McWeekend!

ריהותם

New member
|כדורגל|McWeekend!:D

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא יודעת,אבל היו.נראה לי דברים ממושן
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Red Hot Chili Peppers-Readymade!!!
פשוט שיר מדהים,אח אני כ"כ מאוהבת! הדג נחש-אני מאמין כל שירי המונדיאל,גם של שאקירה וגם של כנען
הלהקה המגניבה של השבוע:
Red Hot Chili Peppers
קליפ שעשה לכן את זה:
Ray William Johnson הבנאדם פשוט קורע מצחוק,צריך רק להקשיב גם למה שהוא אומר. http://www.youtube.com/watch?v=JE8Ix4E2NtY
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
עספור
ספר / פיק השבוע:
הנערה ששיחקה באש-המילניום השני של סטיג לרסון
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המשחק של אנגליה מול סלובניה,מה לעזאזל?!
משהו ששימח:
סיימתי י"א ואת כל הבגרויות חובה!
פירסינג חדש ומהמם!
פאקינג ההפקה החדשה של אנסמבל ציפורלה היו היום המודיעין והיה ממש טוב!נכון שזה לא עקיצה טבעית אבל זה היה מעולה,אני לא יכולה להשוות בין השניים כי הם כ"כ שונים אבל ממש נהניתי
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
I Got Big Booty Bitches Big Big Booty Bitches What?!
המלצת השבוע:
לראות את ההפקות של ציפורלה,גם עקיצה טבעית וגם דרך חגב.הם פשוט אדירים והם גם לא סנוביים הם מדברים עם הקהל מצטלמים איתו וזה כ"כ כיף!
התמונה הכי חמה:
הם דומים בצורה מפחידה! (למי שלא מכירה,מימין Flea הבסיסט של רד הוט ומשמאל שחקן הכדורכל הבריטי Roonney)

McMonkeys

New member
שוב אנחנו כאן בסלון של סלומוןD:

מצעד הלהיטים של מקפליי:ליטל ג'ואנה
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:מלא!
הלהקה המגניבה של השבוע:מוקי
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:איזו תוכנית בישול שמוקי יתארח בה
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:סתם שטויות עם ילדות מפגרות..
משהו ששימח:שמצאתי תוכנה מעולה להורדת שירים!
משהו שהעציב:חברה שלי עוזבת את קדימה:(
ציטוטיה: איה:לבעלי יקראו לי הראשון לילד הראשון שלי יקראו לי השני לילד השני שלי יקראו לי השלישי וככה עד החמישי לילד החמישי שלי יקראו לי השישי ולילד השישי שלי יקראו זוטאXD זה היה ממש מצחיק באותו ברגע
גיל:סיון בא לי את הגלידה מהים אני:מה זה הגלידה מהים גיל:היא הייתה גדולה כזאת וכולה נשפכה על השולחןXD מיטל:סבתא קנתה לי את עיתון השיק והשוק אני:את מה? מיטל:פנאי פלוס אני:מה זה? מיטל:עיתון המתלבשים הטובים והרעים ביותר אני:מה זה? מיטל:חח עזבי אני:רמת ההשפלה עד כדי כך נמוכה שמישהו חשב על להמציא דבר כזה? מיטל:חחחח הם אשכרה מדרגים את המתלבשים אני:ואת אשכרה קונה את זה אני:אני תוהה מה יותר פתטי.. מיטל:הכנתי קצפת טעימה מאוד לשירה אני:את נוגדת את עצמך אני:אמרת שאת הכנת ושזה טעים.. ~מיטל לא מצליחה להכנס לאינטרנט ומנסה להכנס לשל השכנים לשכנים יש סיסמה~ מיטל כותבת בשורה של הסיסמה גילי המכוערת ואומרת:זה בטוח המפתח רשת!XD
מתנגן בראש / בפלייליסט:לא תמיד הרוב צודק בדרך כלל הוא מטומטם..
המלצת השבוע:תשתו קולה זה טעים
התמונה הכי חמה: ואם מישהי פה אוהבת את אירוסמית' אני אשמח אם תגידו כי אני צריכה עזרה..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד. D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
bubble wrap
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
wavin flag כאילו השיר של המונדיאל, הוא מאגניייייב . D:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
אין.|:"
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
GLEE !@!#@!#! ראיתי את הפרק האחרון
אחים ואחיות~עונה 4!!! OO"
CSI NY ~ בריאן היה שם. *~* ~
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
האינטרנט הבנז*** הזה ><"
משהו ששימח:
חווווופפפפפפפפפפפשששששששששששששששששש !@#$%^%$%@#@ DDDDDDDDDDDDDDD: תעווודה שהייתה יחסית סבבה חוץ מ75 בערבית!! D: והשאר היה מעל 80. *~* הלכתי לG עם חברים. היה ממש כיף. D: לילה של השמו"צ שהיה מאוד מצחיק וכיף. D: חג קן של מקורות -של השומר הצעיר כאילו.D:-, אחד החגים המביכים ביותר שהיוו.XD יוב ושלי באו אלי וראינו סרט של פריס הילטון, אחד מאוד מאוד מטריד. והיה כיף. 3> ~למרות שזה היה קצת זמן :<~ מודניאל > ארגטינה > מסי , ווווווופייי. D:
טוב זהו נראלי.XDD
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
היה, היה הרבה, אבל אני לא זוכרת.XDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מסי~
המלצת השבוע:
בחופש תמיד תשימו את הפלאפון על שקט שאתן הולכות לישון, תמיד. >< כי אז מישהו עלול להתקשר אליכם ב10 בבוקר שאתן באמצע חלום על מסי. 3> חחח
התמונה הכי חמה:
אני מאוהבת בו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתי היא אמרה את זה?XD

לא אבל היה ממש מצחיק, בעיקר שירדו על גפן שהוא הרפס, וכשישבנו בדוגית.XDDDD גאד אחד הטובים. D: ד"א ישלי תמונה טובה של השמות בבאולינג. D: תודי שזה היה גאוני לקרוא לך אסאדו. P:

כן כן...

והיא אמרה את זה מתי ששירה או קארין ביקשו ממני ללפף משהו ואמרתי להן שאני לא מתקרבת לליפופים... ותעלי את התמונה לפייסבוק...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני שחכתי איך מעלים תמונות לפייסבוק.XD

אבל אם את רוצה אני אשלח לך ואת תעלי. :) וגם זה לא כזה טוב, אבל זה מובן יותר ממה שג'ייק שמה.XD

למעלה