הסכם אימון

G r e

New member
?

האם זה בא ממך ? האם הפחד שלך מפני התרחשות שכזו משקף במידה זו או אחרת אמת לגבי האופן שבו את מאמנת ? האם יכול להיות שלמאומן שלך (בעבר או בעתיד) תהיה עילה ממשית לתביעה משפטית כנגדך ? [email protected]

אלדר01

New member
G r e

גם אם מוגשת תביעה,שזה נדיר ביותר,הסיכוי של התובע לזכות קלוש. ומצד שני אם שרלטן יחתים על חוזה,החוזה לא יגן עליו...

GRE

אני אשים בצד את דעתי על רוח השאלות שלך ואשאר בדיון הענייני. בהבנה המשפטית (המוגבלת) שלי כששניים חותמים הסכם בעקבות אינטראקציה כלשהי ביניהם (כמו ההסכם טרם ניתוח או ההסכם הצהרה על בריאות טרם טיפול כזה או אחר) הם עושים את זה מתוך אחריות ולא מתוך פחד. ארגונים גדולים ומכובדים מגינים על עצמם ולא עושים זאת מתוך פחד. נהפוך הוא.... אני עצמי הוחתמתי לא פעם אל הסכם מהסוג הזה ומעולם לא קישרתי אותו לפחד או לחוסר מקצועיות. סיפרתי על תביעות כאלה שכבר היו בארה"ב כי חשבתי שיש בידיעה תועלת. כל אחד בוחר את התייחסותו לאינפורמציה הזו אבל לדעת - לא יזיק. גם לא לך.... רק טוב, ענת

שחף 01

New member
תודה ../images/Emo124.gif

תודה לכולכם על הפתיחות, השיתוף והרחבת האופקים.

G r e

New member
תשובות אפשרייות

האם להחתים לקוח על חוזה שפותר אותך מן האחריות זו פעולה אחראית מבחינתך ? אני חושב שאפשר לענות על השאלה הזאת בשני אופנים - א. כן. בזה שאנחנו מחתימים לקוח על חוזה שפותר אותנו מאחריות אנחנו למעשה "מגנים על עצמנו" מאפשרות של תביעה משפטית. ב. לא. תדמייני לעצמך שאת רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית וכבר הרבה זמן את עורכת בדיקות שונות והשוואות בין מערכות כאלו ואחרות ולבסוף את מוצאת את המערכת "המושלמת" בשבילך, אבל...יש בעיה קטנה - היא לא מגיעה עם תעודת אחריות. מה יעבור לך בראש ? איך תפעלי ? אם תחליטי לקנות אותה בכל זאת איך וכמה תשתמשי בה ?ועכשיו..תדמייני לעצמך שאת מערכת הקולנוע הביתית.

gre בוא נעזוב את הסוגיה

איש איש רשאי לדעתו גם בשאלה הזו וחבל שאתה נתפס לשיפוט אישי על אופי העבודה שלי ועל חוסר האחריות שאני מגלה בה רק בגלל שאני מלווה אותה גם בהסכם. אני מניחה שאתה אדם אחראי עם או בלי הסכם ובטוחה באחריות, ברצינות ובמקצועיות שלי. בוא נשאיר זאת כך. כל טוב, ענת

G r e

New member
כן צודקת.

לא התכוונתי לפגוע , רק שזה נושא שמאוד נוגע לי ללב ולפעמים אני מגזים.

למעלה