יש מצב אנחנו יוצאים ב5/8
ע ענתושה המקורית New member 31/7/05 #32 אם השאלה היא אלי.. אז אני בת 16 וארבעה חודשים (בשביל הדיוק חח) חברה שלי אחת בת 17 וחצי ואחרת ב-12 לאוגוסט בת 18!
אם השאלה היא אלי.. אז אני בת 16 וארבעה חודשים (בשביל הדיוק חח) חברה שלי אחת בת 17 וחצי ואחרת ב-12 לאוגוסט בת 18!
ל לינור17 New member 31/7/05 #33 ואם היא אלי...חח אני בת 17 וחצי אני נוסעת עם עוד 3 שעד הטיסה יהיו בנות 18.. כלבות .. חח סתם
א אלון122 New member 1/8/05 #35 ענתושה תביאי אי סי קיו נדבר באי סי את יכולה לישלוח לי אם את לא רוצה שיראו בפרטיי הודעהה
I I dont belong here New member 29/7/05 #4 יפיפיות, מחדרה? אתה בטוח ? אולי אם תדע באיזה בית ספר הן למדו אני אנסה לעזור לך. אני מכיר אינה אחת אבל אני כמעט בטוח שזאת לא היא.
יפיפיות, מחדרה? אתה בטוח ? אולי אם תדע באיזה בית ספר הן למדו אני אנסה לעזור לך. אני מכיר אינה אחת אבל אני כמעט בטוח שזאת לא היא.
Y yanivzips New member 29/7/05 #5 אני לא יודע אבל תיתחבר לאי סי קיו שלי 228363742 אני ימסור לך עוד פרטים
T TheBeast New member 31/7/05 #29 ../images/Emo18.gifטסים\טסות+קבוצות../images/Emo160.gif טסים בקרוב ומחפשים חברים נוספים שטסים באותו תאריך? בלוחות הפורום תוכלו אתם, גולשי תפוז, לגבש קבוצות טיסה. שרשרו לכאן תאריכי טיסה ומקומות לינה [+דרך ליצירת קשר במידה ותרצו]
../images/Emo18.gifטסים\טסות+קבוצות../images/Emo160.gif טסים בקרוב ומחפשים חברים נוספים שטסים באותו תאריך? בלוחות הפורום תוכלו אתם, גולשי תפוז, לגבש קבוצות טיסה. שרשרו לכאן תאריכי טיסה ומקומות לינה [+דרך ליצירת קשר במידה ותרצו]
N NoLa New member 31/7/05 #31 מישהו טס ב 4/8 ?!? שנוכל להכיר במטוס??? חחחחח הטיסה שלנו היא ב 6:30 לפנות בוקר וממש לא ברור לי מה נעשה עד הצוהריים שנקבל את החדרים עם המזוודות בנאפה!
מישהו טס ב 4/8 ?!? שנוכל להכיר במטוס??? חחחחח הטיסה שלנו היא ב 6:30 לפנות בוקר וממש לא ברור לי מה נעשה עד הצוהריים שנקבל את החדרים עם המזוודות בנאפה!