"עבודה מהבית" ושאר

galh

New member
שאלה פשוטה.

בשביל התוספת הזו, של 3000 ש"ח לחודש. כמה כסף אני צריך להשקיע בשביל קניית המוצרים?

tsveeka

New member
הכל עניין של מתמטיקה

בשר"ש אתה אמור להביא אנשים לארגון שישקיעו במוצר (לא משנה מה תעשה איתו אבל שים כסף לעסק שלך). הכל עניין של מספרים. לדוגמא: תביא 2 אנשים, שיביאו 2 אנשים כל אחד וכך הלאה, אחרי 4 דורות יהיו לך 31 איש ברשת. כ"א קונה לעצמו מוצרי צריכה יומיומיים בשווי 700 ש"ח לחודש אז תרוויח 600$ (שים לב במקום לקנות מוצרים בסופר אז אתה קונה בעסק שלך). דוגמא שניה: אתה מביא 5 אנשים המביאים 5 אנשים שיעשו את אותו הדבר בדיוק, אחרי 2 דורות אתה מגיע לאותו דבר. יש הרבה אפשרויות בעסק הזה להגיע להרבה יותר כסף בזמן קצר. את זה ניתן בצורה יעילה להראות פנים אל פנים עם עט ונייר.

מוטקה10

New member
פירמידה |אזהרה|

חשוב כמה קשה היה לשכנע אותך להסכים לעבודה בעיניים הזו, כמה קל יהיה לשכנע אחרים ? זה מוסרי לעשוק אנשים ולמכור להם אוויר ? אל תתרשם מהרב-נוכל צביקה ומחלקלקות לשונו, הוא ירוויח את העמלה שלו עלייך ורק אז תלך תחפש מישהו בסיבוב . צביקה הוא רמאי, ויודע להסוות זאת היטב - הזהר .

whopper

New member
פחות בכיף.

1. אני מבין שאתה מנסה לומר שאין קשר בין הפורום הנ"ל לאנשים שצריכים כסף. סליחה, טעות שלי. באיזה שלב ניסיתי למכור לך אשליה? באיזה שלב ניסיתי למכור משהו? אפילו אתה "התלוננת" שאנחנו לא מוכרים כלום... משהו ממה שכתבתי לא נשמע הגיוני? נשמע רמאות? תעשו לעצמכם טובה, תפרידו בין שמועות/דעות לעובדות. 2. את הרווח האמיתי בשר"ש לא מקבלים ממכירת מוצרים. זה כל היופי. מקבלים מעמלות. כנראה לא ראית מספיק מהמצגת למרות הכל. 3. כמה בוגר מצידך. נגמרו השאלות הרציניות? גילית שזה שונה ממה שחשבת ונותרה רק התנגדות סתמית? אתה ועוד רבים מעדיפים שמישהו אחר יקח את הסיכון. אתה הולכים על ביטחון, ועד שזה יגיע, אתם משתתפים בפורום מובטלי היי-טק....(ואחרי שה"ביטחון" יגיע, אולי תצטרכו לבקר בפורום שוב, כמו אחרי ה"ביטחון" האחרון?!) אני לא מצאתי שום סיכון בלהתקשר ולברר פרטים. אפילו לא בלשבת בפגישה ולשמוע פרטים כמו שצריך, ואז כשיש לך מספיק כלים להחליט, תחליט. אבל מה אני מבין?! תפתיע אותי. למען הסר ספק. אין לך מספיק פרטים. אנחנו לא מראים כמה אנשים לא הצליחו. נכון. בכנות הדבר היחידי שהם טובים זה להסקת מסקנות (וכמאמר המשורר - אף-אחד הוא לא חסר תועלת, הוא תמיד יכול לשמש דוגמא שלילית). הרבה סטארט-אפ-ים לא הצליחו. היי-טק זה עסק רע?! אתה מוזמן להשוות את עצמך לאנשים שנכשלו, אני לא נוהג לעשות כן. יום טוב

whopper

New member
אני מבין שיש בעיה עם ראשי תיבות

שר"ש: ש - שיווק ר - רב ש - שיכבתי מקווה שעזרתי

tsveeka

New member
נכון, גם עבודה של שכיר היא עבודה

בעיניים. אתה עובד בשביל מישהו והוא מנצל אותך וזה בדיוק עבודה בעיניים. הוא נותן לך כסף על מה שאתה עושה אבל על השכר הוא מחליט ולא אתה. זו עבודה בעיניים. כאילו שבוס נותן לך ביטחון כלכלי. ומחר הוא אומר לך ביי ביי אחרי קיצוצים. כאמור, עבודה בעיניים.

galh

New member
אני אתייחס רק לנקודה 2.

סוף סוף אתם מתחילים לספר מה בדיוק "קורה" מאחורי כל הנסיונות שלכם למכור לנו את השר"ש. הרווח בא מעמלות, שמגיעות מגיוס אנשים, שמנסים לגייס אנשים בשביל לקבל עמלות. זה תיאור מדויק של כל משחקי הפירמידה למינהם, רק שפה יש תוספת קטנה של מכירת מוצרים. תגובה גם ל- 3, לא "גיליתי שזה שונה ממה שחשבתי", אלא שזה בדיוק מה שחשבתי. הבעיה שלכם (צביקה לדוגמא, כי אתה דווקא כן אמרת שזה שר"ש) היא שאתם באים עם "מודעה" שהצעת עבודה "רגילה" (בוס + משכורת חודשית), ורק אחרי שפונים אליכם מקבלים את המידע האמיתי. זה מה שלא מקובל עלי!

whopper

New member
פגעת בול!

אני מקווה שאתה לא רציני. אני מייחס את זה לבורות בנושא. שוב - לך על המצגת. לקבל עמלות על מישהו ש"מתגייסים" זה לא חוקי. להלן משחק הפרמידה. את העמלות מקבלים אך ורק על קניית מוצרים. נקודה. אני לא כתבתי על שום בוס. שום עבודה רגילה. תקן אותי אם אני טועה. להפך, כבר בתגובה הראשונה כתבתי שמדובר בפתיחת עסק עצמאי. אנא, תדבוק בעובדות. שאלה ישירה. באיזה שהוא שלב ניסיתי לרמות אותך? להוליך אותך שולל? בבקשה, אל תיחס לי מודעות של אנשים אחרים. חוצמזה אם הפרסומות מעצבנות, העסק רע? תפרידו בין עיקר לתפל. ואחרון אחרון חביב. משהו מהספר הקדוש, חלק 2. תרגום חופשי. "שר"ש|סהדגש|....כל רעיון חדש או מערכת חדשה עוברים תקופת זמן בהם הם מוגדרים כ" מוזר וחשוד". בהתחלה, גם אני חשבתי ששר"ש זה רמאות. אבל במהלך השנים למדתי את מערכי השר"ש השונים, וצפיתי במס' חברים שהצליחו בסוג זה של בניית עסק, ושיניתי את דעתי." רוברט קיוסאקי. אבל מה הוא מבין!? יום טוב

tsveeka

New member
על מה אתה מדבר?

מה שאמרתי הוא ששר"ש זה קבלת מענקים. קרא לזה עמלות קרא לזה מה שאתה רוצה, זה כסף לא משנה איך תקרא לזה. לא ידעתי שאפשרות שונה מהרגיל זה אסור. בא לך לקרוא לזה "לא חוקי" בבקשה. משחק הפרמידות זה עסק לא חוקי, הצרה ששר"ש אצל רבים זה פרמידה אז מכיוון שאתם באותה גישה כל הזמן אז כן, זה פרמידה בדיוק כמו כל עסק בנוי על היררכיה. הבוס למעלה העובד למטה. יש לאנשים בעיה עם זה שיחזרו ליסודות.

whopper

New member
אופס

שכחתי את עניין התמימים. כמו שאמרת, יש אנשים תמימים, ויש כאלה שלא. זה פשוט לא רלוונטי. ולמען הסר ספק, כמה אנשים תמימים יש באוכלוסיה? למה אתה חושב שאני לא רוצה נפח שוק גדול יותר? למה שאני אסתפק בתמימים? זה כזה פשוט. אני לא נרתע מאנשים לא תמימים. אנשים שבודקים ברצינות. להפך, ככה אני בטוח שהבנאדם יודע מה הוא עושה, ואני יודע שאני לא מבזבז את הזמן שלי. יום טוב

cgnair זה מאד עצוב ../images/Emo7.gif

נכון שהוא שרלטן ונכון שהוא בא פעם בקטע של 'הצעה' ועכשיו ה$@% הזה בא בקטע של 'סיפור אישי' אתה יודע מה עצוב לי? שהיאוש בימינו כל כך עמוק ואני חוששת על אותם עולים חדשים או מובטלים במצוקה שיתפתו לתת את החסכונות שלהם מרוב מצוקה לדעתי האדם הזה צריך לעמוד לדין!!! תחשוב על מצוקתה של עולה חדשה, רוסיה עם שלושה ילדים שבשל קשיי שפה או קשיים בירוקרטים או אחר לא מצליחה למצוא מקצוע כ'טכנאית שיניים' ( מקצוע שרכשה ברוסיה) האדם הזה יכול למוטט את הבטחון הכלכלי של משפחות שלמות לקחת להם את הלחם זאת אכזריות לשמה זה ניצול של חולשתם של אנשים שנגמרו להם החסכונות או עומדים להגמר להם ואין להם עבודה באופק זו לא רק שלרטנות זה גזילת לחם מאנשים היזמית

cganir

New member
צודקת. האנשים האלה אלופים

בלמכור קרח לאסקימוסים, ועוד במחיר מופרז. הבעיה היא שנמכרים פה חלומות יפהים, חיים אחרים, חוויות חדשות, ועוד הרבה תיאורים וסופרלטיבים אחרים על חשבון האמת - הכל מבוסס על כמה אנשים תוכל לגייס אתה בעצמך. ממש כמו בפירמידה. לא משנה עד כמה יכחישו אותם אנשים, ועד כמה המצגות שלהם יהיו יפות ומושכות. ברגע שנכנסת, אתה מבין עד כמה נדפקת, ואתה בעצם מרגיש מחויב לדפוק אחרים ולצרף כמה שיותר אנשים. אותם אנשים, שנמצאים במצוקה כלכלית קשה, הם הקורבנות התמימים אשר יפלו ראשונים בפח. מי יכול לעמוד בפני הפיתוי הזה ? נסיעות לחו"ל, עבודה מהבית, עבודה בזמנך החופשי, חויית חיים חדשה, ועוד ועוד ועוד. חבל שאין חוק נגד הניצול הזה והרמאות הזו. חבל גם שלאותם אנשים אין שום בושה להכניס עוד ועוד אנשים לבוץ הזה, ולנצל את תמימותם, ואת מצוקתם של אותם אנשים.

הבעתי למעלה את דעתי על כל העיין

תקרא את השרשור למעלה {אני בכוונה לא אומרת לך איזה מי שיבין יבין את האנלוגיה) כאשר אתה מסרב להם הם מתחילים 'להכפיש' את האופי שלך: אתה לא לוקח סיכונים אתה אוהב חיי עליבות של לעבוד כל יום המון שעות ולהרוויח שכר קבוע אך נמוך מבחינתי זה כמו לפתות נערים/ות חלשים/ות לעשות דברים בניגוד למצפון שלהם: מבחינתי בטכניקות דומות מפתים נערים בוגרים נערות שהן כמעט ילדות לשכב איתן: מה את כזאת תינוקת? מה את לא רוצה להיות כמו כולן? את יודעת שכל החברות הקודמות שלי שכבו איתי ורק את לא???

whopper

New member
אני לא זוכר שהכפשתי מישהו.

תקני אותי אם אני טועה. אני מבין שכל האנלוגיה (לסוחרי סמים, סרסורים וכו' - ותודה מראש) הגיעה אחרי בדיקה מעמיקה של הנושא. ואחר שהובאו לידיך כל העובדות, ורק העובדות, ואחרי הכל את עדיין חושבת שאני דומה, בלשון העדינה, לסוחר סמים. אני מציע לך לקחת יוזמה - ללכת למשטרה, ולהגיש תלונה. שמי דוד לוי ת.ז 040136368 ואני מניח שגם את זה את שומעת מכל סוחר סמים?! ( אם אני סוחר סמים ואת לא עושה כלום בנושא, את כנראה לא יותר טובה, שלא לדבר על שותפה לפשע. ותחשבי על זה ) ועכשיו בנימה "קצת" יותר רצינית. וסליחה על הביטויים. חלאס עם הקישקושים. אני ממש שמח שהשתתפתי ב"דיון" הנ"ל, למדתי שלאנשים באמת אין שום דבר מבוסס להגיד "לרעת" השר"ש. ואני לא כולל כמובן דעות קדומות, סתם רוע לב וצרות עין. כל השאלות הרציניות קיבלו תשובות רציניות. נקודה. לכל מי שחושב שהוא יודע הכל, אבל הכל, אני אומר ישר כוח. לכל מי שרוצה לשפוט תעשיית ענק רק בגלל שהוא לא יודע על מה הוא מדבר, ישר כוח. למי שלא יכול לפרגן, ישר כוח. למי שנכווה בשר"ש, יש כוח. למי שמשמיץ, ישר כוח. אני מניח, רק מניח, כי אחרי הכל אני רמאי-גנב-ושקרן, שגם רוברט קיוסאקי שקרן. מה הוא מבין?! ואחרון אחרון חביב. נקודה למחשבה. בימי קדם, לפני כמה עשרות שנים, תעשיית הזכיינות (מוכר? מקדונלדס, פז ועוד רבים וגדולים) נחשבה לתעשייה "מסוכנת ומוזרה". זה פשוט דרכו של עולם. נפגש בעוד 4 שנים. אני מניח שתמיד יהיה כאלו שישמיצו בלי שום סיבה. יום טוב

הדמיון הוא בכך

שכל פעם שמישהו מהפורום מסרב אתם יורדים על האופי שלו 'הוא לא רוצה לקחת סיכונים' וכו רק בכך הדמיון :כאשר שיטת השכנוע היא בבחינת להשמיץ את האופי של מי שמסרב להשתתף ב"שיטה" שלכם: לא רוצה להתקדם לא רוצה לקחת סיכונים וכן : לאמר שהאופי שלך לא מספיק 'פלפלי' ו'מתקדם' זאת שיטה שמשתמשים בה הנ"ל שאזכרתי מעבר לכך אין דמיון נכון שאתם גורמים נזק מנצלים חולשות של אנשים עניים {גם זכיינים מגיעים לעבודתם בצורה הרבה יותר מכובדת תוך ראיונות וחוזים ולא ברדיפה באינטרנט ושכנוע) אתם מנצלים עוני מנצלים חולשות מנצלים יאוש של מובטלים מה שכן אם אתה רוצה מחמאה ממני ה'נזק' שאתם גורמים לא מגיע לדרגה של סמים, זנות נסיון לשכנע קטינה לשכב איתך אבל 'טכניקת' השכנוע דומה אם אני מסרבת {לקנות את הבולשיט של השר"ש) מייד אתה עושה לי שטיפת אופי: אני לא ככה ולא ככה בזה אתם באמת דומים לאמצעי שכנוע של הנ"ל שאזכרתי תתביישו

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ילדה בלבן
שמת לב את הטריק שלהם? אם פעם הם היו באים ב'הצעות' היום זה ה'הסיפור האישי'
פשוט |פוי|

למעלה