הו נילס כל כך קטןןןןן להלהלהלהלהלהלהלה\ אל תהיה עצוב בוא לחיפה!!! =]
פ פ ו ס ט י New member 5/10/04 #16 הו נילס כל כך קטןןןןן להלהלהלהלהלהלהלה\ אל תהיה עצוב בוא לחיפה!!! =]
P pompii New member 5/10/04 #17 בריטני.... סתם אהובתי ברית(שם מקסים ) מאיפה את תזכירי לי? ושתדעי, אני מתע לבוא לחיפה! נילס אוהב חיפה!
בריטני.... סתם אהובתי ברית(שם מקסים ) מאיפה את תזכירי לי? ושתדעי, אני מתע לבוא לחיפה! נילס אוהב חיפה!
D DidjiT New member 5/10/04 #19 ../images/Emo31.gif אוי כמה עצוב..... אין לי כוחות אין לי כסף ראיתי אותכם בבראשית.. ומה חיפה? ומה יום שבת? ומה עם האנשים שלא כל כך גרים בחיפה או נוהגים? איפה ההגיון שלכם אנשים? צריך לעשות באמצע בשביל כולם... ברור שבשבילי חיפה יותר קרוב אבל אני עדיין לא באה...
../images/Emo31.gif אוי כמה עצוב..... אין לי כוחות אין לי כסף ראיתי אותכם בבראשית.. ומה חיפה? ומה יום שבת? ומה עם האנשים שלא כל כך גרים בחיפה או נוהגים? איפה ההגיון שלכם אנשים? צריך לעשות באמצע בשביל כולם... ברור שבשבילי חיפה יותר קרוב אבל אני עדיין לא באה...
S starguiding New member 5/10/04 #21 יום שבת ברור שלא... איך אפשר ביום שבת.. אין אוטובוסים... אבל אפשר יום אחר? הבעיה היא שאנשים מתחילים ללמוד אח"כ..ממהמ.
יום שבת ברור שלא... איך אפשר ביום שבת.. אין אוטובוסים... אבל אפשר יום אחר? הבעיה היא שאנשים מתחילים ללמוד אח"כ..ממהמ.