דייב מקים פרויקט צדדי

L D N

New member
../images/Emo18.gif דייב מקים פרויקט צדדי

דייב מקים פרויקט צדדי *אהמ*צ'ארלי סימפסון*אהמ* הם מחפש זמר עכשיו [מיליון בולטינס במייספייס בערך.] אניוואי, זה מה שהוא כותב במייספייס: I'm looking for a singer/singing guitarist to work with on a new project im putting together around Son Of Dork. Its going to be pretty serious and is going to be london based. Theres no age or sex specification, but only apply if your serious and have the means and capabilities to be in a full time, working band. Experience isnt neccessary, but would be preferred. We have the full band except a singer so thats all im looking for at the mo, so if your interested and wanna blast some shit then send an mp3 of an example of you singing to: [email protected] I'll get back to you. Peace x אתן כבר יודעות מה קרה בפעם הקודמת עם 'פרויקט צדדי'

Dana Mi

New member
אני ממש לא בעד

הרכבים צדדיים מובילים רק לבעיות.. הם לפני הוצאת אלבום שני - דייב צריך להתרכז בזה.

O0NoNi0O

New member
!@#$%../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אוף איזה מטמטם! למה ניראה לי שהוא בכלל בלהקה רק כי הוא רצה להתפרסם ושיאהבו אותו ואז רק יפנה למוזיקה האמיתית שהוא אוהב. איכ ועוד פעם הוא היה הפייבוריט שלי [עד לפני עשר דקות=\\ XD]. אוף מטומטם! כולם כולל הוא ושאר הלהקה יודעים איך זה ייגמר! הכי מסכן זה ג'ייימס פעם שנייה שזה קורה לו. ;-;

L D N

New member
../images/Emo18.gif ג'יימס כותב בולטין על זה

הממ... ג'יימס כתב בולטין ואני הייתי בשוק שקראתי את זה. אניוואי: HEY PEOPLE whats all this nonsense about the band splitin up??? we are tourin in may better late than never hello??? any body home ??? if dave wants to try other music more power to him !!! he aint leavin the band and if he did son of dork wouLd still continue without him this aint busted anyway those who attended the sic tour thanks for makiNg the evening amaziNg astoria may 26th put it in your diaries in fact put the whole tour in your diaries BETTER LATE THAN NEVER BABY POCKET !!!! תרגום: היי אנשים! מה זה כל השטויות האלו על זה שהלהקה מתפרקת?! אנחנו מופיעים במאי עדיף מאוחר מאשר אף פעם הלו?? מישהו בבית?? אם דייב רוצה לנסות עוד מוזיקה אחרת אז עוד כוח לו!!!! [?] הוא לא עוזב את הלהקה וגם אם כן סאן אוף דורק ימשיכו בלעדיו זה לא באסטד כל מי שהיה ב sic tour תודה על זה שגרמתם ללילה הזה להיות מדהים אסטוריה ב-26 למאי תרשמו את זה ביומנים בעצם תרשמו את כל הסיבוב הופעות ביומנים עדיף מאוחר מאשר אף פעם בייבי כיס!!!! [?][חחח מה הקשר] בכל מקרה, נראה לי שיש שם טיפה אישיו עם דייב [ג'יימס כותב שהם ימשיכו עם סוד גם אם דייב יעזוב. מה עובר עליו?!] פאק אני עדיין בהלם. :|

m i c k e y 15

New member
יאו..אני בהלם...ג'יימס חמודדדדד

חח הוא כל כך אוהב את הלהקה! הוא לא ירשה שזה יהיה כמו באסטד! ואני שמחה!

O0NoNi0O

New member
../images/Emo45.gif

והוא צודק שדייב יעזוב עם בא לו הם יימצאו לו מחליף בנו טים. ארר הוא עיצבן אותי הבלונדי הזה! קרציה אני שונאת אותו!@$%$#@

L D N

New member
../images/Emo215.gif עזבו מחליף.

דייב הוא חלק חשוב בלהקה מהבחינה הזו שכולםםםם מכירים אותו. נכון שהוא לא הגיטריסט הראשי ולא סולן אבל כל מי שמתחיל להעריץ את סוד ישר שם לב אליו. [והוא גם היה אדי באדיס סונג] וכן, אני בטוחה שלדייב יש חלק ביצירה של המוזיקה של סוד. ולי לפחות, סוד בלי דייב... זה יהיה ממש ממש ממש מוזר
אני מעדיפה כבר שהלהקה תתפרק מאשר שמישהו יעזוב.

O0NoNi0O

New member
ממש לא.

לפחות לדעתי. אני אוהבת את הלהקה ואני חושבת שהם טובים למרות דייב אפשר להמשיך הלאה. זה הכי מעצבן בחיים כשזה קורה כי וואלה אתה אוהב את הלהקה כמו שהיא וזה אפעם לא יהיה אותו דבר אבל עדיין עדיף על כלום.

L D N

New member
../images/Emo215.gif נניח שדייב עוזב, ונניח שלדי

**שלדייב היה חלק גדול וחשוב ביצירה של השירים ואז זה לא יהיה אותו דבר וכנראה שזה יהיה ממש גרוע. אבל אם ג'יימס/סטיב היו עוזבים אני בטוחה ב100% שהלהקה הייתה מתפרקת. לא מעריכים מספיק את דייב. וזהו.

O0NoNi0O

New member
המ..אני לא חושבת שלדייב היה חלק

משמעותי ביצירת השירים. והוא ממש עיצבן אותי אז לא יודעת אני דיי שלילית לגביו. כי אין דבר כזה שתיי להקות כמו שאין דבר כזה שתיי חברים בו זמנית. הוא בוגד לדעתי ואני נשמעת מגזימה אבל הלהקה בייחוד כשאתה מפורסם וכזה "מוזיקאי בהכול" אז וואלה זה נקרא בגידה. במקום זה הוא יכל לדבר איתם על כיוון שונה.

O0NoNi0O

New member
חשבתי על זה

ככה; אני לא חושבת שעם היה לו קשר משמעותי ביצירת השירים הוא היה רוצה לעזוב כנראה שיעמם לו או משו. בכול אופן אני לא מבינה למה הוא רוצה לעשות את זה. באמת שלא. כאילו למה? בייחוד לא אחרי מה שקרה לג'יימס עם באסטד.

O0NoNi0O

New member
כאילו לא לעזוב, לקחתי את זה רחוק,

היה רוצה להקה אחרת שהוא יקים אותה אז יהיה לו יותר חלק בעשייה של הכול. אלוהים אני ממש חפרתי כאן, פאדיחהXD

L D N

New member
../images/Emo215.gif ואם ג'יימס היה עוזב היית או

*אומרת את אותו דבר? את חושבת שהלהקה הייתה ממשיכה בלעדיו?

O0NoNi0O

New member
לא.

ממש לא! חח הוא הקים את הלהקה! יש המון הבדל! [המון הבדל, איזה עילגות אלוהים] כאילו נו הבדל ענקי!

L D N

New member
../images/Emo215.gif אבל הוא חלק מהלהקה בדיוק כמ

*כמו דייב. אז אני לא מבינה למה זה נראה לך בסדר להעיף את דייב ולהמשיך עם הלהקה ואם יעיפו את ג'יימס הלהקה תתפרק. למה ג'יימס הוא לא חלק שווה לדייב?! מה הוא לא חמישית מהלהקה?!

O0NoNi0O

New member
הוא כן חמישית מהלהקה.

והוא גם חלק גדול. אבל לא גדול כמו גיימס. וזה ניראה לי בסדר להעיף את דייב בגלל שהוא עיצבן אותי ממש אם הפרויקטט הצדיי הזה! למה הו עשה את זה? בשביל הכיף? וגם הוא יכל להציע ללהקה לעשות את הסגנון החדש שהוא רוצה לעשות עם הלהקה החדשה שלו ולא ישר לעזוב את הכול. ואז זה כן היה מגדיל את החלק שלו בלהקה אבל ברגע שהוא לא מתאמץ והוא ישר עוזב ומתחיל מחדש זה כבר מקטין בהרבה את הערך שלו בעייני.

L D N

New member
../images/Emo215.gif גם סטיב הקליט כמה שירים

ולא חשבת אפילו על להעיף אותו. זה נראה כאילו אף אחד לא ממש חושב שבלהקה הזאת דייב חשוב בדיוק כמו ג'יימס/סטיב

O0NoNi0O

New member
סטיב הקליט שירים?O:::::::

לא ידעתי על זה. ופעם גם לשבתי שהוא עושה את זה ואמרתי שזסה לא בסדר אבל אמרו לי שהוא כולה עוזר ללהקה אחרת עם איזה משו=\. בקיצור אני גם עליו חושבת שזה לא בסדר.

L D N

New member
../images/Emo215.gif סבבה. אבל את באמת חושבת שאם

הוא היה עוזב תלהקה הם היו מתפרקים?

למעלה