יתכנו תקלות באתר

../images/Emo18.gif יתכנו תקלות באתר

לצערנו בימים האחרונים אנו נתקלים בתקלה, המונעת שיגור הודעות בפורומים מסוימים. הצוות הטכני עושה כל מאמץ לאתר את התקלה ולתקן אותה בהקדם. ייתכנו שיבושים בגלישה בשעות הקרובות, איתכם הסליחה.

Shai Felton

New member
שמנו לב....פפפפ....../images/Emo41.gifהשיעור שלי../images/Emo41.gif

אהה...היה כזה כייף
עשינו מעט דראסז', נעם שם לגיל דברים מפחידים במנז' (אחרי יום שבת
) וזה דווקא הלך דיי בסדר, הוא נבהל אבל הוא התרגל בסוף, ולמרות ההצגות שלו היה בסדר. אחר כך קפצנו מכשול אחד, עבדתי על לבוא כמה שיותר קרוב למכשול ולאט, הוא קפץ קצת עקום אבל הצלחתי לשבת יחסית טוב ולתת לו ידיים. אחר כך כולם הפסיקו ונעם העלה לי את זה ליותר גבוה, ובשלוש קפיצות האחרונות הייתי צריכה לתת לו יותר יד, אבל זה היה ממש קשה הוא קפץ ממש עקום.... קיצר בסוף נעם מדד ת'מכשול וזה היה 1.35-1.40 בערך. קיצר היה נייס
הוא לא הפיל ולא סירב כל השיעור, נקווה שימשיך ללכת טוב ככה.....

SHoooKoLaTa

New member
בובית אני שמחה בשבילך../images/Emo24.gif

ומקווה שימשיך ללכת לך טוב, ואפילו הרבה יותר טוב!!

צדק8

New member
בעעע...

הגעתי למסקנה שכפיר הוא מן סוס- על כזה...
הוא לא מפחד מכלום, נעם זרק שני סנימטר לידו את הקלקר והוא לא מצמץ
הוא חתיכת מלך שקופץ הכל...הייתי ממש מעצבנת היום והוא קפץ הכ-ל.
כמעט הייתי צריכה להביא עוגה היום (מממ...לא הייתי על האוכף..
) אבל הוא הציל אותי !
מלך ! ליאן חייבת שתי עוגות כבר
וגיל גם מלך !!! הוא קפץ ממש יפה ת'מטר 36

Shai Felton

New member
בעעעע

טוב שגילית שכפיר הוא פשוט מלך מושלם
הגיע הזמן! וזה 140 לפני החורים
! אל תבאסי...... חוצמזה שקפצת ממש יפה את ה-100+-, גם ליאן, למרות שאוטי עשתה קצת בעיות..... אוף כפיר ואוטי כאלו מושלמיייייםםםםם
אני מתה לרכב על כפיר, מאפריל לא רכבתי עליו

צדק8

New member
אני מבאסת ??

את מבאסת !! 100+-
מי הכי הכי מושלם שי ?? לא אכפת לי שמחר נתחלף !!שאני אהיה שיעור על גיל ואת שיעור על כפיר... טחחח..אבל לא תרצי לחזור

Shai Felton

New member
ברור שאני לא ארצה לחזורררר....

כפירוש שששששליייייייי
עוד מעט יהפוך לדובי פרוותי וחמוט^__^ והוא יהיה מאד מאד מלוכלך ולך תהיה הרבה עבודה.... 100+-!!! אחרי חודשיים של קפיצות לא קופצים 120 צר לי לאכזב אותך....לפחות לא אצלנו.

צדק8

New member
../images/Emo6.gif איימן.

כבר עכשיו אני מנקה שנים ועוד נשאר לי.... אבל אני רוצה שהוא ישמין ויהפוף להיות מלא בשערותתתת |מאוהף| מממ...אנחנו קופצות כבר כמעט 3 חודשים!!! (נראה לי...
) ולא אמרתיייייי 120 !!! אמרתי מטר וחמישהההההההההה מטר וחמישה זה לא 100+-
! יש הבדל גדול מעוט.

Shai Felton

New member
זה כן אותו דבר אבל לא משנה!!!

אוגוסט + ספטמבר = חודשיים.... או שאני סנילית?! אבל כשהתחלתם לקפוץ אני כבר הייתי בקביעות על גיל.... וכפיר גם ככה שמן וגם ככה פרוותי, אאבל הוא יהיה יותר בחורף.....

זה בסדר...

אני מקווה שזה יגמר במהרה... דווקא בינתיים אין לי שום בעיה... אני שמחה בגלל זה דווקא!!! אבל אני מקווה שהתקלה תיגמר במהרה...

mkuzi

New member
יו יו!!! ../images/Emo150.gif

יו חבר'ה מי יוצא לתחריות ולקליניקות (ווסטרן) בנצר סרני בסוכות??? אני אהיה בשתי תחרויות (כנראה) ובקליניקה של ה-ILQHA!!! אז קדימה תגובות!!!

../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

אני אהיה בקליניקה וכנראה שגם אני אשאר לתחרות בנצר ב-15.....

mkuzi

New member
טוב מאוד!!! אז... ../images/Emo150.gif

נתראה... ועוד דבר: אין לי שום מושג איך אתה נראה... אני אנסה לשים תמונה שלי אבל אני לא יודע אם זה ילך...

mkuzi

New member
לא נורא... תגדלי מהר!!! ../images/Emo150.gif

אנחנו נתראה-זה כמעט בטוח... רק אין לי שום מושג איך את ניראת... אני ניסיתי לשלוח תמונה בהודעה הקודמת שלי בשרשור הזה ניראה לי שזה הצליח...

mkuzi

New member
אז תצטלמי בתחרות הקרובה... ../images/Emo150.gif

חחחחחחחחחח סתם סתם... לא נורא. אני אנסה לשים ת'תמונה עוד פעם. אני לא יודע מה קרה לתפוז-אם הם הצליחו לתקן את כל הבעיות או לא...

תנסה אולי להקטין אותה...../images/Emo42.gif../images/Emo75.gif

כי זה עד 250 קילו בית אולי היא יותר גדולה. ואני לא באה לתחרות בסוף כי ה15 לא מסתדר לי.

mkuzi

New member
לא נורא...

יהיו עוד תחרויות בנצר שבהן נוכל להפגש... יהיה בסדר!

למעלה