מכירות~

alina maria

New member
../images/Emo18.gifמכירות~ ../images/Emo18.gif

כי הישן כבר לא ממש קופץ ויש לי כמה דברים למכור דחוף חח

alina maria

New member
מוכרת/ מוסרת 3 זוגות

יש לי נעליים שקניתי משום מה בכיתה י' ולא ממש נעלתי אותם מאז וחבל לי לזרוק, אני מוכרת 2 זוגות בזול וזוג אחת אמסור בחינם. בתמונה הזו את הזוג הירוק אני מוכרת- יש בו טשטוש של הצבע במקום אחד- אעלה תמונה של זה, אבל בסך הכל הם במצב טוב מאוד. לגבי המחיר- עוד לא החלטתי אז דברו איתי. מידה 39. את הזוג הסגול אני מוסרת כי העקב שלו נשרט מלא כי לא ידעתי ללכת נורמלי עם עקבים אז. אני מאמינה שאפשר לתקן את זה. אעלה תמונה של השריטות בעקב. מידה 38.

TokisBride

New member
עוד תמונה של הסגול?

נעליים סגולות יעשו לי את החיים, באמת שמלא זמן אני מחפשת משהו יפה D:

alina maria

New member
הנה העקב

הוא הרוס, אני יודעת. אבל אני חושבת שזו לא תהיה בעייה לתקן אותן אצל סנדלר. העקה ממש 2 ס"מ ככה. אם את רוצה אביא אותן כשניפגש. הן פשוט סתם תופסות לי מקום ואני רוצה כבר להיפתר מהן חח

alina maria

New member
השריטות בנעל הירוקה

זו ממש לא בעייה לתקן את זה, במיוחד שזה בחלק הפנימי של הנעל. אני חושבת שאמכור אותן ב40- 30 ש"ח

alina maria

New member
כיתה י', החלטתי לחודשיים ששחור זה משעמם XD

ואז כמובן התחרטתי חחחחחח נעלתי אותן ממש בקושי

alina maria

New member
נעלי עקב שחורות

במצב מעולה, מידה 38, 50 ש"ח, אבל המחיר גמיש

../images/Emo41.gifמוכרת צבע ורוד לשיער../images/Emo41.gif

אז ככה, מדובר באטומיק פינק של ספיישל אפקטס. זה שני בקבוקים, כשאחד מלא לחלוטין (לא נעשה בו כל שימוש) ומהשני השתמשתי ממש ממש מעט ככה שהוא מלא כמעט לגמרי. את הבקבוק הראשון אני מוכרת בשישים, את השני בחמישים ואת שניהם יחד במאה. חשוב לי לציין לטובת הבנות שלא קונות אונליין ומסתפקות בצבעי השיער שמוכרים בארץ: בתור אחת שניסתה אל כולם, הצבע הספציפי הזה פשוט בליגה אחרת לגמרי. אני חופפת פעמיים בשבוע וצריכה לחדש צבע רק פעם בחודשיים וגם זה רק בגלל שהשורשים שלי במצב בלתי נסבל. באמת. הוא נשאר לנצח ודוהה לאט לאט ובאחידות מורוד פוקסיה עמוק לורוד פסטלי משגע. אניוואיז, פרטים במסרים.

Blue Emptiness

New member
../images/Emo45.gif לגמרי שווה את זה, שתדעו

זה הצבע הכי טוב אבר! לפחות לגוון ורוד, הוא מעולה (לא ניסיון אישי, אבל של חברות
) והאתרים ששולחים לארץ מעצבנים לרוב~ אני לא יודעת אם לקנות או לא, כי מצד אחד יש לי בקבוק כמעט מלא של ורוד אולטרה, וקיבלתי היום עוד טורקיז, אוף
אני פשוט חוששת שאמא תהרוג אותי פלוס זה אורמ שאני צריכה לחזור לורוד אני לא בטוחה אם אני רוצה עדין
אבל אני אשאל בשבילך!

הייתי מאוד רוצה, אבל אין מצב ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אין לי הזדמנויות לצבוע את השיער עם זה, כי בבית ספר שלי אסור צבעים לא טבעיים (אדום זה סבבה נניח). ואז צבא או מה שזה לא יהיה
כנראה בשלבים מתקדמים של חיי אוכל להרשות לעצמי

Fanty S

New member
כן, כי בעולם ההו-כה-מושלם שלנו

אפשר גם למצוא עבודה עם שיער ורוד... *עצב*

Blue Emptiness

New member
../images/Emo45.gif

בינתיים לא אמרו לי כלום על השיער הטורקיז בשרות לאומי (לא שהתחלתי, אבל כאילו, אף אחד גם לא שאל שום דבר) אני ממש מקווה שזה יישאר ככה

למעלה