למה
H h e n y New member 29/9/03 #46 וואיי איזה תמונה מדהימה שלו../images/Emo99.gif *שומרת אותה ליד המיטה*
ס סער טובי New member 28/9/03 #14 זה לא מאז קומו של הפורום... זה מאז קומו המחודש... ויש שירשור יותר מאגניב מזה ויותר מעודכן! טוב... היה... השרשור שלי ושל נועה להשתלטות על העולם
זה לא מאז קומו של הפורום... זה מאז קומו המחודש... ויש שירשור יותר מאגניב מזה ויותר מעודכן! טוב... היה... השרשור שלי ושל נועה להשתלטות על העולם
ס סער טובי New member 28/9/03 #15 והדיבורים על הפורום מראשיתו מזכירים לי משהו.... עוד יומיים יש לי שנה בפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והדיבורים על הפורום מראשיתו מזכירים לי משהו.... עוד יומיים יש לי שנה בפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H h e n y New member 28/9/03 #16 יאללה שים אותו פה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif משעמם ליייייי
H h e n y New member 29/9/03 #45 אתה סותר אותי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif
ל לירונר New member 28/9/03 #5 יש לי הרגשה שזה דילן... הסגנון כתיבה מזכיר לי אותו... אבל זו לא דפיקות, זה ממש משעשע
א אבטחת הגולשים New member 28/9/03 #38 ../images/Emo18.gifהרגעת הרוחות../images/Emo18.gif הטלת רפש והאשמות עלולה להביא במקרים קיצוניים לאלימות שתסכן את שלום הגולשים, אנו מבקשים ממך לחדול בזריקת השמות או ש.. אנחנו נחסום!! המשך גלישה בטוחה.
../images/Emo18.gifהרגעת הרוחות../images/Emo18.gif הטלת רפש והאשמות עלולה להביא במקרים קיצוניים לאלימות שתסכן את שלום הגולשים, אנו מבקשים ממך לחדול בזריקת השמות או ש.. אנחנו נחסום!! המשך גלישה בטוחה.
H h e n y New member 28/9/03 #12 וואלה......./images/Emo12.gif באמת.... יכול להיות דילן... צריך לחקור את זה לעומק...
H h e n y New member 28/9/03 #17 דרך אגב../images/Emo55.gif לחדש- נכון שקיבלנו אותך יפה אתמול ??{אנחנו לא עושים את זה לכול אחד.... } זה רק מרוב
דרך אגב../images/Emo55.gif לחדש- נכון שקיבלנו אותך יפה אתמול ??{אנחנו לא עושים את זה לכול אחד.... } זה רק מרוב