לא אני לא חדשה ידעתי שתשכח אותי.
D dsol New member 26/9/05 #24 הרסת ! נו עכשיו היא שוב לא תבוא הרבה זמן בטענה שלא נורא כי זוכרים אותה אם נשכח היא תבוא יותר ......אני מקווה טוב לא יודע מה אני אומר אבל זה מה יש...
הרסת ! נו עכשיו היא שוב לא תבוא הרבה זמן בטענה שלא נורא כי זוכרים אותה אם נשכח היא תבוא יותר ......אני מקווה טוב לא יודע מה אני אומר אבל זה מה יש...
D D i s o r d e r New member 27/9/05 #27 יקירתי, קצת מעליב, אבל אני מבליגה (רק בגלל שעוד מעט אני הולכת לגלות שאני הזוכה היחידה בּ-50 מיליוןִ...) רואם אותך יום רביעי במיט'ש?
יקירתי, קצת מעליב, אבל אני מבליגה (רק בגלל שעוד מעט אני הולכת לגלות שאני הזוכה היחידה בּ-50 מיליוןִ...) רואם אותך יום רביעי במיט'ש?
A Amber New member 27/9/05 #31 העלבתי?../images/Emo12.gif אמממ.. צחקתי... לא, כנראה שאני לא בסביבת המיט'ש ביום רביעי...
א אלוש שמלוש New member 26/9/05 #25 ../images/Emo7.gif את נורא מוכרת לי!! ~מתגעגעת בטירוף לאחותי הגדולה~
D D i s o r d e r New member 27/9/05 #28 אחותי... גמני מתגעגע אלייך... בקרוב אשוב מלאת כוחות. וזו הבטחה!
ב ברררר New member 26/9/05 #17 האאא ג'ון תעשה לי קבב רומני ../images/Emo99.gif איזה יופי של בלוג זה בלי הפרעות!!!
ט טולייצ New member 27/9/05 #32 מזל טוב כשיהיה לי זמן [כי כגרע אין לי,אפילו שירן אמרה לי את זה,שאני מנסה להספיק לעשות הכל,אבל זה קשה מידי להיות בכל מקום],אני אראה את זה,ואדע מה הפסדתי כשהייתי באיטליה
מזל טוב כשיהיה לי זמן [כי כגרע אין לי,אפילו שירן אמרה לי את זה,שאני מנסה להספיק לעשות הכל,אבל זה קשה מידי להיות בכל מקום],אני אראה את זה,ואדע מה הפסדתי כשהייתי באיטליה