוא בצרות], וקרא לכל החברים הסימפליים שלו, ואז התנהל קרב שבו..

mayoosh4

New member
../images/Emo3.gif

הסימליים חיסלו את העבריינים, ויצאו רק עם כמה פנסים בעין. הם התחילו ללכת לכיוון..

Satla ruleS

New member
מכון גמילה מאלכוהול!

כדי לתקוע שם את סאב
עברו כמה חודשים..סאב כבר לא יכול להסתכל יותר על אלכוהול.. וכל הסימפלים-שעשו הפסקה בזמן שהוא היה בגמילה, נסעו להביא אותו.. אבל בדרך..............

BrainDaMaGeD

New member
ממשיכה =]

הם פגשו את החברה העבריינים...!!!*טמטמטמטטמטמטטמ* העבריינים התכוננו כל החודשים האלה למלחמה בסימפליים... הם צעקו להם...

לינקנית

New member
חחחחח הרגת אותי..כן תמשיכו

והם ראו תגד*ל שיש לו והחליטו לחזור בחזרה..

bad astronaut

New member
האמ!

הדרך הבייתה הייתה דיי קשה, הם לקחו טרמפים למונטריאל, אחרי שהם קיבלו טרמפ אחר מסבתא נחמדה שחשבה שהם נזירים, הם לא הצליחו לתפוס טרמפ עוד טרמפים וישבו על הכביש הרבה מאוד זמן עד שמכונית נעצרה! הם חשבו שעכשיו הם יגיעו הבייתה בשלום אבל הם לא ידעו שמאחורי ההגה יושבת מעריצה מטורפת שלהם...

riotgirl28

New member
ואזז..

היא נסעה למנהרה. יצאה מהאוטו והתחילה לעשות מופע סטיקלייטים[: והם הרחו עד שהם נתקלו ב.

קרניjack

New member
.......

נתקלו בסוכנים מהמוסד שעצרו אותם על נסיעה מופרזת! פתאום המעריצה עושה עיניים לסוכנים....היא מתחילה להוריד את הבגדים...ומסתבר שהיא גבר! זה היה.......

bad astronaut

New member
....

פאט! השוטר בורח כי חושב שפאט הוא בת שהפכה לבן כדי להביא לו מכות! כולם צוחקים ודייויד אומר "נו יאללה בוא נחזור הבייתה אני צריך להשתין באמבטיה"... פאט צוחק בצחוק מרושע ופתאום...

קרניjack

New member
ואז.......

מסתבר שזה לא היו ניידות משטרה אמיתיות! אלא חבורת מעריצים מטורפים בישראל....והם רואים (יותר נכון רואות) את סימפל ערומים! וסימפל מתחילים להתלבש שוב כי הם מתביישים! אבלל יש אונס והוא נאנס ע"י.....

לינקנית

New member
....

שנאנס על ידי My Chemical Romance וסימפל התחילו להלחם עם הכלי הכי גדול שלהם בעוד שלMy Chemical Romance היו אקדחים!... חחח הרגת אותי תמשיכו

לינקנית

New member
...

וסימפל יוצאים בריצה שהיידים שלהם מחזיקים ומסתירים תז*ן ותב*צ*ם שלהם

../images/Emo103.gifואז...

הם הגיעו לסמטה חשוכה ושם, למרבה הפתעתם, הם ראו חללית. הם נכנסו אליה, ו(שוב) למרבה הפתעתם, הם ראו את... [נא לא לשכוח שהם עדיין ערומים.]

לינקנית

New member
וההם ראו..

את שייגעצ ודא הייבס יוצאים מהחללית ושרים ביחד מרלין מונרו האם תרצי להיות אישתי..סימפל מתחיל לרקוד בלט ...והאברים שלך עפים באויר.....

למעלה