המקום שבו אני חי

../images/Emo18.gif המקום שבו אני חי ../images/Emo18.gif

מצחיק שמעל שנה לאחר שעברתי למקום הזה שנקרא "סן-פרנסיסקו", אני עדיין מצליח להיות מופתע כל פעם מחדש מהעיר הזאת. נראה כאילו אין פה גבולות, הכל מותר, ושאף אחד לא לוקח את החיים קשה מדי, עוד לא התרגלתי לזה כנראה- אבל נראה שתמיד יש לעיר הזאת מה להציע.. אתמול נערך "מצעד האהבה", לא תכננתי ללכת (למען האמת לא הייתי מעודכן מבעוד מועד), אבל לאחר העבודה פשוט לקחתי את עצמי וביחד עם כמות אלכוהול מעל הסביר, טיילתי להנאתי (כן,מדי פעם גם "פיזזתי"..) היות והטיול אתמול לא היה מתוכנן, לא לקחתי איתי מצלמה ועמכם הסליחה. היום לעומת זאת, נערך FOLSOM STREET FAIR, מן "יריד" שהוא כולו על טהרת ה"פטיש"... התמונות הבאות ימחישו לכם עד כמה הגבולות פרוצים בעיר הזאת, ושהמוסר בטוח לא מתגורר לו בסן פרנסיסקו... תהנו.
נא לא לפתוח במידה : * ואתם בעבודה. * הנכם מתחת לגיל 18 (ובמדינות מסויימות 21). * ויש ילדים קטנים\קטינים באזורכם. * ואינכם מעוניינים להחשף לערום מלא\חלקי .

תכירו זאת "נטשה"....

נטשה "תסחוב" אתכם האדונים על עגלה לאורך הרחוב, עם השוט הנכם שולטים במהירות שבה היא תסחוב אתכם למקום חפצכם, (פתרון זול לבעיית הדלק במחירים שערורייתיים! ) נטשה אוהבת שמדברים אליה גסויות.. "כלבה" זה הניק ניים שלה....

זקני השבט...

משחקים עם מקלות ע"פ מקצב אירי... (או שזה לא אירי והמצאתי את זה עכשיו... מה זה משנה?!
)

למעלה