ח..חד..חדש..חדשו..חדשות!

linoy7

New member
../images/Emo12.gif מישהו מוכן לתרגם לי?../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif

|בורה|

MoRaN SaShA

New member
עצלנית או לא יודעת אנגלית? שאני אדע אם בא לי

לתרגם. סתם נו חח בקיצור לעניין- מראש אני מציינת שמשהו בכתבה הזו לא נראה לי.. ואני לא מאמינה לאף מילה חחחח ג'ניפר ביקשה מקורטני שתבוא עם קוקו לסט צילומים של ג'ניפר באורגון..בגלל שהיה לה יום רע בצילומים והיא רצתה לדבר עם קורטני. קורטני אמרה לה שזה לא זמן טוב והיא לא יכולה לבוא - וזה גרם לג'ניפר להתפרץ ולצרוח על קורטני שהיא כבר לא מפנה לה זמן יותר ולמה היא לא יכולה לתמוך בה יותר.. קורטני, מצידה, התעצבנה ואמרה שהיא מרגישה שכל מה שהיא עושה זה לשמוע את ג'ניפר מיבבת. היא אמרה לג'ן שהיא מתנהגת באנוכיות אך ג'ניפר לא רצתה לשמוע זאת וטרקה לה את הטלפון בפרצוף. מאז הן לא דיברו. כמובן גם מסופר שדיוויד הוא שביקש מקורטני לא ללכת כי הוא לא רצה שהן ילכו. בולשיט, אם תשאלו אותי. אנשים חארות זה מה שיש לי להגיד חח או שזה מקנאה..כי מי לא היה רוצה חברה טובה במשך 14 שנה!? ..

linoy7

New member
אני יודעת אנגלית!../images/Emo46.gif אז אני עצלנית, סו וואט?!

ו...
זה נשמע לי ממש מוזר.. בכל מקרה, גם אם זה נכון... אני בטוחה שזה ייפתר.. כי סה"כ בכל חברויות יש גם מריבות..

MoRaN SaShA

New member
איזה שטויותתתתתתתת. אני הולכת לקרוא את הכתבה

אבל אין סיכוי שאאמין לזה.. חחחח הן חברות כבר 14 שנה או כמה.. ג'ניפר הסנדקית של קוקו.. מה זה השטויות האלו!??!? אני מבינה את השנאה של כוכבי הוליווד לרכילויות.. ל-מ-ה.. ל-מ-ה..??!

just adiki

New member
לאאאאאא../images/Emo7.gif

שמת כאלה כתבות יפות, למה להרוס??
אני מאמינה שזה איזה משברון, לכל אחד יש כאלה. קורה, חברות רבות ומשלימות אי אפשר לחיות בארמוניה כל הזמן. בכל מקרה לג'ן היה יום רע, קורטני לא היתה במצב רוח משהו ובתקופה לא טובה, יהיה בסדר
.
שישלימו ויהיה טוב. אלה ריבים שעוברים עליהם. ברגע שמישהי תרים סליחה ותתקשר זה יפטר
. הן לא יסיימו חברות בגלל זה.

MoRaN SaShA

New member
אני אפילו לא מאמינה ל''משברון' הזה..

משהו פה לא נשמע לי.. כל המקורות האלו נשמעים מופלצים מדיי.. איזה מן מקור שמקורב לאחת מהן יהיה כזה זבל ויספר לצהובונים על מה הולך בחייהן הפרטיים? תמיד שכתוב "מקורב" זה ישר נשמע לי מלוכלך. אה וזה- הרמוניה, אגב
חחח ובסדר, בכל קשר יש משברים ולא הכל זה סדרת טלויזיה. אבל מפה לכל השטויות שרשמו בכתבה הזו..זה 14 שנה של חברות, וזה כבר מעבר לזה- ג'ניפר הסנדקית של קוקו.. הן כמו משפחה....

just adiki

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifתמיד שאומרים מקורב אני כזה..

"מי החרא?!" למה איך כתבתי הרמוניה? |בודקת|
אופס.
יכול להיות שהריב הזה באמת יצא אבל תמיד בעיתונות מוציאים הכל מפרופוקציה...

MoRaN SaShA

New member
לכי תדעי, היה או לא היה.. אבל אין מצב שמקורב

אליהן יספר את השטויות האלו חחחחח אשכרה מי החרא?! חחח לרוב, עיתונים אוהבים להמציא.. בעיקר בארץ.. אולי גם בחו"ל חחח לכי תדעי

MoRaN SaShA

New member
אוקיי הנה עובדה- דיוויד מכנה את ג'ניפר -

אשתו השנייה. למה שהוא יגיד לקורטני לא לנסוע אליה, מה הוא שולט בה? מה הוא לא אוהב את ג'ניפר? שוקינגלי, הצהובון הזה יודע את כל הפרטים.. אולי הוא היה צד שלישי בשיחה? חחח מאיפה הצהובון יודע שג'ניפר טרקה לקורטני את הטלפון? למה שג'ניפר תעשה את זה? לעזאזל מאיפה ממציאים כל כך הרבה שטויות? רק לפני שבוע הייתה כתבה על קורטני בה היא אומרת שהצהובונים מצליחים להמציא עליה המון שטויות.. והנה - יש לי הרגשה שזו עוד שטות שהם הביאו . אני שונאת שתמיד כותבים "מקור מקורב" או כל מיני מקורות כאלו. כאילו מישהו שמקורב לאחת מהן, יגיד מה קרה שם.. הרי איזה מן חברים אלו?! חח זה כל כך לא הגיוני!.. בקיצור ולעניין, משהו פה לא נשמע לי.. וגם אם היה משהו - מכאן ולפוצץ את כל החברות ביניהן, נשמע לי מפגר ואינפנטילי..

NITSAN6

New member
מה זאת אומרת"למה שג'ניפר תעשה את זה"../images/Emo112.gif

לכי תדעי...יש לה סיבות משלה. לא בטוח ששמעת את כל הסיפור(מאוד לא בטוח
)

MoRaN SaShA

New member
אם אתה חייב לדעת, הייתי נוכחת על הקו...../images/Emo19.gif

חח סתם נכון- יש לה סיבות.. אבל זה נשמע לי כל כך ילדותי .. ולא מתאים... שאם זה נכון אז זה מאוד מוזר.

NITSAN6

New member
קודם כל אני בת../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

כל הזמן שאת מכירה אותי בכלל לא ידעת?
ואת צודקת שזה ילדותי ולא בטוח נכון

RayoDeLuz

New member
../images/Emo18.gifאני גמרתי ומה איתכם?../images/Emo18.gif

מוזמנים להוסיף עוד חדשות של ג'ניפר מהתקופה האחרונה!

למעלה