מכירות~

TokisBride

New member
ספיישל אפקטס מדהימים ../images/Emo45.gif

נשארים להמוון זמן. תקנו ממנה!

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo23.gif הזיפר אלטרנטיב חוזר! ../images/Emo23.gif

גות', פאנק, פטיש, סטימפנק, אלטרנטיב, הכל חוזר ביריד מעצבים היחיד מסוגו, והפעם עם מבצעים מיוחדים לראש השנה!
בגדים ואקססוריז מכל הסוגים כל הפרטים בלינק
http://www.facebook.com/event.php?eid=249365795094800&ref=nf נ.ב
אני שמחה להודיעה שלקראת היריד אני אתפור סחורה חדשה ויהיו החנות על אקססוריז, שווה להתעדכן

../images/Emo41.gif מכירות שלי ../images/Emo41.gif

הכל נמצא כאן
http://mysales111.shutterfly.com/pictures/8 אפשר לבחור באופציית הSlideshow כדי לראות את התמונות בגודל גדול יותר + מספרי תמונה לרפרנס לאחר כך
הפרטים על כל פריט רשומים ביחד עם התמונה. מחירים אין באלבום כי לא הספקתי לחשוב בכמה אני מוכרת כל פריט (יש הרבה, מה לעשות
) אז תשאלו במסר. אני נפגשת באיזור ר"ג-גבעתיים-ת"א או שולחת בדואר רשום בתוספת דמי משלוח. *לא היה לי מחשב איזה שבוע וחצי אז קצת נעלמתי, עמכן הסליחה, עניתי לכל מי ששלחה מסר בזמנו כל המכירות ייערכו בשבועיים (גג) הקרובים כי אני נוסעת לתקופה. אז קחו את זה בחשבון בבקשה

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif מוכרת צללית ורודה של בועז שטיין ../images/Emo41.gif

היא עלתה לי 80 או 60, אני לא זוכרת השתמשתי בה 3 פעמים בערך, היא מצויינת אבל לא בא לי עליה יותר. מוכרת ב50

איך האיפור שלו? הוא עמיד? ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

(לא רוצה לקנות או משהו כרגע, אבל סקרנית
)

יש לך מושג / המלצות לגבי שאר המוצרים שלו?

איפור של מאפרים מקצועיים - הרבה יותר עדיף מאיפור שיש בסופר פארם?

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif בגדול כן. לא התנסתי בשאר המוצרים שלו

בדרך כלל עם צלליות לפחות אפשר להתרשם בקלות בחנות, עם מייקאפ למשל זה יותר בעייתי ובמאק אני מבקשת דוגמית הביתה לפני שאני קונה. הפלורסנטים בחנות מקשים על הבחירה ותמיד אני מקבלת מוצר שכהה ממני בשני טונים

מגניב, לא ידעתי שאפשר לקבל דוגמיות ../images/Emo2.gif

צריך לקנות את הדוגמיות במחיר סמלי, או שאת מבקשת כשאת רוצה לבדוק והם מביאים? (תקף גם לגבי קונסילרים?) אני נורא רוצה לקנות איפור של מאק, אבל כנראה אצטרך לחכות עם זה קצת כי המחיר קצת יותר גבוה וזה דורש השקעה יותר גדולה (ופאדיחה לבקש מאמא
). למרות שאני בטוחה שזה ממש שווה את המחיר, כי מאק נורא איכותיים.

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif אני חושבת שזה תלוי

לפני חודש הייתי בקניון בפ"ת והייתי צריכה דוגמנית של מייקאפ כי שחכתי לארוז ללילה מחוץ לבית (בלונדינית מה לעשות) במשביר הדיילת כמעט בעטה בי כשביקשתי דוגמית, דווקא במאק ביקשתי והיא הביאה לי שני גוונים לנסות (שניהם כהים עליי ממש) ועוד מסיר איפור, והייתה ממש חביבה באופן כללי....

למעלה