המקום שבו אני חי

זה אכן עולם לגמרי אחר....

זה לא שאני אנסה להיות תמים ואומר שלא ציפיתי להיות מופתע... אבל אפילו אני שהייתי בטוח שזה לא כזה ביג דיל חזרתי בפנים חתומות... או כמו שאמרה לי חברה יקרה "פעם אחת מספיקה כדי לראות מה הולך שם, אבל הפעם האחת הזאת היא חובה לראות". אכן העיר הזאת היא עיר מוזרה, אבל אני אוהב אותה.

Ronit FL

New member
נעה, מהר ללישכתי!!!

נראה לי שתקבלי הרבה שיעורי בית לסופ"הש.... יש אימיול?

הודעה.

בעקבות תגובה שקיבלתי במסר, ולמען הסר ספק אני מבקש להבהיר מספר דברים: FOLSOM STREET FAIR הינו יריד הסאדו מאזו הגדול בעולם. והיות והוא כזה-ברור שיהיה ביזארי. לא ניסיתי(כפי שניתן לראות) להראות "דראג קווינס"- הרי את זה ניתן לראות בכל מועדון גייז בעולם (ולעתים גם בפורומים אחרים בתפוז). ולא זה מה שהיה לאירוע להציע. הרעיון של הפסטיבל הוא של "שליטה וכח" "עבד ואדון" ושאר "פטישים" שונים ומשונים ואת זה בדיוק ניסיתי להראות. התמונות אינן תמונות פורנו,אינן מכילות רק אנשים אטרקטיביים (ע"ע התמונה שגררה הכי הרבה מסרי תלונה- "הכל נפלא, אבל למה לעזאזל הוספת את הזקנה הזאת..") ואינן מכילות עירום מלא משום סוג (אלה צונזרו ולא הועלו לפורום מטעמים מובנים), בשאלה אם הדבר נאות כדי להעלות אותו על גבי הפורום- דעתי האישית היא שאם הפסטיבל הזה יכול להתקיים ברחוב,אני לא רואה מניעה מדוע לא לפרסם תמונות בפורום שכל משתתפיו בגירים. אייל.

Mירב

New member
מתאים לך! ../images/Emo3.gif

ומעולם לא קיבלתי ולו תגובה אחת!
אגב, לגבי הכותרת של השרשור הזה... איפה כל החבר'ה האלה "מתחבאים" ביומיום?!

snow white 7

New member
תגובה להודעה ../images/Emo9.gif

לא, לא, אני לא שלחתי מסרים
אני מבינה שיש אנשים שלא ראו בעיין יפה את התמונות ששמת. קודם כל, אני רואה שדי צינזרת ושמת רק תמונות שעדיין לא מוגזמות נורא... למרות שגם ממה ששמת הייתי המומה
, אבל יפה על המחשבה לצנזר... חוץ מזה, היית הוגן ושמת אזהרה מפורשת בהודעת הפתיחה שלא לפתוח במקרים אלה ואלה... אז מי שלא מוכן נפשית לראות תמונות כאלה, יכל להימנע. מבחינתי, זה היה כמו מסע אנטרופולוגי לעולם אחר, אז יש עניין לציבור.

אם רק היה לך מושג....

מה דעתי על הדברים האלה..... (ממש לא MY CUP OF TEA), אבל חשבתי שזה אירוע מיוחד שבהחלט שווה לשתף. אני מניח שפה ושם יש אנשים שקצת נדהמו מהעניין, אבל בסך הכל, קיבלתי דווקא פידבקים נורא חיוביים מאנשים (חוץ מבקשות של מספר אנשים לשלוח להם את התמונות הפחות מצונזרות...
)

snow white 7

New member
זה גם לא ה-../images/Emo96.gif שלי ../images/Emo13.gif

אבל, כמו שכתבתי, אני מתייחסת אל זה כאל חלק ממסע אנטרופולוגי...

h u s h

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

למעלה