מאיפה להתחיל?
קודם כל הכרה קלה, קוראים לי דוד, אני חבר בפורם צלילה וטיסנאות. בן 22 מב"ש. הכל כמובן בכרטיס האישי. לעיקר. במסגרת שיעמום אטומי שעובר עלי, נכנסתי לפורום שלכם. בשתי מילים: כאב לב. אני לא נוהג לכתוב בפורומים לא לי, אבל פה זה נראה לי חובה. ועל מה אני מקשקש? מה החלום הרטוב שלכם? ברצינות? אני אעזור (שיהיה בגבולות ההגיון
): תחשבו על כמה חברות שעומדות בתור בשבילכם. אוטופיה. כולכם פה אנשי מקצוע, אני מדבר על שינוי גישה, שינוי מקצוע. למזלי אחרי הצבא הייתה לי את האופציה לפגוש את אחת הנשים המדהימות שאני מכיר, שהיא זאת שהכירה לי את התחום שנקרא שיווק רשתי. אני ממליץ לכם בחום לבדוק את התחום בדקדקנות. אל תרשו לעצמכם להיות מוזנים משמועות בלבד, אתם שווים יותר מזה. מתוך הנסיון שלי, מדובר בתחום קשה, ושאף אחד לא יגיד לכם אחרת. אבל זה שווה את זה. נקודה. האנשים, הדינמיקה, הכסף, המוצר. שווה. לעזור לכם בתחילת תהליך הבדיקה יש פה לינק למצגת פלאש המסבירה על התחום. לא לפספס. אני אישית עובד עם חברת סאנריידר, בתור מפיץ עצמאי. מילות קוד לחיפוש באינטרנט: שרש (שיווק רב שיכבתי) (mlm(multi level marketing network marketing שיווק רשתי תשאירו את הציניות במקום אחר, תבדקו על באמת. שאלות, טענות, בעיות, דת, מין ת"ש, כלכלה? אני אשמח לענות. רק דברים טובים לכולם
קודם כל הכרה קלה, קוראים לי דוד, אני חבר בפורם צלילה וטיסנאות. בן 22 מב"ש. הכל כמובן בכרטיס האישי. לעיקר. במסגרת שיעמום אטומי שעובר עלי, נכנסתי לפורום שלכם. בשתי מילים: כאב לב. אני לא נוהג לכתוב בפורומים לא לי, אבל פה זה נראה לי חובה. ועל מה אני מקשקש? מה החלום הרטוב שלכם? ברצינות? אני אעזור (שיהיה בגבולות ההגיון