דייב מקים פרויקט צדדי

O0NoNi0O

New member
נמ,

אולי כן ואולי לא. רוב הסיכויים שלא, עכשיו שאני חושבת על זה, כי אני לא חושבת שג'יימס היה נותן לזה לקרות לא משנה מה החלק שלו בלהקה. בקיצור אני חושבת שזה לא בסדר להקליט שירים או להקים "פרויקט צדדי". זאת הלהקה שלך ואתה צריך לייחס לזה חשיבות ענקית ולא כדבר שעם אתה כבר מפורסם אז אתה יכול להקים ולפרק כמו לקנות חלב.

Decay Dance

New member
באמת לא מעריכים מספיק את דייב

ולי אישית יהיה מוזר לראות את סוד בלי דייב כי אני הכי אוהבת אותו ואת ג'יימס ותכלס אם דייב רוצה לנסות כיוון שונה של מוזיקה הוא יכול לכתוב משהו או לנסות ואני בטוחה שחברי הלהקה שלו (סוד הכוונה) יתמכו בו וינסו להוציא מזה איזה שיר טוב ואולי גם יקליטו אבל לפחות שינסה...הכי קל ללכת ולהקים להקה אחרת ולא להתחשב בשאר חברי הלהקה

O0NoNi0O

New member
מסכימה.

זה בדיוק מה שאני חושבת. חוץ מהקטע שלא מעריכים אותו מספיק לדעתי כן מעריכים אותו פשוט אני לא בטוחה שהוא לקח חלק כול כך גדול כמו שאתן אומרות שיצירת השירים.

Decay Dance

New member
אני כן חושבת שלא מעריכים אותו מספיק

ומתייחסים אליו כעוד גיטריסט שלא נחוץ ואפשר להחליף אותו בלי בעיה... ואני לא חושבת שצריכים להתייחס אליו ככה אבל בקשר למה שאמרתי עם השירים אני שמחה שאת מסכימה :)

O0NoNi0O

New member
נמנמ.

שמחה שמישי חושבת כמוני. או שאני חושבת כמוההXD להלה אמ..אולי אבל אני לא חושבת שהוא כתב או הלחיך שיר הוא כולה מנגן אותם אז בתכלס הוא כן עוד גיטריסט. נכון שיש לו אופי ואוהיבם אותו אבל עדיין..^^

Decay Dance

New member
זה תלוי איך את מסתלכת על זה

אם בשבילך הוא סתם עוד גיטריסט אז הוא יהיה סתם עוד גיטריסט אבל אם הוא משהו מעבר לזה אז הוא יהיה משהו מעבר לסתם גיטריסט זה הכל לפי נקודת מבט

L D N

New member
../images/Emo215.gif זה לא משנה שהוא "סתם גיטריס

*גיטריסט" הוא חלק מהלהקה הוא צריך להיות שווה לג'יימס/סטיב/דני/כריס. ותאמיני לי שאם מישהו אחר היה עוזב אז כן היו מפרקים תלהקה. *מצטערת שנדחפתי לשיחה שלכן אבל הייתי חייבת להגיד את זה כי דייב הוא באמת משהו מעבר לגיטריסט. [BTW הוא לא הפייב שלי אז זה לא ממש משו אישי חחחחח]*

Decay Dance

New member
תראי

אני לא חושבת שדייב הוא סתם גיטריסט כי הוא ואמרתי את זה פה אבל אני חושבת שלפתוח להקה מהצעד זה צעד טיפשי לעשות ויכול להביא רק לדברים רעים אבל סאן אוף דורק ללא דייב זה לא סאן אוף דורק כמו שאם היו מכניסים לבאסטד מישהו חדש זה כבר לא היה באסטד וכן גמני חושבת שנותנים יותר מידי קרדיט לשאר חברי הלהקה ובמיוחד לג'יימס וסטיב עד כמה שאני אוהבת אותם ופחות מידי קרדיט לדייב שהוא בעצם כמו שאר חברי הלהקה וזה בסדר את יכולה להתערב לי אין בעיה לפחות אז...אמממ כןן

O0NoNi0O

New member
ברור שהוא משו מעבר לגיטריסט!

אני מתה על דייב שלא תבינו אותי לא נכון הוא הפייסבוריט שלי [חוץ מג'יימס אליל המין כמובןכמובן]. אבל הוא לא חלק ענקי בלהקה כמו סטיב או ג'יימס מה לעשות. כמו דאגי עם כמה שאני אוהבת את דאגי ואת דייב החלק שלהם בלהקה פחות גדול. אבל עדיין זה באסה שהוא אולי יעזוב אם מתייחסים לשמועות ולעבר. וזה ממש לא נכון שאם מישו אחר היה עוזב היו מפרקים את הלהקה. מלא להקות התחלפו בחלק מהאנשים שבלהקה ככה זה. מטאליקה, אוונסנס, גרין ועוד מלא החליפו אז זה לא כול כך קיצוני. גם עם ג'יימס היה עוזב אולי סאן אוף דורק הייתה נשארת לכי תדעי. ולא התערבת לשיחה חח עם היינו רוצות שלא ייתערבו לא היינו מדברות כאן חחXD.

Decay Dance

New member
אבל זה כל העניין

בלהקה כל אחד הוא חלק ענק ממנו ולכל אחד יש חלק חשוב מהלהקה ובשבילי בלי דייב זה לא סאן אוף דורק כמו שבלי דאגי או הארי מקפליי זה לא מקפליי כמובן שאם דני או טום יעזבו זה גם לא יהיה מקפליי... אבל אל תשכחי שבמקפליי לדאגי יש גם חלק קטן בכתיבת השירים הכל מקרה דייב הוא לא סתם גיטריסט וכמו כל שאר חברי הלהקה גם דייב מאוד נחוץ וחלק חשוב בדיוק כמו ג'יימס וסטיב ואם ג'יימס היה עוזב סאן אוף דורק לא הייתה נשארת ככה לפחות אני מרגישה וחבל שמעריכים פחות את הגיטריסטים והמתופפים כי גם הם חלק מאוד גדול מהלהקה *וכן באמת לא היינו מתכתבות כאן אם לא היינו רוצים שיגיבו...אני דווקא רוצה לשמוע דעות בעניין

O0NoNi0O

New member
נמנמ.

ננכון שהוא חלק חשוב בלהקה אבל עדיין לא גדול כמו ג'יימס. ונכון שהלהקה לא תשאר אותו דבר אבל שורה תחתונה היא גם תסתדר בלעדיו אולי פחות טוב אבל היא תסתדר.

L D N

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo45.gif

אמרת בדיוק את מה שאני מתכוונת. אני לא מצליחה לראות את סוד בלי דייב.

O0NoNi0O

New member
הם כן=\

הם החליפו מתופף גון משו בטרה קול. ואז הם הוציאו בהרכב העכשווי שלהם את דוקי. להלהל אני יודעת את הביוגרפיה שלהם בעל פה כברXD

LeeR4Ever

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo2.gif

אמ.. טוב זה דיי מפתיע. כנראה שהוא לא מוצא סיפוק בSOD... אם הוא יעזוב זה יהיה נורא

למעלה