"עבודה מהבית" ושאר

whopper

New member
מאיפה להתחיל?

קודם כל הכרה קלה, קוראים לי דוד, אני חבר בפורם צלילה וטיסנאות. בן 22 מב"ש. הכל כמובן בכרטיס האישי. לעיקר. במסגרת שיעמום אטומי שעובר עלי, נכנסתי לפורום שלכם. בשתי מילים: כאב לב. אני לא נוהג לכתוב בפורומים לא לי, אבל פה זה נראה לי חובה. ועל מה אני מקשקש? מה החלום הרטוב שלכם? ברצינות? אני אעזור (שיהיה בגבולות ההגיון
): תחשבו על כמה חברות שעומדות בתור בשבילכם. אוטופיה. כולכם פה אנשי מקצוע, אני מדבר על שינוי גישה, שינוי מקצוע. למזלי אחרי הצבא הייתה לי את האופציה לפגוש את אחת הנשים המדהימות שאני מכיר, שהיא זאת שהכירה לי את התחום שנקרא שיווק רשתי. אני ממליץ לכם בחום לבדוק את התחום בדקדקנות. אל תרשו לעצמכם להיות מוזנים משמועות בלבד, אתם שווים יותר מזה. מתוך הנסיון שלי, מדובר בתחום קשה, ושאף אחד לא יגיד לכם אחרת. אבל זה שווה את זה. נקודה. האנשים, הדינמיקה, הכסף, המוצר. שווה. לעזור לכם בתחילת תהליך הבדיקה יש פה לינק למצגת פלאש המסבירה על התחום. לא לפספס. אני אישית עובד עם חברת סאנריידר, בתור מפיץ עצמאי. מילות קוד לחיפוש באינטרנט: שרש (שיווק רב שיכבתי) (mlm(multi level marketing network marketing שיווק רשתי תשאירו את הציניות במקום אחר, תבדקו על באמת. שאלות, טענות, בעיות, דת, מין ת"ש, כלכלה? אני אשמח לענות. רק דברים טובים לכולם

רבקהכהן

New member
סוף סוף מצאתי עבודה ....

שלום לכולם עד היום רק ביקרתי בפורום והפעם סוף סוף אני גם רושמת משהו, אני מקווה שאצליח לעזור לעוד מובטל הייטק לשעבר כמוני. ובכן השוק קשה ואפילו מאוד - גם לאנשים עם ניסיון רב ותעודות לא קל בכלל ! ואחרי בערך 200 קורות חיים ששלחתי, הגבתי לאיזה הודעה מצחיקה ובסוף מי היה מאמין מצאתי עבודה - אפילו אני יכולה להגיד שאפשר גם להנות ממנה וגם מנצלת טוב את הרקע שלי. אז למי שלא נכנע מלחפש אני ארשום את הכתובת של האתר שעזר לי למצוא עבודה, התהליך הוא לא קצר כל כך אך לדעתי שווה בדיקה : www.work3000.com בהצלחה לכולם רבקה כהן - מובטלת לשעבר !!!

galh

New member
חלום די פשוט, למען האמת.

להפסיק לקבל דואר זבל ולהפסיק לראות הודעות של שר"ש בכל פורום שאני משתתף בו. אתה יודע מה, אני אסתפק רק בהגשמת החלק השני בשלב זה!

tsveeka

New member
זה רק שם ../images/Emo88.gif

הכוונה שהעבודה ניידת ואתה לא הולך לעבודה בבוקר וחוזר בגיל 65. זה נקרא "עבודה מהבית".

מוטקה10

New member
הכוונה לעבודה בעיניים

אין מוצר, אין חברה, אין מחזור מכירות הכל בלוף . מה יש ? מנסים לגייס עובדים חדשים ולעשוק את החסכונות שנותרו להם . זכרו מה קרה לכלכלת אלבניה בגלל הפירמידות, זכרו שאין ארוחות חינם .

הזמנה רק לעיניים של מוטקה

מוטקה, אתה מוזמן להכנס לקישור למטה (אני מקווה שיש לך אינטרנט מהיר, במודם רגיל לוקח זמן למצגת לעלות) תלחץ על כפתור המצגת, לנוחותך המצגת היא בעברית ואפילו לא צריך לקרוא, רק להקשיב. ואולי תגלה שיש חברה ויש מוצר ויש מחזור מכירות שמאפשר לי ולעוד חברים רבים שלי (משכורת) הכנסה נוספת (לא, אנחנו לא שכירים של החברה) ובנוסף, כל קיץ אנחנו נוסעים לחו"ל (לכנס השנתי של החברה) על חשבון החברה!!! ופוגשים שם עוד כמה אלפי אנשים שבאים מרחבי העולם גם הם על חשבון החברה שכפי שאמרת שאתה יודע- שאין מוצר ואין חברה אז איך זה יכול להיות??? נכון! גם אתה צודק, זה נשמע יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי האם זו סיבה טובה שלא לבדוק את הענין ברצינות? אולי גם אתה מפספס כאן משהו וגורם לאנשים נוספים לפספס? נכון, MLM = שווק רב שכבתי אינו מתאים לכל אחד (לפחות לא אצלי) המטרה שלי אינה לשכנע אותך או כל אדם אחר להצטרף אלי או לכל אחד אחר מהאנשים העוסקים בתעשיה הזו, (אני אישית לא מוכן לצרף כל אחד, מכיוון שאני משקיע בו זמן ומאמצים לללמד אותו מקצוע בחינם) לנוחותך אני מצרף שני קישורים הראשון למצגת באתר שלי בעברית השני לכתבה בעיתון גלובס על נושא השווק הרב שכבתי (שווק רישתי)

tsveeka

New member
לא מכירה ישירה אלא בשר"ש

העיתון (גלובס) נותן מונח לא מתאים. "מכירה ישירה" זה לא שר"ש. זה כל ההבדל. ברגע שמתחילים במונח אחד אז האנשים מתחילים לראות בכל סוגי המכירה ככזה.

whopper

New member
אתה מהקשוחים אני מבין../images/Emo11.gif

אבל תבין שיש דברים שאי אפשר לעשות, זה לא עוזי חיטמן אחרי הכל
שיהיו לך רק דברים טובים

cganir

New member
נראה מאד מבטיח. לשווק, למכור,

ולהרויח. באמת חלום רטוב אבל ת'כלס - מה מוכרים ? איפה ? מה הכישורים הנדרשים ? איפה המשרדים ? עבור מי עובדים ? זו לא חוכמה לנגן על העצבים והמסכנות של המובטלים הטריים. זו אפילו די אכזריות לנצל חולשה של אנשים, שבסך הכל מחפשים פרנסה מהימנה וטובה. במקום זה, אתה בא עם הבולשיט הזה שלך, מנסה למכור לנו חלומות של עתיד ורוד וטוב יותר, ורק מילות שבח והלל יש לך לספר - אבל ת'כלס לא ראיתי עוד שום דבר שאמור לשכנע אותי ולפתות אותי ולגרות אותי לבוא לעבוד בעבודה המדהימה הזו שלך. בנוסף, אתה מוסיף ומספר לנו שאנו טועים - זה לא הכל חלומות ! בוא תוכיח לנו שטעינו !! תנו לנו קצת יותר מידע על המשרות האלו. אם תסתכל על הצעת עבודה נורמלית - תמצא תיאור המשרה, תיאור התפקיד, תיאור הכישורים הנדרשים, ותיאור מקום העבודה. אצלך במודעה אני לא רואה כלום ! במה אני אעבוד אצלך בדיוק ? מה אמכור ? למי ? באיזה ערוץ הפצה ? או שמא, אחרי שאצטרף לפירמידה, אאלץ לבוא ולשכנע תמימים נוספים להצטרף, רק על מנת שאוכל לכסות את ההשקעה הראשונית שלי ?! בחייך. עזוב אותי ואותנו מהשטויות האלה. לא נולדנו אתמול, ולא עשו אותנו באצבע. שמור את החלומות שלך, ואת העתיד הטוב יותר, לעצמך. אם כל כך טוב לך, אשריך. אל תנסה להפיל גם אותנו בפח. תודה ושלום.

whopper

New member
אתה ממש מעוניין בתשובות?

או שאתה, אחרי בדיקה מעמיקה, יודע את כל התשובות? בתור אחד שתוקף כלכך, יש לך הרבה שאלות. אז אולי אתה לא יודע כלכך מה אתה תוקף אחרי הכל?! אז קודם כל, ישור קו. אני לא נותן "משרה". אני נותן הזדמנות עיסקית, הכוללת פתיחת עסק עצמאי. בתור פורום שבפתיחה שלו יש את הספר "אבא עשיר - אבא עני", חשבתי שאולי יש עם מי לדבר. תן לי לנחש, אתה מעוניין בהכנסה "בטוחה". בחייך, אתה עדיין חושב שיש דבר כזה?! אם כן, פשוט תסתכל סביב. זה מת. אנשים צריכים להבין שהם צריכים לגרום לפרנסה שלהם לקרות, לא לחכות שמישהו אחר ישלם להם. מתוך השאלות שלך אני מניח שלא ראית את המצגת. שוב חבל. ד"א בספר ההמשך ל"אבא עשיר - אבא עני" יש איזכור מפורט יותר על שר"ש. מומלץ. והפעם זה לא אני, מישהו אחר. אבל אולי גם הוא לא יודע על מה הוא מדבר?! (the cash flow- לצערי אין בעיברית). אני לא נוהג לכתוב בפורומים לא לי. כולל הודעות שכאלה. יחד עם זאת אני לא מבין את הפחד שאוחז אנשים. פשוט לא. מר בחור, בוא ונגיד תראה את המצגת, מה את בדיוק חושב שיקרה לך? אני מבטיח שלא יגדלו לך קרנים. נשבע. אבל מצד שני אתה בכלל לא מאמין לי.... תעשית השר"ש היא תעשית ענק. 100 מילארד דולר בשנה. הרבה כסף. עוסקים בה כ 30 מיליון אנשים מסביב לעולם. הרבה. חברות כמו קוקה-קולה, טויוטה וכו' נכנסות לענף, אבל מה הן מבינות? חברת ביטוח מגדל, שמעת? אותו כנ"ל. ידעתי שיגיע עניין התמימים. פשוט ברור. אתה חושב שאני תמים? שיהיה. כמה אנשים בתחום (והם רק האנשים שאני מכיר): ד"ר ילנה כספי, לשעבר רופאת חירום. תמימה. עודד דווידסון, לשעבר מנכ"ל ד"ר גב. אחד התמימים. ואחרונה, אישה יקרה, כבר אמרתי, נורית בר-לב, לשעבר מנהלת מחלקה בעיריית כפר-סבא. תמימה גדולה. יש עוד הרבה, אבל זה מספיק ליום אחד. יום טוב

whopper

New member
../images/Emo6.gifגדול, הספר היה פרסומת

של סטימצסקי. לא שמתי לב. סליחה מכולם. כנראה שזה באמת לא לכם. יחד עם זאת הספר ממש מומלץ. אבל מה אני מבין?! יום טוב

galh

New member
לא ממש, מכירים אותם.

כמה נקודות...(אחרי צפיה ברוב המצגת, לא הראשונה). 1. תגבה את הההצהרות שלך בעובדות, בבקשה. 100 מילארד דולר? איפה? 2. כנ"ל לגבי קוקה-קולה... דרך אגב, אפילו אם זה נכון, זה רק מחזק את הטענות כנגד השר"ש. מי שעושה את הכסף (האמיתי) הוא הגדול והחזק על חשבון הפראיירים שהצטרפו אחר כך. 3. לא מכיר אף אחד מהאנשים האלו, אבל אני בטוח שאפשר למצוא עוד המון אנשים "לא תמימים" שהפסידו את כל כספם בנפילת הבורסה של שנות ה- 80. 4. אם השר"ש מתעסק במכירת מוצרים אמיתיים, איך זה שעוד לא ניתקלתי *באף מוצר* אלא רק באנשים שמנסים לשכנע אותי להצטרף? יש עוד הרבה, אבל נראה את התגובות שלך.

whopper

New member
בכיף ,כמו שאמרתי.

1. אני אפנה אותך לספרות מקצועית. להלן הספר "הגל הרביעי"\ ריצ'ארד פו. אם יש לך ספק המספר הזה רק מגדיל את עצמו. 2. קוקה-קולה עושה את כל הכסף? לא מדוייק. בשר"ש החברה מכניסה חלק מן הרווחים וחלק מן הרווחים מגיעים למפיצים. אתה חושב שקוקה-קולה דופקת את העובדים שלה? הם עושים רק כמה אלפי שקלים, והיא את כל הכסף... אז אולי אתה מחפש עבודה בחברה שרק רוצה לדפוק אותך, הרי מי עושה את הכסף?! מה שמזכיר לי משפט יפה (שוב הספר הנ"ל) - חברות משלמות לעובדים כמה שפחות כדי שהם לא יעזבו, ואילו העובדים עושים כמה שפחות כדי שלא יפטרו אותם. ותחשבו על זה.... כמו שאמרתי, רק שאתה אחראי על הפרנסה שלך, אתה יכול לדעת כמה באמת אתה שווה. נקודה. 3. יש מוצרים, כמובן. האופי של השר"ש הוא שונה, וכאן אני מאמין הבעיה של רוב האנשים, לפתוח את הראש לרעיון אחר. קבל לינק: http://www.wol.co.il/magazine/press.asp?categoryCode=37&id=3010 זה לא פרסום של החברה. זה רק מוצר אחד, יש כ-300. החלק הממש משעשע הוא שאתה עושה שר"ש כל הזמן. כולם. אבל כשמדברים איתך על כסף, זה נשמע מוזר. מוזר-אולי, עובד-כן. אשמח לענות על עוד שאלות. יום טוב

galh

New member
איפה הכיף?

1. איפה אני מוצא את הספר הזה? דרך אגב, ספר הוא לא מה שאני מחשיב כהוכחה (מה לעשות, אני לא מבין גדול). איפה דו"ח של חברת דירוג? אנליסטים? מסמך של חקר שוק? 2. גם "בעולם האמיתי" כל השרשרת "גוזרת קופון" זו לא המצאה של השר"ש. אבל בסופו של דבר, המנכ"ל ירוויח יותר מהפועל שמעמיס את הפחיות למשאית.גם בשר"ש מי שלמעלה לא טורח למכור לאנשים את המוצרים, כבר יש לו את "המפיצים" מתחתיו שעושים את אותו דבר (לא מוכרים, רק מנסים לגייס) אבל הוא "גוזר את הקופון". אגב, אני יודע כמה אני שווה, זו לא אומר שמישהו יסכים לשלם לי את השווי הזה. הוא ישלם לי כמה שאני שווה לחברה שלו. 3. תוסף למזון? לא יכולת להביא דוגמא יותר טובה? זה בדיוק מסוג המוצרים "המיותרים" שיש בעולם. בנאדם רעב (או שצריך לחסוך) יעדיף לקנות ירקות מאשר את השטויות האלו. הרי קוראים לזה תוסף למזון רק בגלל שאסור לפרסם תרופות שמבטיחות נפלאות (גם מחזק את המערכת החיסונית וגם מסיר כתמים). מתי אני עושה בדיוק שר"ש כל הזמן?

whopper

New member
בכיף, לענות בכיף.

1. סטימצסקי. אם אין, אפשר להזמין. 2. עם זה קורה גם בעולם האמיתי, למה זה פסול בשר"ש?! למה שם זה בסדר, אבל בשר"ש זה רמאות? מה פסול ברעיון שהאדם הפרודוטקיבי ביותר לחברה מרוויח הכי הרבה? גם אם הוא ברמה הרביעי או השישית בחברה (וכמו שאמרת הבחור שמעמיס יכול להרוויח יותר, אם הוא פרודוקטיבי יותר). ושלא יהיו אי הבנות, בשר"ש אתה יכול להרוויח יותר מנותן החסות שלך. נקודה. ד"א בשר"ש טהור אין מכירת מוצרים ללקוחות בלבד, ככה שבעצם כולם עושים קופון. למכור מוצרים ממפיץ ללקוח זה שיווק ישיר, זה לא שר"ש טהור. ואם הבחור לימד הרבה אנשים להיות אנשים מצליחים, לא מגיע לו תגמול? הוא לקח את היוזמה, לימד, השקיע, טיפח אותם ועכשיו הוא יוצא לפנסיה. ד"א להגיע לרמה הזאת, של פנסיה, כלומר שלא צריך לעבוד בכלל זה אחד הדברים הקשים שיש. 3. זה הדבר הראשון שעלה לי לראש. גם משחת שיניים היא אולי לא חיונית, שמפו, חומר ניקוי לבית, קוסמטיקה. וזה חלק. ד"א קוסמטיקה זה התחום היחידי כמעט שלא נפגע ע"י המיתון. ממון או גלובס, אני לא זוכר. צריך להבין יחד עם זאת, שעד כמה שהמוצרים של סאנריידר טובים, התוכנית העיסקית היא הדבר הטוב ביותר. אני לא מציע לאף אחד מוצר, אני מציע הכנסה נוספת, אולי אפילו הכנסה מלאה. גם כסף זה מוצר מיותר?! ואני לא מבין משהו, שוב עינייני שמועות. אני לא הבטחתי שהמוצר יעשה נפלאות. אני בטוח ב 100 אחוז שלא מצאת את זה בשום פרסום רישמי של סאנריידר. למה להכניס מילים לפה? זה לא נפלאות, זה משחת שיניים. זה שמפו. ויותר חשוב, זה הבסיס לעסק שלי. מתוך סקרנות, וסלח לי עם אני פולש לפרטיות, כמה אתה שווה? בכנות, אתה הבנאדם הראשון שאני שומע שיודע לשים עצמו מס'. (במובן החיובי) אם אתה שווה את זה, בכנות וללא זלזול, למה שלא תמצא תחום שבו אתה יכול לממש את זה? ואחרון אחרון חביב, כמה פעמים שלחת חבר או בן משפחה שלך לראות סרט שאהבת? מסעדה? בגדים? במילים אחרות, אתה יצרת נפח קניות לחברה מסיומת. אני עושה בדיוק את אותו הדבר, אבל אני מקבל תשלום על זה. יום טוב

הבהרות...

שלום לדוד שלום גם ל- galh הספר "הגל הרביעי" תורגם והוצא לאור בישראל על ידי "איגוד לשכות המסחר" - דבר כשלעצמו אומר הרבה . ציטוט של galh . איפה אני מוצא את הספר הזה? דרך אגב, ספר הוא לא מה שאני מחשיב כהוכחה (מה לעשות, אני לא מבין גדול). איפה דו"ח של חברת דירוג? אנליסטים? מסמך של חקר שוק? מצד אחד אתה שואל איפה אתה מוצא את הספר ומצד שני אומר "שספר זה לא הוכחה" ואם תמצא את הדוחות שאתה שואל עליהם, האם תדע איך לקרוא ולהבין אותם? מסתבר מרוב השיחות שיש כאן בפורום, שמרבית האנשים נוקטים עדיין בעמדה, שקודם צריך לנקוט עמדה שלילית ורק אח"כ אולי להקשיב. כמו בני ישראל במתן תורה שאמרו "נעשה ונשמע" (ולא להיפך ) השיטה הזו היא שיטה מהפכנית שרק תלך תגדל ותפרח, האנשים שעוסקים בשר"ש נהנים מאיכות טובה יותר שעליה יוכלו רב האנשים רק לחלום (או לראות בערוץ החיים הטובים) אני מכיר באופן אישי את כל האנשים שדוד הזכיר (דוד, ד"ש לנורית) אני שמח לעבוד ולבלות איתם (היינו בחו"ל יחד מספר פעמים) , זוהי סביבת עבודה חברית,(לא תחרותית) עוזרת, אוהבת, מתגמלת, תומכת ועוד... האם אפשר לומר זאת על כל מקום עבודה? אני מניח שלא (ואני הייתי בהרבה מקומות עבודה) התפתחות אישית אמרתי? כמות הידע והכלים שקיבלתי לא דומה לשום מסגרת לימודית או קורסים שעברתי בחיי, לא הכל זה כסף בחיים,וכאן יש בריאות, התפתחות, חברים, פנאי FUN וגם כסף! ואם תרצה עוד קצת ידע אני מוסיף עוד כמה קישורים בהצלחה, גם אם זה לא יהיה איתנו בקיץ בכנס השנתי בארה"ב (ע"ח החברה) איציק לביא

galh

New member
די, נמאס לי...

התעניינתי לדעת איפה אני מוצא את הספר כי חשבתי שזה משהו זמין. לא חשבתי שאני אצטרך לקנות אותו בשביל לקבל "עובדות". הוכחות לצורך העניין זה לא ספר שאינטרסנט כתב אלא דו"ח מכירות, סקר שוק, תוכנית עסקי, וחבריהם. אתה יודע מה שעסקים "אמיתיים" צריכים להציג. אני רוצה לראות חברת סטארט-אפ שמנסה למכור את עצמה באמצעות הספר "איך לעשות את הכסף הגדול ע"י בניית אתר אינטרנט". הבעיה העיקרית "בנעשה ונשמע" (היית שם שאתה יודע שזה מה שהם אמרו? אני דווקא זוכר את עגל הזהב ואת התוצאות של הנהירה אחריו) היא שיש כאן אלמנט של סיכון. רוב האנשים בעולם (כולל אותי) מעדיפים סיכון נמוך ע"י מציאת עבודה אמיתית ושאת הסיכון (וגם את הרווח היותר גדול) לוקח המנכ"ל. לרובנו אין בעיה עם זה, ואפילו נוח לנו לוותר על הסיכון. אתה לעומת זאת מנסה לספר כמה נהדר ותראו איך כולם מצליחים, בלי לספר על הכשלונות הרבים. בדיוק כמו שהפיס יספרו לך כל עשרה מליונרים חדשים, אבל לא יספרו לך על מיליונים (ויותר) שלא זכו וסתם הפסידו מאה ש"ח או יותר. אז לסיכום (אני מניף שלוש אצבעות באויר, כמו שהסבירו בחוברת שלכם). 1. זה פורום למובטלי היי-טק, לא למכירת שר"ש (פירמידת האשליות החדשה). 2. תתחילו למכור את המוצרים שלכם (מה שולי הרווח, דרך אגב?) ולא את השירות שלכם, אז אולי נאמין שיש פה עסק. 3. נחשו איזו אצבע אני מניף עכשיו?

tsveeka

New member
מיליונים כנראה זה מאיים ../images/Emo152.gif

מה דעתך על כמה אלפים (3-5) לחודש בכדי לכסות כמה דברים שאתה רוצה? אנשים רוצים הכל אינסטרנט פודינג ישר לפה, צריך לעשות צעד ולמצוא את התשובות. אתה לא היחיד שחושב שזה אשלייה, אבל יש לכל אדם שני אפשרויות או שהוא עושה עוד צעד נוסף מהמסוף שלו ומקשיב לאדם בארבע עיניים וממשיך הלאה בהקשבה לאנשים אחרים בעסק הגדול והמדהים הזה או שהוא נשאר בדעתו. כל בחירה שלו מקובלת, אלה החיים שלו (או שלך, בעצם). ברור שהרבה אנשים מחפשים את הבוס והמשכורת השכירה וזה בסדר. מה קורה שאין את זה או שאתה לא מבסוט מבוס/שכר/ שעות עבודה וכו'? בוא נדבר בגובה העיניים, אנשי היי טק מרוויחים בממוצע כמה? 20 אלף ברוטו, יש להם משכנתא לרוב, מה דעתך להרוויח עוד ... 3 -5 אלף לחודש לכיסוי המשכנתא? לסיום, יש פוטנציאל אדיר בשר"ש אבל אל תצפה שאיך שאתה נכנס ונפגש עם כמה אנשים אתה נהייה מיליונר בין לילה. בוא נדבר על הכנסה נוספת לעת עתה והשמיים הם הגבול בהמשך. אבל צריך לעשות משהו, זה בניגוד ללוטו שהסיכוי שם לזכייה שואף ל........................0

למעלה