ריכוז העדכונים והראיוניות שלהם לגב\בי

Why So Serious

New member
ונורא אהבתי את הבלוג שלך!

בתור אחת שחובבת צילום אני חייבת לשאול, באיזו מצלמה את משתמשת?

אולימפוס e-510.:)../images/Emo125.gif

ויאיי תודה!!DD: גם בבלוג אני ארשום על המסיבת עיתונאים אגב, ואכתוב כל מה שיהיה ממשממש הזוי לכתוב בוואלה חחהח. ואשים תמונות שלי איתם וזה.D: אבל זה יהיה רק בשישי, וזה לא יהיה מגניב כמו הכתבה.

Why So Serious

New member
שאלה קטנה

איזו מצלמה עדיפה, הe 510 או eos1000d? אני פשוט בעיצומן של רשימת מצלמות שאני רוצה לקנות ואני לא יודעת מה לעשות! חחח ד"א, את תהיי בהופעה?

כן, לצערי קניתי כרטיס.>:../images/Emo125.gif

לצערי כי היו לי השבוע 3 הזדמנויות לקבל כרטיס חינם/להכנס לרשימות ופשוט להכנס להופעה בחינם. באסה רציני.>: אבל לא בוכים על חלב של נשפך, תכלס לא יכלתי לסמוך על העניין הזה ולא רציתי להפסיד את ההופעה.P: אני לא צילמתי אף פעם בeos1000d, אבל למלא חברים שלי יש את ה40D, 45D ו50D של קנון, והם ממש רוצים אז אולי כדאי לך לבדוק גם את זה. צילמתי עם המצלמות שלהם, ומשום מה הרבה יותר נהניתי לצלם עם המצלמות האלו מהאולימפוס שלי. חוץ מזה - הפוקוס שם בנזונה! התמונות יצאו לי פחות טוב מהתמונות שאני מוציאה באולימפוס שלי, אבל אל תשכחי שצילמתי עם המצלמות האלו בלי לדעת איך הן בדיוק עובדות וזה, ועם האולימפוס שלי אני מכירה ויודעת איך להוציא ממנה תמונה כמה שיותר טובה (לא רואים בבלוג דברים שצילמתי בד"כ, אבל בפוסט הספציפי הזה אני צלמתי את כל הקלוזאפים, אם בא לך לראות).

Why So Serious

New member
הו וול, העיקר שאת באה!

אני אמשיך לברר בקשר למצלמות.. תודה על העצות! אני רוצה עד סוף החודש כבר לקנות מצלמה כי אני טסה לגרמניה והנוף שם לא מהעולם הזה.. ולצלם שם במצלמה רגילה לא שווה

RenanaD

New member
ברור שבא לנו!

נשמח מאוד לקרוא, תודה
צילמת גם בווידאו במקרה? סקרנת אותי על כל הקטעים הכיפיים... חלקי עמנו!

לא, לא צילמתי בוידאו... אבל צילמתי../images/Emo125.gif

תמונות שלהם, תמונות שלי איתם ותמונות של הלק המגניב שלי.
תמונות שלי איתם לא יהיו בכתבה מן הסתם, אבל את התמונות שלהם שצילמתי אנחנו נעלה.:) אבל הכתבה תעלה ממש בקרוב! ברגעשהיא תעלה, אני אכתוב כאן.^^

קופי פייסט?D:../images/Emo125.gif

אסור לי לומר מה שאלתי.>: סליחהלסיחהלסיחה! כתבה אמורה לעלות לוואלה זון ממש בקרוב (כן, היינו שני כתבים מוואלה חהח. הכתב השני שהיה שם היה אחלה בחלה האמת), אני מבטיחה שאשים קישור!

יאיי אתם ממש חמודים כאן!!../images/Emo125.gif

אני חייבת לדאוג לומר להם על כל מה שעשיתם (למרות שהם יודעים שעשיתם הרבה, אגב). יש משהו מסויים שאתם רוצים שאומר? לא בטוח שאצליח, אבל אני יכולה לנסות.:)

Why So Serious

New member
זה טוב כבר שהם יודעים!

עבדנו 4 שנים בכדי שהרגע הזה יגיע, לפחות הם מודעים לזה חחחD:

למעלה