אני לא זוכר שהכפשתי מישהו.
תקני אותי אם אני טועה. אני מבין שכל האנלוגיה (לסוחרי סמים, סרסורים וכו' - ותודה מראש) הגיעה אחרי בדיקה מעמיקה של הנושא. ואחר שהובאו לידיך כל העובדות, ורק העובדות, ואחרי הכל את עדיין חושבת שאני דומה, בלשון העדינה, לסוחר סמים. אני מציע לך לקחת יוזמה - ללכת למשטרה, ולהגיש תלונה. שמי דוד לוי ת.ז 040136368 ואני מניח שגם את זה את שומעת מכל סוחר סמים?! ( אם אני סוחר סמים ואת לא עושה כלום בנושא, את כנראה לא יותר טובה, שלא לדבר על שותפה לפשע. ותחשבי על זה ) ועכשיו בנימה "קצת" יותר רצינית. וסליחה על הביטויים. חלאס עם הקישקושים. אני ממש שמח שהשתתפתי ב"דיון" הנ"ל, למדתי שלאנשים באמת אין שום דבר מבוסס להגיד "לרעת" השר"ש. ואני לא כולל כמובן דעות קדומות, סתם רוע לב וצרות עין. כל השאלות הרציניות קיבלו תשובות רציניות. נקודה. לכל מי שחושב שהוא יודע הכל, אבל הכל, אני אומר ישר כוח. לכל מי שרוצה לשפוט תעשיית ענק רק בגלל שהוא לא יודע על מה הוא מדבר, ישר כוח. למי שלא יכול לפרגן, ישר כוח. למי שנכווה בשר"ש, יש כוח. למי שמשמיץ, ישר כוח. אני מניח, רק מניח, כי אחרי הכל אני רמאי-גנב-ושקרן, שגם רוברט קיוסאקי שקרן. מה הוא מבין?! ואחרון אחרון חביב. נקודה למחשבה. בימי קדם, לפני כמה עשרות שנים, תעשיית הזכיינות (מוכר? מקדונלדס, פז ועוד רבים וגדולים) נחשבה לתעשייה "מסוכנת ומוזרה". זה פשוט דרכו של עולם. נפגש בעוד 4 שנים. אני מניח שתמיד יהיה כאלו שישמיצו בלי שום סיבה. יום טוב