יתכנו תקלות באתר

mkuzi

New member
אני יודע... ../images/Emo150.gif

כבר השבת לי על ההודעה הזאת (אני חושב) ואני יודע שאת באה... יש לי שתי תחרויות ב-14/10 וב-15/10 אז ממה שהבנתי את באה לתחרויות שנערכות ב-15/10..... ולפני התחרויות האלה יש לי קליניקה (סוג של קורס-אני לא יודע אם את יודעת מה זה קליניקה, אז הסברתי... ) של ה-ILQHA!!! אז נתראה ונתכתב... אגב אין לי שום מושג איך את ניראת אז אם תוכלי לנסות לשים תמונה אני אשמח... אני ניסיתי לשים תמונה כמה פעמים ולא הצלחתי-אולי יתמזל מזלך ותצליחי...

אני......

תמונה נוראית מלפני שנה ומשו...לא השתנתי הרבה...חוץ מהמשקפיים שעכשיו הם שקופות

mkuzi

New member
קול!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif

נחמד מאוד!!! אני אנסה לזכור את התמונה הזאת ולחפש אותך שמה בנצר-אם את באה. בכל אופן אם תשמעי על "החוה של דנה" תדעי שאני חלק ממנה... באיזה חוה את רוכבת???

mkuzi

New member
או.קיי!!!! הולך להיות כיף! ../images/Emo150.gif

ואם את תשמעי על סוס בשם פפרצ'י וסוסות בש:אוריאנה, קריולו (הסוסה שאני רוכב עליה),ברכה(היא קווטרית שיובאה מארה"ב וכרגיל לסוסים שמה יש שמות ארוכים ומסובכים כל כך שאי אפשר לבטא אותם אז קיצרנו לה את השם ... ועוד סוסה בשם קאיה.

mkuzi

New member
אאאמממ... ../images/Emo150.gif

אני אהיה בנצר ביום שני (מחר) ואם לא הבנת אז אני גם מתחרה וגם בא לקליניקה... אז תזכרי: "החוה של דנה" עם הסוס: פפרצ'י והסוסות:אוריאנה, קריולו, ברכה,קאיה ו... זהו ניראה לי... תסתכלי בהודעה הקודמת שלי בשרשור הזה ואם שכחתי אחת מהסוסות היא מופיעה שם... אגב-לפי לוח השנה היום (12/10) קלומבוס הגיע לאמריקה בשנת-1492!!!

הייתי אמורה לצאת אבל...

בגלל שהייתה לי גיחה והתעצבנתי על הכיתה המפגרת שלי ובעבות זה התחצפנתי למורה שלי וקראתי לאמא שלי שתבוא לקחת אותי הביתה אז היא חטפה עליי עצבים ואם אני לא יצליח לשכנע כנראה שהיציאה שלי לסדנא התבטלה...

mkuzi

New member
אוי חבל... ../images/Emo150.gif

עיתוי לא מוצלח לחטוף עצבים אבל אסור לשכוח שאנחנו בני אדם ודברים כאלה קורים.... לא נורא יש תקופות טובות ויש רעות... (יום אסל יום באסל..)- לא שאני יודע מה זה אומר בדיוק אבל הכוונה שיש ימים שהכל מושלם והכל מצליח ויש ימים שהדיכאון שולט והמצב-רוח בשפל... תעודדי כל החיים לפנייך ולדברים כמו הקורס הזה יש תמיד הזדמנות שנייה!!!

talkk

New member
השיעור שלי... וואוו! כנסו!!!!!!

אוקיי, אתם מוזמנים לשרשר לכאן איך היה השיעור שלכם (אם היה) אבל אני לא יכלתי להתאפק ולספר לכם איך היה שלי!!! אוקיי, כפי שאמרתי, אני יוצרת בסוכות לטיול שת יומיים על סוסים! אני ארכב על בלוז המתוק, ולא על בלאק אנג'ל. הגעתי רבע שעה לפני השיעור כדי לסדר הכל לגבי הטיול, ויוצאים בסה"כ 14 סוסים, 10 תלמידים ו-4 מדריכים. ואני בטוחה שיהיה לי כיף!!!! וכמובן שאני אספר לכם חוויות....... עכשיו, לגבי השיעור: רכבתי על אפאצ'י, שכזכור, הוא הסוס הכי חזק וקשה בחווה. הוא לבן וגבוה! וזאת הייתה הפעם ה-2 בסה"כ שאני רוכבת עליו. התחלתי בטרוט וקאנטר, והסוס הזה כל קשה עם קאנטר, זה ממש קשה להעביר אותו לקאנטר. זה נוראי! בסוף הוא עבר לי ועשינו אפרייט של מטר איזה 8 פעמים, כל פעם פונים לכיוון אחר, ואז, עשיתי ק-פ-י-צ-ה! אוקיי, אתם מכירים את הספסלים האלה בגן הציבורי? אוקיי, אז כזה, רק יותר גבוה ורחב שמו לי, וזה היה ממש רחב, כי זה ספסל, עם מקום לישיבה ומשענת והכל, ולפני זה שמו לי אפרייט, כדי שהוא יסתכל על המוט, ובקיצור, הייתי צריכה לקפוץ מעליו, והצלחתי! פעם ראשונה! ותארו לכם איזה גובה זה! ומרוב שזה גבוה, אני עפתי באוויר לכמה שניות ובבום נחתתי על האוכף, וכאב לי התחת, והיה כזה טוב!!!! ועוד הצלחתי עם אפאצ'י, אתם קולטים, אפאצ'י! אני יודעת שבטח השם הזה חסר משמעות בשבילכם, אבל בשבילי זה המון! טוב, רק רציתי לשתף, שיהיה לכם המשך ערב נעים, טל

פפפפ כל הכבוד....

לקפוץ ספסל כזה של פיקניק זה באמת מפחיד.. יש לנו גם כאלו בחווה... אני קפצתי מעל הפלסטיק הזה ששמים בהפגנות של המשטרה.. ועוד קורה שהיא 2 חורים מעלך.. שזה היה 1.20.. זה גם די מפחיד..

talkk

New member
כן!!!!

כל הכבוד! עכשיו אני מבינה עד כמה זה מפחיד...חחח איזה תחרות יפה יש בערוץ יורו ספורט!!!! הם קופצים מאוד יפה, והמכשולים קשים.. נו, זה די ברור, שבתחרות שמשודרת בטלוויזיה, היא תהיה על רמה גבוהה... אני נשארת עם התחרות הפנימית שלי שבוע הבא
טל

TauraMan

New member
ספסל פיקניק זה כיייף!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

עשיתיאת הספסלים האלו שזה גם שולחן וגם 2 ספסלים מחוברים מהצד עם איזה 3-4 סוסים.. חחחחח עשיתי את זה עם קורה מעל של 120 עם דיזל טאורה וזאוס... זה מה זה כיף! וגם הפלסטיקים זה כיף! יש לנו ב3 גדלים שונים.. יש פיצפון שהוא בקושי 40 ס"מ, בינוני שבסיביבות 90-100 והאדום הגדול הוא 110 או 120.. קפצתי את כולם וזה פאאאן!

talkk

New member
יו!!!!!!!!

השלב הבא שלנו זה השולחנות האלה עם הכסאות!!!! אני קופצת את זה שיעור הבא עם אולי עם אפאצ'י! קפוצ'ינו לא יכול כזה גבוה... אפאצ'י קופץ הכי טוב בחווה! מחר עוד שבוע אני בתחרות ראשונה! וואי איך אני מתרגשת... תצפו לשחרור לחץ כאן אצלכם בפורום ביום שישי אחרי התחרות
טל

אני לא באה לתחרות...../images/Emo42.gif../images/Emo75.gif

גם בגלל שיש כל כך הרבה דברים ב15!!! גם בגלל שיש לי איזה טיול מפגר של המחנות החולים (המחנות העולים) ואני כבר נרשמתי ואני לא יכולה לבטל. וגם יש הופעה של היהודים באילת ואני אהיה ממש מפגרת אם אני לא אבוא נכון? אז אם אמא שלי תרשה לי ללכת ואני אשכנע את אחותי לקנות לי כרטיס ואז סבבה...אני באה!!!! וגם התחורת היא לא רק פעם בשנה וזה גם רק קצת הרבה כסף... אז אני מעדיפה ללכת לדברים אחרים וגם לא רכבתי ותהאמנתי כל כך הרבה זמן... שאני לא בטוחה שאני יוכל להגיע לאנשהו.

טוי בוי

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני כל כך מאושרת!!!
הגעתי לחווה וטיפלתי בסוסים, אז רכבתי על טוי בוי ולפני עשיתי לו לונג'... כי הוא לא עבד הרבה זמן רצוף. ואז עליתי עליו ודיברתי עם רנה 20 דקות על המבחני שלב, ועל זה שאני יעשה אותם להכנה לתחרויות... והיא אמרה שאני יכולה להגיד לשירית שיש שני בנות שרוכבות אצלה על סוסים פרטיים שגם יכולות לעשות את המבחן....(מיאה שעושה השנה ב' ודנה שעושה א-ב.).. היא סיפרה לי שהיא עשתה מבחן של קפיצות קרוס קאנטרי ודרסאג'( שהיה בארץ קרוס) ושאמרו לה לעזוב את הדרסאג' כי צריכים אנשים כמוהה בקפיצות...זה היה ממש מוזר בשבילי... בקיצור התחלנו על לרכך את טוי בוי בהליכה עד שהוא על המתג ואז שמגיע הזמן הנכון לעבור לטרוט שהיה ממש מעולה!!!! הטרוט היה כל כך חלק וטוב ויפה וטוי היה ממש חמוד! אחרי קצת מלחמה אבל הוא ירד ממש יפה והלך כל כך טוב
... ואז עשינו הארחות צוואר וקצת קאנטר שהיה נוראי כי הוא לא נתן לי לדרבן אותו וכל הזמן נפל!!!! רררררררר... בסוף הצלחתי...... ואז אבא הגיע ורנה סיפרה לי שרוי מחר יוצא על מוגלי לתחרות דרסאג'... אז היא כזה: "ואי למה לא חשבנו על זה את היתי גם יכולה לצאת והיתם מתחלקים בהובלה".... ואז דיברנו על זה שצריך למצוא לי סוס לתחרויות כי טוי בוי צריך עוד עבודה כי הוא נופל בקאנטר, הרגל שלו ממש רע! ואי אפשר לסמוך עליו! ואז היא סיפרה לאבא שלי על ה F,E.I צ'לנג'. ושאנחנו נצא לזה! לילדים... ועל הפרס ועל התחרות והאירגון שלה... ובלה בלה בלה... בקיצור היא דיברה אם פרנקי על סוס תחרותי בשבילי ואני עליתי למלעה. אני מפרקת את סילבר ורנה כזה אומרתי לי: "מה דעתך על רקס?" היתי בשוק! רקס הוא סוס מהמם לבן פרטי...שאין לו פנסיון עכשיו אז מיאה המדריכה רוכבת עליו!!! לא אותה מיאה של רנה... והיא גם תתחרה עליו ב- ב'! ואני בקדם א! פרנקי- לי- סוס פרטי?! אני כל כך מאושרת! אני ירכב עליו פעמיים בשבוע! ואני יתחרה עליו!! איזההה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא סוס מעולה!!! סתיו ראתה אותו והיא תגיד כמה הוא יפיוף!!! הוא לבן לגמרי!!! ויש לו אף וורוד וחמוט רק שהוא רשעון.. אבל אני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *פרוטקציות*!!!

Vintage Queen

New member
הוא מ-ה-מ-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוס לבן מבריק עם זנב מלא כזה מנופח ומהמם (זה לא הסוס שצילמו אצלכם עם הדוגמניות באותו זמן!?) הוא ממש יפיוף! בהחלט שווה עוגייה....... הוא מיובטא מחו"ל נכון?! לפי המחיר שלו הוא צריך להיות משו מיוחד! :) חחחחח אבל פרנקי הדגיש שהסוס הזה מתאים רק לרוכבים מתקדמים והכל הוא אמר שלילדים הוא יעשה קצת בעית! בכל מקרה.... תצלמי אותו ותבקשי שיצלמו אותך רוכבת עליו!!! תעלי לפורום פעם אחת (ואפילו יותר!) תהני בובע! שמחה בישבילך! ובקשר לדוגמניות... מזה היה? אני זוכרת שהיה שם סט והוא היה נקי ומצוחצח וצילמו אותו עם דוגמניות שהיו שם! למה זה היה ואיפה אפשר לראות אותו?

למעלה