משחק

../images/Emo103.gifובינתיים,

החללית ממריאה, מבלי שסימפל/שייגעצ/דה הייבס יודעים על כך. לאחר זמן מה, פייר מתחיל לקלוט שהנוף מהחלון שלו משתנה, ואומר...

whatsername 234

New member
...

אז הוא אומר:"זה רק אני או שהנוף מהחלון משתנה?" אז כולם כזה:"לא זה רק אתה בנאדם..." והם ממשיכים לרקוד בלט

bad astronaut

New member
...

פייר לא הפסיק לחשוב על הנוף המשתנה! אחרי שהם רקדו בלט הם הלכו לישון והוא חלם על כך שראה נוף משתנה ואז הכוכבים רקדו בלט, וג'ף בא והזמין אותו לרקוד, הם רקדו ורקדו ואז הוא פגש את איטי ואיטי היה גם עם חצאית בלט ושלושתם רקדו בלט... ברקע הוא שמע שיר של מוצרט ואת צחוקו המרושע של פאט! פייר התעורר מיוזה כולו אבל במהרה גילה שזה לא זיעה אלא סתם מים שדייויד החליט שלפוך עליו! הוא הלך לחלון שהיה דומה לחלון של הבית שלו אבל שונה ואז...

לינקנית

New member
שלך יותר יפה..

הוא ראה..כדור ארץ אחר עם כניסה מוזרה שכולה אבנים וקריסטלים והם נכנסים בכניסה והכניסה מתחילה להיסגר כליהם אבל..

Dorin555

New member
אני אנסה../images/Emo13.gif

בינתיים המטוס המשיך לטוס, פתאום עברה להקה של חסידות מול המטוס והוא התרסק...

../images/Emo103.gif

והחללית התרסקה על אי בודד! אבל אף אחד לא שמע כי כולם ישנו כמו בולי עץ. פתאום פייר התעורר וניסה להעיר את הסולן של שייגעצ (נו מה לעשות אני לא זוכרת שמות). הסתבר שהוא היה בעצם הולוגרמה! הוא ניסה להעיר גם את שאר הלהקה, ולאחר מכן את דה הייבס, ואיזו הפתעה- גם הם היו הולוגרמות. לבסוף החליט להעיר את שאר סימפל ולספר להם מה קרה. נו תמשיכו יצא לי ארוך מדי ואני יכולה להמשיך עוד הרבה אם אני לא אעצור פה.

לינקנית

New member
והוא מגלה שגם סימפל הולוגרמות

הוא לא מבין מה קורה פה...בזמן אחר בעולם שונה ומוזר נמצא סאב וגם כל שאר הלהקה כל אחד במקום אחר .ו......

../images/Emo103.gif

ווש! עבר חץ מעל הראש שלו. הוא התכופף וניסה לזחול מחוץ לטווח הירי, והצליח להתחמק. הוא הביט סביבו. המקום לא היה מוכר לו. או שבעצם כן? הוא ניסה לזהות אנשים... ולא הצליח. ואז הוא ראה את ויגו מורטנסן ואורלנדו בלום עומדים מולו, ואמר (הכוונה היא לסאב): "wtf?!" פתאום הוא שמע "קאט!", וראה אדם עגלגל (נו טוב, שיהיה שמן
) ומרכיב משקפיים שעמד מולו. "היי, אני לא מכיר אותך? כן, אני מכיר אותך! אתה פיטר ג'קסון, הבמאי של שר הטבעות!" ואז הוא שמע קול מוכר... יאיי אני אוהבת לעשות את זה

לינקנית

New member
חחח טוב

הוא שמע הקול הקול מאיפה הוא באה סאב מנסה להיזכר לראות מאיפה הקול הזה מוכר לו הוא מסתובב באיטיות אחורנית ורואה אדם גבוהה 1.75 שער בלונדיני עם משקפים...הוא מתקדם אליו בצעדים קטנים מפוחדים (סאב מתקדם אל הבחור) והוא רואה שזה צסטר מ-לינקין פארק ו-...

bad astronaut

New member
אמממ..

לפני שאני ממשיכה, 175 בישביל בן זה לא ממש גבוה וצ'סטר הוא יותר מ175... צ'סטר הגיע לאט לאט אל המקום בו עמד סאב, ופתאום צ'סטר נתן לא סטירה, סאב המבולבל לא הבין מה קרה ולמה פתאום צ'סטר מביא לו סטירה ולמה צ'סטאר בכלל לובד שימלה בגוון ורוד-סגול! ואז צ'סטר מתחיל לדבר בקול נשי "איך יכולת לשכב עם ג'ף אתמול?לא חשבת על איך שאני מרגישה???" סאב מרגיש בחילה, הוא לא ידע אם הוא באמת שכב עם פייר או שצ'סטר סתם משחק אותה...הוא פשוט פרץ בבכי והלך לחבק את פייר, הוא פשוט רצה חיבוק מהחבר הכי טוב שלו...

Satla ruleS

New member
אמ..

בוקר, ציפורים מצייצות, קרני השמש חודרים דרך החלון אל עינייה של עדי [אני
מועאהעאה] והיא מתעוררת בבהלה..ומגלה שהכל היה רק חלום, או שאפשר אפילו לקרוא לזה...סיוט (?) נגמר הסיפור חיחי;] מעניין איך יצא..תייכף אני יתחיל בעבודה

bad astronaut

New member
../images/Emo46.gif ככה אתם!

אני עשיתי מגילה של סיפור ואתם לא מתייחסים! ככה אתם??? חח סתם חפיף =]

למעלה