לא לאלימות ב
אנשים

butbut

New member
../images/Emo26.gifוזאת מדליקה-תרתי משמע[עם אורות]XDD

XDD לא ראויה לקנייה. אולי בשביל הסוכה כןXD

kelly7i

New member
XDDDDDDDDDD

צריך למצוא אחת מיוחדת ומציאותית! משו עם הדפסים, דוגמא מעניינת. נגיד, דמייני לך חזיה עם ציורים של שוקולד צ'יפס
או זוכריות על מקל, או אפילו משבצות שחור לבןXD משו מרתק.

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifחזייה של בובספוג?XDDD*סליחה שנדחפתי*

m i c k e y 15

New member
חגורה../images/Emo99.gif אני ראיתי חגורה עם הסמל של

סופרמן אצל אחת מהכיתה שלי, כל כך קינאתי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif איך היה המבחן בהיסטוריה../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

מקווה שהלך לך טוב, ביקשתי משלי למסור לך בהצלחה

ענבז

New member
../images/Emo207.gifבקשה :) כמה תמונות שאני מחפשת..

הי!יו מאתמול אני מנסה להתחבר בעע ולא מצליח לי! טוב, אז רציתי לשאול אם למישהי יש את התמונות מהסט של "טרנסילבניה" כי אני רואה אותן בכל מיני כפתורים והן ממש יפות, אבל - אין לי אותן! אז- אם למישהי בא... שתעלה לי, טוב? חח יום מדהים לכולן!

butbut

New member
מחר בבוקר אני אפתח מיקוויקנדXD

אם לזה התכוונת=] LOL

screamin pittas

New member
טכנית אפשר כבר היום,

כי סוף שבוע מתחיל בחמישי. אבל אם בא לכן מחר בכיף
פשוט נורא משעמם ליX__X

Yu vi

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהאלבום החדש../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

טוב אז.... יש כרגע תאריך רשמי ליציאה של האלבום החדש! כמו שאתן יודעות הבנים נמצאים עכשיו באוסטרליה ואוטוטו מתחילים להקליט... ככה שבאפריל הם כבר יהיו בשלבי סיום וזאת תהיה התקופה של ה'טאצ'ים' האחרונים של השירים החדשים. האלבום, שעדיין אין לו שם, יושק ב21 ליולי והסינגל הראשון יימכר ב7 ליולי, אבל יהיה אפשר להקשיב לשיר החדש כבר בסוף מאי. :] למרות שהתאריך רשמי, הכל בסוף יכול להשתנות ~כמו שהיה עם הסינגל של טרנסילבניה~ אבל כרגע אלה התאריכים <:

just orr

New member
D:

יולי? חשבתי אפריל. לא נורא XD אעאע אני מתה לדעת איך זה יהיה$#!@

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למעלה