שירשור תקלות טכניות

Uranium

New member
אפשר למחוק לי את הבלוג בבקשה?

blog.tapuz.co.il/shalom תמחקו לי אותו בבקשה....

Uranium

New member
שאלה.... למה משתמש אחד לא יכול....

לפתוח יותר מבלוג אחד?

וואי אני מתחרפנת......./images/Emo46.gif

כבר כמה שעות טובות, שאני מנסה להעלות עוד פרק בבלוג שלי...אני משתגעת...אני לוחצת על 'שמירה', והכל טוב ויפה, ואז אני לוחץ על 'פירסום' והכל בסדר, רק שהוא לא מפרסם. אין שום הודעה על שגיאה או שמשהו לא בסדר. הלפ מי! אני רוצה ת'פרק הזה לפני חצות....

ל א ק י

New member
מה קרה לבלוג?../images/Emo3.gif|אליהו|../images/Emo107.gif

אין ת'דבר הזה בצד ימין..

Mr Boggy Man

New member
מוזילה וקונקי לא מתפקדים טוב כל כך

מוזילה בכלל לא נותן לשמור וקונקי לא נותן לעשות אנטר (יענו להוריד שורה....) נורמלי. שלא לדבר על זה שלא רואים בשניהם את הדגשות, קו-תחתון וכולי...

../images/Emo10.gif כמה תקלות ../images/Emo70.gif

הוספתי רשימה - אבל רק הכותרת מופיעה בלי התוכן עצמו. גם כשהוספתי תמונה הופיעה רק התמונה בלי כל המלל.
כשנכנסתי לבלוג דרך www.tapuz.co.il/blog האימייל שלי הופיע, למרות שציינתי לא לפרסם אותו
הבלוג לא עודכן בכניסה לאתר, ברשימת הבלוגים שעודכנו לאחרונה או רשימת הבלוגים החדשים
הבלוג גם לא עודכן ברשימה בתוך הקטגוריה
כשנכנסתי לפורום כאן פתאום ראיתי שההודעה הזו כמעט נכתבה תחת כינוי אחר שלי ! כשלחצתי על יציאה מהמערכת הוא לא יצא, אלא החליף אוטומטית את הכינוי שלי לכינוי הנוכחי. כדי לצאת מהמערכת נאלצתי לסגור את כל החלונות, להכנס מחדש ולבחור ביציאה מהמערכת.
כרגע מחקתי הכל, כי אי אפשר לפרסם כלום עד שתסדרו את זה.

בקשר ליציאה מהמערכת../images/Emo26.gif

מה הקשר של זה לבלוגים? זו בעיה בפורומים לך/י לפורום מספר 10- תמיכה בתפוז עשה/עשי חיפוש מתקדם על המלל "יציאה מהמערכת" ויהיו לפנייך המון תוצאות שביניהן הפתרון לבעיה

אני חושבת שכבר כתבו את זה...

אבל בבלוג הזמני שלי בתפוז, שאני אצטרך להסתפק בו בערך חודש, עד המחשב החדש, אני לא יכולה לעשות אנטרים. זה זוועתי! זה לא מרווח! זה מבולגן! זה לא קריא! זה מכוער!. הבלוג שלי הוא blog.tapuz.co.il/tee. אני אודה לכם אם תתקנו את זה במהירות.

יום.

New member
בעיה בבלוג

אני לא מצליחה לשמור את הרשומות שאני כותבת אני מנסה לשמור אותן כבר מיום חמישי בעיה אצלי או בבלוג?

ז י ק ו

New member
לא מצליח לערוך פרקים קודמים

יש אצלי 29 פרקים ביומן הבעיה שכולם הועתקו על חודש יוני במסך הבלוג אני אכן רואה את כולם אבל במסך העריכה אני רואה רק חמישה פרקים אחרונים ואני לא מצליח לחזור לקודמים ולעדכן אותם. ניסיתי לעבור בין החודשים אבל זה לא עוזר.. יכול להיות שמסך העריכה מגביל רק לחמישה אחרונים? אז משמע שפרקים קודמים אני לא יכול לעדכן אף פעם, ובטח לא למחוק?!

יום.

New member
לאחר בדיקה קצרה

הגעתי למסקנה ההזויה שתפוז בלוגים לא אוהב שמפרסמים בו קטעים מהתנך אחרי שנסיתי הכל: הורדתי ניקוד. העתקתי את זה מאתרים שונים ומהוורוד. רשמתי את זה במקום לעשות העתק הדבק. כלום הקטע הזה מסרב לעלות.
אני ישנה וליבי ער; קול דודי דופק, תפתחי לי אחותי רעייתי יונתי תמתי-שראשי נמלא טל, קווצותיו רסיסי לילה. פשטתי כותנתי, איככה אלבשנה; רחצתי את רגלי איככה אטנפם. דודי שלך ידו מן החור, ומעיי, המו עליו. קמתי אני, לפתוח לדודי; וידיי נטפו מור, אצבעותיי מור עובר, על, כפות המנעול. פתחתי אני לדודי, ודודי חמק עבר; נפשי, יצאה בדברו--ביקשתיהו ולא מצאתיהו, קראתיו ולא ענני. מצאוני השומרים הסובבים בעיר, הכוני פצעוני; נשאו רדידי מעליי, שומרי החומות. השבעתי אותכם, בנות ירושלים: אם תמצאו, את דודי-מה תגידו לו, שחולת אהבה אני. מה דודך מדוד, היפה בנשים: מה דותך מדו,ד שככה השבעתנו. דודי צח ואדום, דכול מרבבה. ראשו, כתם פז; קווציתיו תלתלים, שחורות כעורב. עיניו, כיונים על אפיקי מים; רוחצות בחלב, יושבות על מילאת. לחייו כערוגות הבושם, מגדלות מרקחים; שפתותיו שושנים, נוטפות מור עור. דיו גלילי זהב, ממולאים בתרשיש; מעיו עשת שן, מעולפת ספירים. שוקיו עמודי שש, מיוסדים על אדני פז; מראהו כלבנון, בחור כארזים. חיכו ממתקים, וכולו מחמדים; זה דודי זה ריעי בנות ירושלים. שיר השירים פרק ה' פסוקים ב'-טז'

תפוז גם לא אוהב כמפרסמים..

המלצות על ספרים של ארתור קונן דויל
למה אני לא יכולה לישמור את הרשומה? אני העתקתי והדבקתי.. אז ניסיתי ליכתוב רשומה חדשה.. אבל זה לא שומר! ניסיתי ליכתוב מילה אחת בנושא ושני מילים בתוכן ואז לישמור וזה שמר!.. אבבל כשערכתי וניסיתי להדביק את הקטע המקורי.. זה פשוט לא שומר!! (ומפיעה לי הודעת שגיאה..)

יש לי מלאא מה ליכתוב בבלוג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל אני לא יכולה לישלוח פוסטים.. או שמופיעות לי הודעות שגיאה.. או שפוסטים ביכלל לא נישלחים..

Mr Boggy Man

New member
2 הצעות.

א. אפשרות לדרג את הבלוגים, הPosts וכולי.... ב. לראות סטטיסטיקה לגבי כניסה לבלוג שלי...

שלום לכולם

כל הודעותיכם נרשמו והועברו לצוות הטכני. כל הצעותיכם נרשמו ואנו ניישם את חלקם בעתיד. לידיעתכם, התווספה האפשרות למחיקת בלוג. הקישור למחיקת בלוג נמצא במסך הניהול הראשי, בצד שמאל למטה. אין צורך לפרסם הודעות בסגנון "תמחקו לי את הבלוג" יותר. לגבי הודעות שנמחקו לאחר הפרסום. אבקש להעביר לי את כתובות הבלוג במסר ונבדוק את הנושא. אני מזכיר כי מערכת הבלוגים נמצאת עדיין בהרצה ועדיין ייתכנו בעיות טכניות קלות. לשאלות ותשובות נפוצות קראו את המסמך הזה

למעלה