השיעור שלי... וואוו! כנסו!!!!!!
אוקיי, אתם מוזמנים לשרשר לכאן איך היה השיעור שלכם (אם היה) אבל אני לא יכלתי להתאפק ולספר לכם איך היה שלי!!! אוקיי, כפי שאמרתי, אני יוצרת בסוכות לטיול שת יומיים על סוסים! אני ארכב על בלוז המתוק, ולא על בלאק אנג'ל. הגעתי רבע שעה לפני השיעור כדי לסדר הכל לגבי הטיול, ויוצאים בסה"כ 14 סוסים, 10 תלמידים ו-4 מדריכים. ואני בטוחה שיהיה לי כיף!!!! וכמובן שאני אספר לכם חוויות....... עכשיו, לגבי השיעור: רכבתי על אפאצ'י, שכזכור, הוא הסוס הכי חזק וקשה בחווה. הוא לבן וגבוה! וזאת הייתה הפעם ה-2 בסה"כ שאני רוכבת עליו. התחלתי בטרוט וקאנטר, והסוס הזה כל קשה עם קאנטר, זה ממש קשה להעביר אותו לקאנטר. זה נוראי! בסוף הוא עבר לי ועשינו אפרייט של מטר איזה 8 פעמים, כל פעם פונים לכיוון אחר, ואז, עשיתי ק-פ-י-צ-ה! אוקיי, אתם מכירים את הספסלים האלה בגן הציבורי? אוקיי, אז כזה, רק יותר גבוה ורחב שמו לי, וזה היה ממש רחב, כי זה ספסל, עם מקום לישיבה ומשענת והכל, ולפני זה שמו לי אפרייט, כדי שהוא יסתכל על המוט, ובקיצור, הייתי צריכה לקפוץ מעליו, והצלחתי! פעם ראשונה! ותארו לכם איזה גובה זה! ומרוב שזה גבוה, אני עפתי באוויר לכמה שניות ובבום נחתתי על האוכף, וכאב לי התחת, והיה כזה טוב!!!! ועוד הצלחתי עם אפאצ'י, אתם קולטים, אפאצ'י! אני יודעת שבטח השם הזה חסר משמעות בשבילכם, אבל בשבילי זה המון! טוב, רק רציתי לשתף, שיהיה לכם המשך ערב נעים, טל