שירשור תקלות/הצעות

Mr Boggy Man

New member
שמע, אני עד כה כן ניהלתי את הבלוג

שלי עם קונקי, הבעיה היא שזה לא ברמה כל כך גבוה. כפי שניתן לראות. אני מקווה שיהיה איזשהו תחליף למערכת שיש כיום כדי שגם לינוקסאים ומשתמשי מערכות הפעלה אחרים שלא עובדים עם אקספלורר כמונו יוכלו לנהל בלוג נורמלי

לגמרי איתך

כנ"ל גם לגבי הפורום המתקדם שעובד על ACTIVX ובכלל סגור ללינוקסאים! אגב בקשר לגופנים וכל השטויות "המתקדמות" רק ידע כללי, זה תגים פשוטים כך שלמעשה ניתן לבנות תתמערכת לדפדפנים "פריקים" (לא IE) כלומר, אתה יכול להשתמש בתגי HTML פשוטים... אבל ,שששש, זה סוד!

xslf

New member
אתה קורא לזה לנהל?

שני הדברים הבסיסיים ביותר בבלוג חסרים: * אפשרות להוספת קישורים (בלוג בלי קישורים זה יומן, לא בלוג) * רווח בין פיסקאות. אילו לפחות תפוז היה מזהה קישורים והופך אותם ככאלו- אבל גם בפורומים תכונה זו אינה קיימת. הדגמה של הבעיות אפשר לראות בבלוג הניסון: http://blog.tapuz.co.il/xslf

Admini

New member
--------------->

ולשאלה: מדוע כל חלקיק שינוי נטען קובץ בשם save_red.gif הייתי מבין אילו פעם אחת (אני מתכנת), אבל למה לא פשוט לשמור משתנה מטומטם שהוא כבר נטען !?@#$%^&*)

על האש

New member
משום מה הרשומות החדשות שלי

לא מתוספות לעידכונים האחרונים בבלוגים?. למהזאת,ואין אני מבצע את המצב,שאכן הרושמות יגיעו לעידכונים החדשים בעמוד הבלוגים הראשי?.

על האש

New member
מה שרציתי להגיד בלי שגיאות כתיב

הוא: שהעידכונים האחרונים שלי בבלוג בתפוז. אינם מתוספים לרשימות של הבלוגים שמתעדכנים,ורציתי לדעת למה. והאם יש אפשרות להגיע למצב שגם הרשומות שלי התעדכנו,בעיכוני הפורמים האחרונים וכיצד אני מגיע לאפשרות הזאת.

Mr Boggy Man

New member
עוד הצעה

מה עם פוסט ראשי? כאילו אפשרות לשים הודעה שתמיד תופיע בראש העמוד

Mr Boggy Man

New member
עוד הצעה. אבל אני אבין אם תסרבו לה

לאפשר לשים תגית <iframe>. אני למשל בניתי עכשיו שנה שורה מאוד חמוד שאני רציתי לשים, אבל אז גיליתי שאני לא יכול כי אי אפשר להשתמש ב<iframe>

דעתי על ההצעה

אחלה רעיון כמו שיש בפורומים "שם הפורום | מנהלים | הודעה המנהל/ת" ובבלוג יש "כרטיס אישי | הבלוג של מי?" אז פשוט להוסיף לשורה שבבלוג דבר כזה: " | הודעת עורך הבלוג" או משהו כזה

למעלה