סקר חדש בפורום

את האמת

חוץ מהשיר של דול ומאיטה ,רק בשמיעה ה5 של בדיסק התחברתי לשאר השירים בהתחלה הם לא נשמעים משהו

linoytal

New member
יש לי את השירים באיכות דיסק :))

כל מי שרוצה את השירים באיכות מעולה שיתכנס אליי לאייסיקיו 299521949 פשוט אני הספקתי להוריד אותן שהעלו בפורום univision אני מקווה שהגבתי ולא פתחתי הודעה חדשה זאת פעם ראשונה שאני כותבת...

linoytal

New member
=\

אוישש חבלל אולי תפתחי אייסי? זה שטויות אני אשלח לך, אחלה שירים יש :)

אנהיוש

New member
אני יכולה לעזור לך..!י

ישלי גם איסי וגם מסן אז היא תוכל לשלוח לי את השירים באיסי כי גמאני רוצה לשמוע אותם..ואז אני ישלך לך במסן..! אז עם באלך תגידי לי ואני יביא לך את המסן שלי :]

linoytal

New member
אין בעיה

כנסי אליי ואני אשלח לך אותם ואז את תשלחי לה אותן, חוץ מזה שלחתי לעוד כמה בנות מהפורום... אז תבררי

shavitlavi

New member
האמת

אני איתך כי כל השירים בדיסק הזה נורא מזכירים לי את הסגנון מוזיקה שלהם בדיסקים הקודמים וזה כבר ממש משעמם הסגנון הזה. חוץ מ-2 שירים: נו דיגס נאדה ואמור פוגז-שם יצא להם משהו אחר ומעניין.

דעתי ....

אני חושבת שאף אחד מאיתנו עוד לא שמע אותם מספיק בשביל להביע דעה נחרצת על הדיסק . אבל לדעתי הדיסק הזה יפה הוא יחסית דיסק שקט יותר ממאשר הדיסקים הקודמים שלהם. אני דווקא לא מוצאת בדיסק הזה שהוא דומה לאחרים אבל עדיין בכל דיסק רואים את השיפור שלהם וסופסוף אפשר לשמוע את כריסטופר מאיטה ופונצו בשיר שלם משלהם ... :] וגם אל תשכחו שבדיסק הזה הם נתנו לדולסה ולכריסטופר להתבטא משיר שהם כתבו אותו .. זה כבר משהו ! ותגידו זאת רק אני או שהקול של כריסטיאן ממש מוזר בשיר שלו ?

אדם ס

New member
התלבטתי מאוד בין 3 שירים

ואז בין השיר של אנהי לשל דולסה.ובסוף של דול אהבתי יותר.

redsnowhite

New member
שמעתי 2 בנתיים ../images/Emo209.gif

הם נורא נחמדים
שמעתי את של דולסה, הוא נורא נחמד ויפה
בעיקרון קצת שיעמם אותי, הרגשתי מוצפת מהשיר, כאילו יש יותר מדי. אהבתי את הכינורות מאוד! היה מוסיף יותר אם היו משתמשים בהם יותר הרבה לטעמי. לגבי השיר של אנהי, אהבתי יותר
בשמיעה הראשונה הוא היה נחמד, במעבר מהבית לפזמון הייתה בהתחלה הרגשה של פספוס כאילו משהו חסר, אבל עם שמיעה ושמיעה זה השתנה
אני מאוד אהבתי את השיר!
מזכיר לי את הבוקרים של טקסס

למעלה