שירשור תקלות טכניות

מה קורה לתפוז בלוגים../images/Emo35.gif

אני הוספתי פוסט והוא לא היתוסף.. וגם אני שיניתי ליפני כן את הפוסט הריאשון והוא לא שונה.. גם אי אפשר לערוך קטעים קיימים!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשאלה ...

אני מנסה להוסיף תמונה לצד הטקסט - התמונה בגדול המתאים ( 250 KB ) ואני לא מצליחה להעלות אותה... יש אפשרות לעשות לינק מיוחד למספר מאמרים ?!?!? אני לא מתכוונת ללינקים לכל מיני אתרים... כעקרון אני רוצה לעשות שבלחיצה על לינק יופיעו לי מספר מאמרים...

keren1654

New member
למערכת הבלוגים

התחרטתי אני לא רוצה למחוק את הבלוג שלי- http://blog.tapuz.co.il/pahad

mgirl

New member
אין לי מושג

סתם בא לי לנצל"ש - זה מותר, נכון? עדכנתי את הבלוג. כאן.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמקפיצה...

כדי שיענו לי וגם מפרסמת את הבלוג שלך...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifרק שההודעה לא תעבור דף...

עד שהם יגיעו לענות לי... אהמ הצלחתי להעלות תמונה... אבל אני עדיין רוצה לדעת אם אפשר לעשות קבוצה של מאמרים בלינק מסודר...

איה@

New member
שימו לב../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

לידיעתכם - תפוז בלוגים והצוות הטכני - נחים בשישי שבת (מגיע להם
) ויחזרו לכאן ביום ראשון. אנא שרשרו את כל הבעיות/הצעות/תקלות - שנתקלתם בהם כאן כדי שיטופלו ביום ראשון. אני מצטערת - אבל לי אין את היכולת הטכנית - ואני לא יכולה לטפל בבעיות שקשורות בניהול הבלוג. ולכן התאזרו בסבלנות..... מאידך - אשמח - לייעץ / לתרום / לעזור - בנושאים מהותיים שקשורים לבלוגים. שבת שלום
איה.

מורגאן

New member
לא מצליחה להעלות רשומות חדשות

הוא שומר לי רק את הכותרת - וגם זה לא תמיד. כל מה שנכתב בפנים לא נשמר, הוא כותב למטה Error on page. כשהוא שומר לפעמים - הוא לא מוכן לפרסם, וכו'. בקיצור, העסק לא מתפקד. תודה.. מורגאן (איה, אני יודעת שענית לי, אני שמה גם פה כדי להיות בטוחה שיטפלו בזה).

../images/Emo95.gif בעיה בתפוז בלוגים

הכנתי בלוג אבל בצד שאני רואה את המסך של עריכת תוכן/מחיקת תגובות מופיעים לי רק חלק מן הרשומות. מה אני עושה כדי לראות את שאר הרשומות שהכנתי ? ולא רק חלק מהם ?
על ההתחשבות - רומי

למה אני לא יכולה להיכנס לבלוג שלי?

כל הזמן מופיע דף שגיאה.... איך אני יכולה לראות תגובות ככה? זה ממש מעצבן

עוד הצעה/בקשה

"הבלוגים שלי "הקישורים שלי" "הפורומים שלי" ~~~> פתיחה בחלון חדש אגב, תיהיה בעתיד אפשרות שבעל הבלוג יוכל לעשות כותרת עם קישורים בהתאם לכותרת (כמו שאפשר בישרא-בלוג)

Flash_os

New member
לא קיבלתי קישור במייל אחרי רישום!

ראו מה קיבלתי מתפוז אחרי הרשמה... אחרי שהכנסתי שם וסיסמה ואי-מייל קיבלתי מייל ולא קיבלתי קישור במייל אחרי רישום! מה לעשות? :(

יש בעיית עדכונים...

אחרי שאני מסיים לרשום פוסט אני לוחץ על שמירה ופרסום אבל הבלוג לא מתעדכן בקטגורית הבלוגים שהתעדכנו והוא בכלל לא הופיע בקטגוריה של חדשים... אודה על פתרון

אני חושב שעליתי על הבעיה

מדוע ישנם בלוגים שמתפרסמים וכאלה שלא, אלה שמעלים תמונה לבלוג שלהם, אז הבלוג שלהם מופיע בעמוד העדכונים במסך הראשי ואלה שלא, זה לא מתעדכן למה זה קורה?

שאלה קטנה... טעות איות בכתובת

של הבלוג...(מה לעשות דיסלקציה...) איך אני יכול לתקן??? פשוט שככתי אות קטנה... את השם שיניתי... איך משנה את הכתובת (בהנחה שלא נתפסה עדיין)

למעלה