לאחר בדיקה קצרה
הגעתי למסקנה ההזויה שתפוז בלוגים לא אוהב שמפרסמים בו קטעים מהתנך אחרי שנסיתי הכל: הורדתי ניקוד. העתקתי את זה מאתרים שונים ומהוורוד. רשמתי את זה במקום לעשות העתק הדבק. כלום הקטע הזה מסרב לעלות.
אני ישנה וליבי ער; קול דודי דופק, תפתחי לי אחותי רעייתי יונתי תמתי-שראשי נמלא טל, קווצותיו רסיסי לילה. פשטתי כותנתי, איככה אלבשנה; רחצתי את רגלי איככה אטנפם. דודי שלך ידו מן החור, ומעיי, המו עליו. קמתי אני, לפתוח לדודי; וידיי נטפו מור, אצבעותיי מור עובר, על, כפות המנעול. פתחתי אני לדודי, ודודי חמק עבר; נפשי, יצאה בדברו--ביקשתיהו ולא מצאתיהו, קראתיו ולא ענני. מצאוני השומרים הסובבים בעיר, הכוני פצעוני; נשאו רדידי מעליי, שומרי החומות. השבעתי אותכם, בנות ירושלים: אם תמצאו, את דודי-מה תגידו לו, שחולת אהבה אני. מה דודך מדוד, היפה בנשים: מה דותך מדו,ד שככה השבעתנו. דודי צח ואדום, דכול מרבבה. ראשו, כתם פז; קווציתיו תלתלים, שחורות כעורב. עיניו, כיונים על אפיקי מים; רוחצות בחלב, יושבות על מילאת. לחייו כערוגות הבושם, מגדלות מרקחים; שפתותיו שושנים, נוטפות מור עור. דיו גלילי זהב, ממולאים בתרשיש; מעיו עשת שן, מעולפת ספירים. שוקיו עמודי שש, מיוסדים על אדני פז; מראהו כלבנון, בחור כארזים. חיכו ממתקים, וכולו מחמדים; זה דודי זה ריעי בנות ירושלים. שיר השירים פרק ה' פסוקים ב'-טז'