ואני מצטערלציף אבל לא התחברתי כמה ימים ופספסתי את ההודעה והחיפוש פולט שיגעת SQL SERVER TIMEOUT, בכל אופן, הצעתי שתהייה סטטיסטיקה של כניסות לבלוגים, לשם אינידקאציה, ואולי מונה של ביקורים חוזרים על ידי אותם יוזרים ושאר הירקות...
בעד. למה מיסחור? ברגע שיהיה סטטיסטיקה יהיה גם "הבלוג הכי נצפה" "הפוסט הכי נצפה" "הבלוג עם הכי הרבה תמונות של מעודדות לא צנועות" "הבלוג עם הכי הרבה קללות על אלוהים" ושטויות כאלו.... אבל אני בעד. אני רוצה לדעת כמה אנשים נכנסים לי לבלוג. בנוסף יהיה נחמד גם אם יהיה אפשרות שיותר ממשתמש אחד יוכלו לנהל בלוג אחד
אלא הכנס גורם תחרותי לבלוגים, אבל 1)לא חייבים לעשות את זה (ניתן לעשות שהסטיטסטיקות יהיו זמינות רק למהל הבלוג) 2)ככה זה בבמה החדשה, ולא מורגש אלמנת של תחרות שם 3) לפי אותו הגין לא צריך לפרסם כמה רשומות יש בכל יומן כי אפשר להתחרות מי כותב הכי הרבה...
כי ברגע שאנשים יתחילו להילחם על כמות יותר גדולה של גולשים לאתר, מה שאתם קוראים לזה תחרות, הם יתחילו לכתוב שטויות רק בשביל לגרום לאנשים להיכנס, הם יתחילו לחפש דרך לגרום לקהל יעד גדול יותר להיכנס. לא מסחור? בוגי מן ורעיונות קפיטליסטים פארנואידים
הרי את הכניסות יוצרים הקוראים והקוראים הם לא טיפשים....... אם החומר הכתוב לא יהיה מענין/מצחיק/מיוחד מהר מאד ינטשו את הבלוג הזה. כך שאחרי זמן מה - מצב המונה מתאזן בגרף ישיר לענין שיש בבלוג עצמו. ועוד משהו - תתחיל לחתום את השם שלך בקישור מחרוזת - לטובת כולנו
אני חוזרת ואומרת את זה - ואף אחד לא מיישם.......... זה פשוט כדי להקל אני למשל - כבר לא זוכרת ולא מצליחה לעקוב אחרי כל האתרים שלכם להכניס למועדפים (קודש הקודשים
) זה רק אחרי מבחן "התקבלות" אז אם יש קישור - הרבה יותר קל! אתה רואה את החתימה שלי בסוף כל הודעה? המילה איה - היא קישור מחרוזת - כך אפשר להכנס בקלות לאתר שלך כבר מפתיחת הפורום - יש לנו מנהג - לחתום בקישור ישיר. את המחרוזת מוצאים מתחת לחלון התגובות מכניסים את הכתובת - ובמילה שמים את שם האתר. אתה הבנת את זה ברוך??
ובהחלט חושבת שמונה מבקרים חיוני בבלוג כדי לדעת מי ביקר, מי קישר ומה אמרו על הבלוג שלי וכדי שאוכל גם להגיד תודה, להכיר בלוגרים חדשים שאולי גם אני ארצה לקשר אליהם (מה עוד שאני תמיד אוהבת שמתחילים איתי קודם). לפעמים אין מה לכתוב בתגובות, במיוחד אצלי בבלוג שלרוב אני מביאה קישורים לאתרים מעניינים אבל מספר המבקרים הקבועים באתר נותן לי אינדקציה שהבלוג אכן מעניין וגם מוטביציה להמשיך. לאלץ מבקרים להגיב לכל פוסט זו הטרדה, אני חושבת. אני מקווה שקהילת הבלוגים של תפוז תגדל, תצליח ותספק תכנים מעניינים ומקוריים ושתעשיר את הבלוגוספירה הישראלית. אולי תרצו לעיין במאמר שתרגמתי מאנגלית בזמנו, (כי אני חולה על כל מה שקשור בעולם הבלוגים) את המאמר ערכתי מחדש וגם תיקנתי פה ושם שגיאות כתיב שהיו - 10 טיפים לכתיבה ב"רשת החיה" שיהיה בהצלחה לכל הבולגרים החדשים!
כבר כתבתי על זה אבל../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
כנראה שלא התייחסו כי זה עדיין ככה וגם לא הגיבו
בכל מקרה אני רוצה לערוך ולשנות ולמחוק תגובות ועוד כלמיני פעולות על פוסטים יותר קודמים שלי הבעיה שזה נותן לי לעשות את כל האפשרויות רק על 5 הפוסטים האחרונים תרחיבו את זה לכל הרשימה של הפוסטים או שאפשר יהיה לבחור לכמה פוסטים זה יהיה ועוד משהו בקשר לעיצוב יש את המבנה שאתם עשיתם בעיצוב שיוכלו רק לבחור לשנות צבעים מכמה דוגמאות העניין הוא שאני יודע שזה אפשרי למרות שזה קצת מאט שכל אחד יוכל לבחור מה יהיה הצבע של הרקע כאן והצבע של הרקע שם וגם הצבע רקע של הבלוג עצמו יש אנשים שיותר נוח להם לקרוא על רקעים שונים אני יודע שזו סיבה שכמה אנשים שלא משנה להם הקרע של תפוז ישראבלוג אבל בגלל הדבר הזה הם לא קוראים בתפוז
לא ניתן לנהל בלוג עם דפדני מוזילה/אופרה/קונקיוארור (ושאר הדפדפנים בלינוקס) אניחושב שזה ממש לא בסדר וכדאי שיהיה תפריט, אולי מעט פחות אינראקטיבי אבל עובד עבוד דפדפנים אלה, וניתן לצפות ביומנים למי ששאל את זה.