לא לאלימות ב
אנשים

לוותר זו תמיד אופציה

יש לי הרבה סבלנות ורוב הדברים לא ממש מצליחים לקומם אותי.. [למזלי חברות שלי הרבה פחות רגועות ממני והן ששות אלי קרב כך שדברים מסתדרים איכשהוא בסופו של דבר לטובה]. ואבן יהודה.. חח קשה היה לפספס את הסערה שבה יצאת, אני לעומתך העדפתי להישאר ו"להנות" מהכי טוב שיכולתי להשיג באותו הרגע. אני מניחה שחוש הצדק שלי מתעורר בקשר לדברים אחרים, כל אחד ומה שמחרפן אותו :)

EinavBIUS

New member
חח עם זה אי אפשר להתווכח.

סתם העדפתי ללכת כי אני בספק אם יכלתי להנות באותו ערב. גם לי יש הרבה סבלנות ואני מהמתפשרים, אפשר להגיד. אבל יש דברים שפשוט... מוציאים אותי מדעתי. אם מבטיחים לי משהו ולא מקיימים זה באמת יכול להזיז לי כמה ברגים. ואז שני דברים יכולים לקרות (תלוי בכמות וסוגי ההורמונים שמשתוללים אצלי בגוף באותו זמן): 1. עשן יתחיל לצאת לי מהאוזניים ואני אגיב בהתאם. 2. אני פשוט אפרוץ בבכי קורע לב.

עם אופציה מספר 1 הייתי מתמודדת

אבל לא הייתי רוצה להיות בסביבתך כשאופציה מספר 2 מתרחשת, זה היה גורם לי לבכות יחד איתך ואז היה שמח

EinavBIUS

New member
איי איי.

אין על מניפולציות רגשיות כדי לשכנע אנשים להיות לטובתך. אבל אל תדאגי, אני נמנעת מזה כמה שאני יכולה ואולי חוץ מכמה פעמים חריגות זה לא קורה בפני אנשים אחרים :)

ש... אותך

אל תהיי נעל את יודעת שאני גם בצד שלך כאילו, אם הייתי יכולה להיות, ואם זה היה משנה וכו'.
למרות שתיחנקי וכו'.

punky brewster

New member
לא תוכלי להיות ב2 צדדים../images/Emo67.gif

הלב לא מתקבל, החלטת להיות בצד אחד וזהו

ברור שאוכל

את לא קובעת את הכללים גברת. אבל זה נחמד כשאת מנסה לשחק אותה קשוחה
[אם את לא רוצה אותו עכשיו אז תחזירי אני אשמור לך למקרה שתתחרטי]

punky brewster

New member
אאוץ?

אני לא נוטה להחזיק דברים בכח, במיוחד כשהם לא שלי קיבלתי משמורת זמנית ונתבקשתי להשיב את האבדה

הכל ידוע מראש

אני יודעת שאני אשמה. ואני יודעת שביקשתי. ולמרות הכל.. עדיין מותר לי שזה יהיה לי אאוץ' לשמוע את זה.

misheani

New member
אני מחככת ידי בהנאה למקרא

הדיון שהתפתח פה "בזכותי". אז ככה, קראתי לאחת האחראיות. היא ראתה שיש לנו מקומות שמורים, אבל כנראה שלא רצתה לעשות בלגאן בדיוק עם תחילת ההופעה (או שיש לה בעיות באסרטיביות), אבל היא רק הביאה לנו כיסאות לשבת סמוך לשולחן ולהתנדנד עליהם שלא להנאתנו. פעם הבאה אקרא לדודה שלך, היא נראית לי בחורה לעניין. או זה, או שתי נוגרות (אחת לכל חוצפנית) היו מסדרים עניין.

הקלטה מאתמול..

לינקים להורדה: שיר חדש - הגוף הזה רוצה לרקוד קאבר לשיר של ה- The Crying Game - Culture Club האיכות של ההקלטה של הקאבר די גרועה בקטעים מסוימים כי ישבתי קרוב מדיי לבמה אז אם מישהו או מישהי יודע\ת איך להתעסק בתוכנות של עריכת אודיו אני אשמח להיעזר בשירותיו
והנה רשימת השירים שהיא ביצעה: הגוף הזה רוצה לרקוד [שיר חדש] בתוך אגם קפוא נס טיול בהיר הקול שקורא לי הבור My preason by the sea מערכת הדם הפעם האחרונה The Crying Game [קאבר ל Culture Club] עיניים זרות גלויה לחיות נכון המעיין הזוהר הדרן: מבול הריקוד המוזר של הלב Wait ועל זה נאמר- אלוהים מלאכתו נעשית בידי אחרים.

יא עינב כבר העלתה כאן מוקדם יותר!

יכול להיות שאיכות ההקלטה שלה טובה יותר, אז תנסו... סורי עינב יצאתי נעל אני יודעת

EinavBIUS

New member
חח אין בעיה

the more the merrier (או איך שלא כותבים את זה). גם אצלי ההקלטות לא הכי הכי.

למעלה